Nare Giyim Çağla Yeşili Kaşkorse Kadın Alt Üst Takım

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Nare Giyim Çağla Yeşili Kaşkorse Kadın Alt Üst Takım

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • %97 pamuk, %3 likra içeren kumaştan imal edilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Likra
  • Renk Yeşil
  • Dokuma Tipi Kaşkorse

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni97% Pamuk, 3% Likra
Geri Bildirim Ver

Nare Giyim Çağla Yeşili Kadın Kaşkorse Takım

Takımlar birbirini tamamlayan renk ve desenlerden oluşan kıyafet çeşitlerinden biridir. Nare giyim çağla yeşili kadın kaşkorse takım fitilli kumaştan üretilir. Kullanışlı ve hafif bir tasarıma sahip olan takım, müşteriler tarafından tercih edilir. Şık görünümüyle öne çıkan ürün yumuşak kumaşıyla konfor sağlar. Teknoloji ve kaliteyi tek bir üründe birleştiren bu tasarım, sizi her anlamda memnun eder. %100 pamuk olan bu ürünü gönül rahatlığıyla uzun süre kullanabilirsiniz. Canlı renge sahip tasarımı ve kaliteli bir dış görünüşü vardır. Elde veya çamaşır makinesinde yıkanarak kolay bir şekilde temizlenir. Takım, bluz, hırka ve şort olmak üzere 3 parçadan oluşur. Takım olarak sahip olabileceğiniz bu ürünü şık görünümü için tercih edebilirsiniz.

  • Çağla rengi takım
  • Likralı ve pamuklu kumaş
  • Konforlu ve kaliteli

Şık Nare Giyim Çağla Yeşili Kadın Kaşkorse Takım Yorumları

Şık Nare Giyim Çağla Yeşili Kadın Kaşkorse Takım Yorumları

Rahat ve vücudu sıkmayan kıyafetler müşteriler tarafından tercih edilir. Nare giyim kaşkorse takım konforlu ve esneyebilen kumaşıyla öne çıkar. Üst bedende var olan V yaka sayesinde bluzu kolay bir şekilde giyinebilirsiniz. Nare giyim çağla yeşili kadın kaşkorse takım yorumları müşterilerin deneyimlerini belirtir. Pamuklu kumaştan oluşan bu kıyafet oldukça konforlu bir deneyim sunar. Yeşil rengi ile yaz aylarında kullanıma uygundur. Takımda bulunan şortun üst bölümünde bir lastik bulunur. Bu sayede ürünü bedeninize göre ayarlayabilir, kolay bir şekilde giyinip çıkarabilirsiniz. Kaliteli kumaştan üretilen takım uzun süreli kullanım ömrüne sahiptir. Tüylenme yapmayan ürün yeşil renkten oluşur. Aylar ve haftalar sonra bile ilk günkü kullanım avantajını sunar. Esneyebilen kumaşı sayesinde ürünü yürüyüşlerinizde veya spor yaparken rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.

Pamuklu Nare Giyim Çağla Yeşili Kadın Kaşkorse Takım

Pamuklu Nare Giyim Çağla Yeşili Kadın Kaşkorse Takım

Takımlar, kolay bir şekilde kombinlenebilen ve kullanım kolaylığı sağlayan kıyafet çeşitlerinden biridir. Bu kullanışlı kaşkorse takım sayesinde istediğiniz gibi hareket ederken aynı zamanda oldukça şık görünebilirsiniz. Dayanıklı ve üstün kaliteli kumaştan üretilen kıyafet takımı, uzun yıllar sonra bile ilk günkü gibi kullanım avantajı sağlar. Nare giyim çağla yeşili kadın kaşkorse takım kullananlar ürünün kalitesi ve kumaşından bahseder. Takımın sahip olduğu avantajlı boyutu sayesinde çantada veya valizde kolaylıkla taşınabilir. Yüksek derece yıkanması sonucunda küçülme veya tüylenme oluşturmaz. %97 pamuktan üretilen kumaşı kullanım kolaylığı sağlar. Takım hırka, bluz ve şort parçalarından oluşur. Bu sayede hem dış ortamda hem de iç ortamda rahatlıkla giyilebilir. Yaz ve kış aylarında kullanıma uygun olarak tasarlanan takımı aynı zamanda farklı kıyafetlerinizle de kombinleyebilirsiniz.

Nare Giyim Çağla Yeşili Kadın Kaşkorse Takım Fiyatı

Nare Giyim Çağla Yeşili Kadın Kaşkorse Takım Fiyatı

Nare giyim çağla yeşili kadın kaşkorse takım fiyatı belirlenirken ürünün sahip olduğu tüm özellikler göz önüne alınarak belirlenir. Üstün dokuma teknolojisi ile üretilen kumaşı sayesinde oldukça dayanıklıdır. Takım 3 farklı parçadan oluşur. Bunlar; şort, bluz ve hırkadır. Sıfır kol olarak tasarlanan bluz kolay kullanım özelliği sunar. Elde veya makinede yıkayarak kolay bir şekilde ürünü temizleyebilirsiniz. Her mevsim kullanılabilen takım evde veya dışarıda rahatlıkla kullanılabilir. Sağlığa karşı zararlı madde içermeyen kumaşı ciltte alerji oluşturmaz. Çağla yeşili rengi, birçok farklı aksesuarla kombinlemeye uygundur. Fitilli kumaşı ile kolay bir şekilde esner. Sporda veya yürüyüşlerde kullanılır. Dikkat çeken estetik görünümü ve yeşil rengi ile ön plana çıkan bu ürüne Trendyol’dan ulaşabilirsiniz. Şık tasarıma sahip Nare giyim çağla yeşili kadın kaşkorse takım satın alabilir, uygun fiyat avantajlarından faydalanabilirsiniz.