5
Köpek Maması kategorisinde
en çok favorilenen 5. ürün

N & D Nd Düşük Tahıllı Kuzulu Medium Maxi Yetişkin Köpek Maması 12 Kg

2.125 TL
(177,08 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (20)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.145 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.449 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.124 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.250 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

N & D Nd Düşük Tahıllı Kuzulu Medium Maxi Yetişkin Köpek Maması 12 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KİRPİPET Satıcı Ünvanı: İZ EVCİL HAYVAN ÜRÜNLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0483057681200001 Vergi Kimlik Numarası: 4830576812
    Bu ürün KİRPİPET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • Boyut Orta (11 - 25 kg)
  • Aroma Kuzu
  • Ağırlık 10-15 kg
Geri Bildirim Ver

ND 8010276362858 12 Kg Düşük Tahıllı Kuzu Etli Yaban Mersinli Yetişkin Köpek Maması

Kilolu olan ve hareketsizlik gibi problemler yaşayan evcil hayvanlar, tıpkı insanlar gibi özel bir beslenme düzenine ihtiyaç duyar. ND 12 kg kuzu etli yaban mersini düşük tahıllı yetişkin köpek maması, kilo kontrolünde evcil dostlara son derece yardımcı olur. Bu ürün, sebzelerden aldığı yüksek protein ve besleyicilik sayesinde hayvanların daha fazla hareket etmeye istekli olmasını sağlar. ND kuzu etli mama, vitamin ve mineraller yönünden zengin içeriği ile hayvanların sağlıklı gelişim için ihtiyaç duydukları besinleri sağlar. Bu ürün, lezzetli taneleri ve mükemmel kokusu sebebiyle patili dostların karşı koyamayacağı favori mamaları arasında yer alır. Doyurucu mama, fazla yeme isteği bulunan köpeklerin ihtiyaç duyduğu besini sağlar.

  • Yaş: Yetişkin
  • Irk: Orta ırk
  • İçerik: %60 hayvansal, %20 kılçıksız buğday, %20 meyve ve sebze

ND Kuzu Etli Yaban Mersini 12 kg Köpek Maması İçeriği

ND Kuzu Etli Yaban Mersini 12 kg Köpek Maması İçeriği

ND 12 kg kuzu etli yaban mersini düşük tahıllı yetişkin köpek maması, özel içeriği ile yetişkin orta ırk köpeklere hitap eder. Bu ürün, düşük tahıllı formülünde bulunan proteinleri ve besleyiciliğini; hayvansal içerikler, meyveler ve sebzelerden alır. Koruyucu ve tatlandırıcı barındırmayan mama, tamamen doğal içeriği sayesinde gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Ürünün barındırdığı hayvansal ürünler; kemiksiz kuzu eti, kurutulmuş kuzu eti, yumurta, taze ringa balığı, kurutulmuş ringa balığı ve balık yağı olarak sıralanabilir. Mama; bezelye, pancar küspesi, yaban mersini, kurutulmuş şifalı bitki unu, elma, nar, tatlı portakal, ıspanak, zerdeçal ve frenk üzümü içerir. Bu besleyici mama; protein, lif, yağ, kalsiyum, fosfor, omega 3, omega 6, glukozamin ve kondroitin yönünden oldukça zengindir.

ND Kuzu Etli Yaban Mersini 12 kg Köpek Maması Doğal mıdır?

ND Kuzu Etli Yaban Mersini 12 kg Köpek Maması Doğal mıdır?

ND 12 kg kuzu etli yaban mersini düşük tahıllı yetişkin köpek maması, barındırdığı vitaminleri ve mineralleri sebzelerden ve meyvelerden alır. Bu ürün, tamamen doğal olan içeriğinde hiçbir kimyasal katkı maddesi bulundurmaz. Güvenli ve doğal teknikler kullanılarak üretilen mama, düşük tahıllı besleyici içeriği sayesinde sağlıklı bir yaşamın kapılarını aralar. GDO’lu ürün içermeyen mama, kimyasallardan uzak formülü sayesinde her yetişkin köpek için rahatlıkla tercih edilebilir. Karbonhidrat oranı düşük olan mama, hareket etmeyen köpeklerin daha enerjik ve mutlu hissetmesine yardımcı olur. Bu ürün, ilkel tahıllı formülü sayesinde kilo almaya eğilimli evcil dostlar için en doğru seçeneklerden biri hâlini alır. ND kuzu etli yaban mersinli köpek maması, doğallığının yanı sıra lezzetiyle de beğeni kazanır.

ND Kuzu Etli Yaban Mersini 12 kg Köpek Maması Kaliteli mi?

ND Kuzu Etli Yaban Mersini 12 kg Köpek Maması Kaliteli mi?

ND 12 kg kuzu etli yaban mersini düşük tahıllı yetişkin köpek maması, son derece besleyici ve kalitelidir. Ürünün ideal kokusu ve yapısı, evcil hayvanların iştahını açarken kokuya hassasiyeti bulunan sahiplerini de rahatsız etmez. ND mama, özellikle yetişkinlik çağında kilo ve enerji problemi yaşayan köpekler için son derece faydalıdır. Kuzu eti ve yaban mersini ile üretilen mama, bağışıklık sistemini güçlendirerek çeşitli hastalıklara direnç sağlar. Düşük tahıllı mama, özellikle yetişkinlik döneminde görülebilen üriner hastalıkların önlenmesine yardımcı olur. Bu ürün aynı zamanda kolay hazmedildiği için mide ve bağırsak fonksiyonlarına da olumlu etki eder. Düşük tahıllı mama, tüm sağlık testlerinden geçerek Tarım ve Sağlık Bakanlıklarından onay alınarak satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de ND 12 kg kuzu etli yaban mersini düşük tahıllı yetişkin köpek maması yorumlarını incleyebilirsiniz. Bu ürünü Trendyol üzerinden kolayca satın alabilirsiniz.