Narciso Rodriguez Narcıso Rodrıguez Narcıso Poudree Kadın Parfüm 90ml Edp

4.169 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.702 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.620 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.623,20 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.999 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Narciso Rodriguez Narcıso Rodrıguez Narcıso Poudree Kadın Parfüm 90ml Edp

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Missliva Satıcı Ünvanı: AFİLİ LOJİSTİK VE DİJİTAL MAĞAZACILIK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0008082560900019 Vergi Kimlik Numarası: 0080825609
    Bu ürün Missliva tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Narciso hikayesi daha feminen ve şehvetli yeni Narciso Poudrée ile devam ediyor... Narciso'nun simgesel kodlarını taşıyan Narciso Poudrée, ismiyle de kadifemsi dokusunu vurguluyor. Bağımlılık yaratan imzasıyla cilde kadifemsi bir dokunuş hissi veriyor. Üst notalarında şehvetli çiçek buketi, kadifemsi beyaz yasemin yaprakları ve bulgar gülü içeren Narciso Poudree, orta notasında Narciso Rodriguez'in imzası pudramsı misk ve alt notalarında, vetiver ve sedir ağacı barındırıyor.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 90 ml
  • Koku Türü Aromatik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Narciso Rodriguez Poudree Edp 90 ml Kadın Parfüm

Parfümler kişilerin bir imzası olarak güzel koku yayan ve günlük kullanımda pek çok kişinin tercihi olan ürünlerdir. Kozmetik adı altında geçen parfümler çiçeksi, odunsu veya meyveli kokularda olabilir. Kişiler kendilerine göre tercih ettiği kokularda bir parfüm arayışına girebilir. Narciso Rodriguez Poudree Edp ise pudralı bir koku olarak kullanıcılarının karşısına çıkar. Pudralı, çiçeksi ve odunsu olarak tanımlanan parfüm uzun süreli kalıcılığıyla da dikkat çeker.

 
  • Pudralı misk
  • 90 ml
  • Uzun süreli kalıcılık

Narciso Rodriguez Poudree Edp Parfüm İçeriği

Narciso Rodriguez Poudree Edp Parfüm İçeriği

Özellikle pudralı koku tercih etmek isteyen kadınların sık tercih edilenleri arasında yer alan Narciso Rodriguez Poudree Edp kadın parfüm içerisinde pek çok alt nota bulundurarak hoş bir koku ortaya çıkarır. Pembe şişe tasarımıyla dikkat çeken parfüm kadın kullanıcıları şişesiyle cezbedecek türdendir. Tatlı bir kokusu olan parfümün içerisinde beyaz yasemin yaprakları, bulgar gülü, pudramsı misk, zarif ve odunsu notalar bulunmaktadır. Sedir ağacının muhteşem kokusu parfümün tatlı ve aromatik kokusunu veren ana aromalarından biridir. Detaylı olarak incelendiğinde Narciso Poudree by Narciso Rodriguez, kadınlar için odunsu çiçeksi bir misk kokusudur. Narciso Poudree Aurelien Guichard tarafından 2016 yılında parfüm dünyasında yerini almıştır. Üst notalarda portakal çiçeği, yasemin ve bulgar gülü; orta notalarda misk; alt notalarda coumarin, sedir, vetiver ve paçuli bulunur. Kokusuyla pek çok kullanıcıyı tatmin eden parfümün ilkbahar ve sonbahar dönemlerindeki kullanıma oldukça uygun olduğu belirtilir.

 

Narciso Rodriguez Poudree Edp Parfüm Özellikleri

Narciso Rodriguez Poudree Edp Parfüm Özellikleri

Narciso Rodriguez, Narciso Eau de Parfum ile ilk kokusu Narciso Rodriguez For Her ile başlayan minimalist şişelerdeki misk kokulu kreasyonlarına devam etmiştir. 2015 yılının haziran ayında Narciso Eau de Toilette kare, siyah bir şişede kullanıcılarının karşısına çıktı. Koleksiyonun 2016 başındaki yeni kokusu Narciso Poudrée adına yakışır şekilde narin ten renginde bir şişede yer alır. Kadifemsi, güçlü ve aynı zamanda nazik; sıcak ve oldukça güçlü Narciso Rodriguez Poudree Edp 90 ml şişe tasarımıyla yer almaktadır . Amaç naturel ve olgun bir kadınsı özellik vurgulayarak bir parfüm yaratmaktır. Bulgar gülü ve beyaz yaseminden oluşan çiçeksi bir kombinasyonla açılan parfümün içerisine pudramsı misk hakimdir. Vetiver, siyah ve beyaz sedirin odunsu notaları kompozisyonu sonlandırır. Allık nude adı ile belirtilen bir şişe tasarımına sahiptir. Narciso Poudrée, selefinin modern, havalı ve misk kokulu temiz stilini korumaktadır. Ancak narin bir doku ve odunsu bazına daha az odaklanarak daha yumuşak bir karakter sergilemektedir.

 

Narciso Rodriguez Poudree Edp Parfüm Fiyatı ve Yorumları

Narciso Rodriguez Poudree Edp Parfüm Fiyatı ve Yorumları

Edp yoğunluğuyla birlikte uzun süreli kalıcılık vaat eden parfüm, birçok kadının imza kokusu olmaya adaydır. Şişesindeki rengi ile de ön plana çıkan parfüm kendine has notalarıyla birlikte kullanıcılarının karşısına çıkar. Özellikle yumuşak notalı parfümleri tercih etmek isteyen kullanıcılar için ideal olabilecek parfüm 90 ml şişesiyle birlikte kullanıcılara sunulur. Narciso Rodriguez Poudree Edp 90 ml yorumları içerisindeki hafif odunsu ve pudramsı kokulara dikkat çekmektedir. Uzaktan parfüm almak pek çok kullanıcı için riskli gözükse de ürünün yorumlarındaki detaylı değerlendirmelere göz atarak fikir edinebilirsiniz. Yasemin ve portakal çiçeği kokularıyla dikkatleri çeken parfüm pek çok kullanıcının sık tercih edilen parfümleri arasına girmeye adaydır. Narciso Rodriguez Poudree Edp 90 ml fiyatı ve detaylı bilgileri Trendyol’da yer almaktadır. Siz de dilerseniz ürüne hemen tek tıkla sahip olabilirsiniz.