Narciso Rodriguez Narcıso Rodrıguezfor Her Edp 100 ml

4.860,20 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.860 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.863,20 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.935 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.360 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Narciso Rodriguez Narcıso Rodrıguezfor Her Edp 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mavi Kozmetik Satıcı Ünvanı: MAVİ KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613067185100019 Vergi Kimlik Numarası: 6130671851
    Bu ürün Mavi Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Elegan, etkileyici, gizemli ve duyulara hitap eden bir koku. Kalp notasında bulunan miski sarmalayan çiçeksi, meyvemsi ve odunsu notalar. Keskin hatlara sahip toz pembe bir şişe, simsiyah bir kutuda sunuluyor. Çiçeksi, Pudramsı, Şipre Amber, Gül, Misk Özü, Paçuli, Şeftalio

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Çiçeksi
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Narciso Rodriguez For Her Edp 100 ml Kadın Parfüm

Parfüm, güzel kokuların karıştırılmasıyla meydana çıkar ve güzel kokmak herkesin vazgeçilmezidir. Günlük hayatta kişiyi tamamlayan ürünler arasında yer alır. Genel olarak güzel ve hoş kokmak için tercih edilir. Aynı zamanda kullanılan parfüm, kişilerin karakterlerini de yansıtır. Narciso Rodriguez markası, uzun yıllardır kişilerin ilk tercihleri arasında yer alır. Bu ürün, ilk olarak misk özünden esinlenip kadınlara armağan olarak tasarlanır. Karakteristik açıdan son derece sevilen misk imzası taşır. Narciso Rodriguez parfüm kadınlardan tam not almayı başarır ve kokunun gizemini taşıyan ve büyülendiren seçenekler arasında yer alır. Ana temasında pembe şipre akoru bulunan Narciso for her EDP, ideal bir hediye seçeneği olarak kabul edilir. Siz de beğeni kazanan bu ürünü kendiniz ya da sevdikleriniz için satın alabilirsiniz.

  • 100 ml şişe tasarımı
  • Yüksek kalıcılık özelliği
  • Misk aromalı

Narciso Rodriguez For Her Parfüm Özellikleri

Narciso Rodriguez For Her Parfüm Özellikleri

Her parfümün kendine özgü bir havası bulunur. Müşteriler tarafından beğenilen misk aroması, parfüm içeriğine hem şıklık hem de sadelik kazandırır. Narciso Rodriguez for her parfüm 100 ml ve %20 esans olarak üretilir. Bu açıdan da etkisi uzun sürer. Narciso Rodriguez for her EDP 100 ml kadın parfüm 3423470890129 kullananlar, genel olarak üründe yumuşak ve çekici bir havanın mevcut olduğunu dile getirir. Pembe şipre akoru, ürünün tam anlamıyla gerçek ruhunu oluşturur. Taze, aynı zamanda da esrarengiz bir koku rolü oynar. Modern kadınlar için odunsu ve kehribarımsı bir parfüm olarak tercih edilir. İçeriğinde yer alan aromalar şehveti temsil eder. Narciso Rodriguez for her EDP 100 ml kalıcı yapısı sayesinde uzun süre rahatlıkla kullanılabilir. Şık şişe tasarımı sayesinde yatak odalarındaki makyaj masalarında sergilenebilir. Ürünü keyifle kullanabilirsiniz.

Narciso Rodriguez For Her EDP Notaları

Narciso Rodriguez For Her EDP Notaları

Parfüm kompozisyonunda üst, orta ve alt nota şeklinde gruba ayrılır. Üst nota, ilk sıkıldığında duyulan kokudur. Üst nota başlangıç noktası, orta nota kalp, alt notada ise dip koku etkisi bırakır. Orta nota, gerçek kokuyu ortaya koyan aromadır. Alt nota ise kokunun tenle birleşmesiyle orta notanın kaybolmasının hemen arkasından kalan kokudur. Bu nota ürünün kalıcılığını ortaya koyar. Ürünün tepe notası bal çiçeği, portakal çiçeği ve vanilyadan oluşur. Kalp notası misk, dip notasında ise taktik ağacı kokusu hissedilir. Narciso Rodriguez for her EDP 100 ml kadın parfüm çeşidi, bütün cilt tiplerinde kullanıma uygundur. Uzun süre etkisini koruyan bu ürün, sık sık tazeleme isteğini de ortadan kaldırır. Narciso Rodriguez for her EDP 100 ml kadın parfüm 3423470890129 yorumları ile ürün hakkında detaylı şekilde bilgi sahibi olabilirsiniz.

Narciso Rodriguez For Her EDP 100 ml Kadın Parfüm Fiyatları

Narciso Rodriguez For Her EDP 100 Ml Kadın Parfüm Fiyatları

Parfümler, her zaman popüler kozmetik ürünleri arasında yer alır. Pek çok kişi seçim yaparken fiyat unsurunu da göz önünde bulundurur. Narciso Rodriguez for her EDP 100 ml kadın parfüm 3423470890129 fiyatları ürün özellikleri kapsamında şekil alır. Esans oranı ya da şişe tasarımı gibi detaylar fiyatlar üzerinde etkili olur. Rakamlar ise farklı bütçelere hitap eder. Narciso Rodriguez for her parfüm yorumlarını inceleyerek merak ettiğiniz sorulara kolay şekilde ulaşabilirsiniz. Yorumlar, karar verme noktasında kolaylık sağlar. 3423470890129 kodlu ürün, hem genç neslin hem de orta yaş kesiminin beğenisini kazanır. Bu sayede geniş kesimler tarafından tercih edilir. Narciso Rodriguez kadın parfüm, yoğun esansı ve kalıcı formülü sayesinde uzun süre kullanılabilir. Siz de Narciso Rodriguez for her EDP 100 ml kadın parfüm 3423470890129 kodlu bu parfümü Trendyol aracılığıyla temin edebilirsiniz.