Narciso Rodriguez Narcıso Edp 90 ml Kadın Parfüm 3423478844858

1.700 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Narciso Rodriguez Narcıso Edp 90 ml Kadın Parfüm 3423478844858

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MY GRUP KOZMETİK Satıcı Ünvanı: MY GRUP KOZMETİK SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0627110227900001 Vergi Kimlik Numarası: 6271102279
    Bu ürün MY GRUP KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Narciso'dan nefes kesici bir yenilik. Narciso eau de parfum rouge, baştan çıkarıcılığın başka bir uzun soluklu anını ortaya çıkarıyor:Tutku. Minimal şişe tasarımı bu sefer kırmızının en cesur tonuyla canlanıyor. Bu parlak kırmızı tutkunun sembolu. Kırmızı bir renkten çok daha fazlası… kendini ifade etme tarzi! Feminen, zarfi aynı zamanda baş döndürücü.Üst notalarında bulgar gülü ve iris'ten oluşan zarif bir buket.Kalp notası, narciso'nun imza içeriği olan misk.Alt notalarında ise amber ve odunsu notalar
  • tonka fasulyesi, vetiver, siyah&beyaz sedir bulunmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 100 ml
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Narciso Rodriguez 3423478844858 Edp 90 ml Kadın Parfüm

Girdiğimiz her ortamda kokumuzla dikkat çekmek isteriz. Kadın parfümleri, içerisinde bulunan dikkat çekici notalar sayesinde tutku ve heyecan duygularını çağrıştırmayı başarır. Bu sayede sıktığınız bir parça parfüm ile her ortamın yıldızı olmak mümkündür. Narciso Rodriguez Narciso edp 90 ml kadın parfümü, tutku ve şehvet temaları çerçevesinde özenle geliştirilmiştir. Parfümün içerisinde bulunan baskın notalar baş döndürücü bir etki yaratır. Feminenliği çağrıştıran baskın notalar ile parfümün bambaşka bir ifade tarzı bulunur. Parfümün içeriği anti alerjik bir özelliğe sahiptir. Bu sayede her cilde bir sihir gibi dokunmayı başarır. Parfümün çarpıcı notaları ile her adımınıza değer katmak mümkündür.

  • Miktar: 90 ml
  • Formül: Anti Alerjik
  • Cinsiyet: Kadın

Narciso Rodriguez Narciso Parfüm Kalıcı mıdır?

Narciso Rodriguez Narciso Parfüm Kalıcı mıdır?

Narciso Rodriguez Narciso edp 90 ml kadın parfümü kalıcı özellikleri sayesinde kullanıcılar tarafından tercih edilir. Parfümün özünü oluşturan birbirinden değerli yüksek notalar, uzun süre kalıcılığını destekler. Anti alerjik formülüyle cilt üzerine uygulanmaya uygun bir yapıya sahiptir. Parfümü cildiniz ya da kıyafetleriniz üzerine küçük bir miktar sıkmanız yeterlidir. Güçlü notaları sayesinde parfüm, gün boyu kalıcı bir tutkuya sahne olmayı başarır. Narciso Rodriguez Narciso edp 90 ml kadın parfümü büyüleyici bir etkiye sahiptir. Parfümün kokusunu aldığınız ilk andan itibaren kendinizi bambaşka diyarlara seyahat ederken bulabilirsiniz. Parfümün 90 ml formülü sayesinde uzun yıllar kullanıma uygundur. Böylece yalnızca tek bir zamana sınırlı kalmadan, dilediğiniz her vakitte bu büyüleyici kokuyu yanınızda taşıyabilirsiniz.

Narciso Rodriguez Narciso Parfüm Koku Notaları Nelerdir?

Narciso Rodriguez Narciso Parfüm Koku Notaları Nelerdir?

Narciso Rodriguez Narciso edp 90 ml kadın parfüm yorumlarında kullanıcıların beğenisine hitap eden özel bir kokuya sahip bir ürün olduğu görülür. Parfümün üst notalarında bulgar gülü ve iris bulunur. Kalp notasında misk, parfüme özellik kazandırır. İçten içe baş döndürücü bir etki sunan alt notalarında ise amber ve odunsu notalar bulunur. Parfümün temel kokusuna tonka fasulyesi, vetiver, siyah ve beyaz sedir notaları renk katar. Doğanın ve bitkilerin en değerli özlerinden elde edilen parfümün seçkin bir kokusu vardır. Parfümü ilk sıktığınız andan itibaren kendinizi oldukça özel hissedebilirsiniz. Baştan çıkarıcılığın uzun soluğu temasıyla satışa sunulan ürünün oldukça kalıcı bir kokusu vardır. Parfümü yalnızca küçük bir miktar sıkmanız yeterlidir. Parfümün ayırt edici ve seçkin kokusu sayesinde geçirdiğiniz her günü tutku ile taçlandırmak mümkündür.

Narciso Rodriguez Narciso Parfüm Her Mevsime Uygun mu?

Narciso Rodriguez Narciso edp 90 ml kadın parfümün içeriğinde her mevsime uyum sağlayan notalar bulunur. Üst, kalp ve alt notalarında bulunan değerli özler, hafif ve yoğun kıvamları bir araya getirir. Bu sayede yaz ve ilkbaharın yanı sıra kış aylarında da vazgeçilmez bir koku olmayı başarır. Parfümün baş döndürücü kokusu 90 ml bir şişe içerisine sığdırılmıştır. Makul boyutlara sahip parfüm şişesini gittiğiniz her yerde yanınızda taşıyabilirsiniz. Böylece büyüleyici notaları gün boyu yanınızda taşımak mümkün hâle gelir. Tutkuyu sembolize eden parfüm kadınlara özel üretilmiştir. Bu nedenle içeriğinde çoğunlukla feminen esintiler bulunur. Parfümün kokusunu duyduğunuz andan itibaren kadınsı hisleriniz açığa çıkar. Böylece baştan çıkarıcılığın uzun soluklu formülü olan tutkuyu harekete geçirir. Narciso Rodriguez Narciso edp 90 ml kadın parfümü tutkuyu yüceltmek istediğiniz her ortamda güvenle tercih edebilirsiniz. Narciso Rodriguez tarafından üretilen Narciso model parfüm, Trendyol’da satışa sunulur. Ürün, adresinize hızlı ve sorunsuz olarak teslim edilir.