Mysupplement Bcaa Glutamin Karpuz 45 Servis 540 gr Bcaa Glutamine 5g Bcaa 5g Glutamin Amino Asit Protein Sentezi

599 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mysupplement Bcaa Glutamin Karpuz 45 Servis 540 gr Bcaa Glutamine 5g Bcaa 5g Glutamin Amino Asit Protein Sentezi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mysupplement Satıcı Ünvanı: FARMATEK İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385140228600001 Vergi Kimlik Numarası: 3851402286
    Bu ürün Mysupplement tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bcaa Glutamine Doypack Bcaa Glutamin Karpuz Aromalı 4:1:1 540 gr 45 Servis Amino Asit Mysupplement BCAA+GLUTAMINE toz formda BCAA ve Glutamin karışımı bir üründür. Her servisinde 5000mg 4:1:1 BCAA ve 5000mg Glutamin içerir. BCAA’lar esansiyel amino asitler arasında farklı özelliklere sahip olan 3 amino asitten oluşur
  • lösin, izolösin ve valin. Bu amino asitler protein sentezini başlatan, büyümeyi teşvik eden ve kaslarınızın parçalanmasını önleyen en önemli amino asitlerdir. Araştırmalar BCAA takviyesi alan kişilerde kas tamirinin hızlandırdığı ve yeni kas oluşumunun arttığını göstermektedir. BCAA’lar diğer amino asitlerden farklı olarak karaciğer yerine kaslarda metabolize olur. Bu sayede hem hızlı etki eder hem de antrenmanda ciddi oranda enerji (ATP şeklinde) artışı sağlar. Glutamine ise spor dünyasındaki en popüler takviyelerden biridir. “Recovery” yani vücudun toparlanmasında kilit rol üstlenir. Vücudunuzdaki amino asit havuzunun %60’ını oluşturan, yıpranmış kasların tamiri ve yeni kas inşası için en çok ihtiyaç duyulan amino asittir. Ayrıca geçtiğimiz bir kaç sene içinde yapılan araştırmalar, glutaminin büyüme hormonu salgılanmasına da yardımcı olduğunu göstermiştir. Kullanım Bilgisi: Bir servisi (12g) 300ml su ile karıştırınız. Antrenman öncesinde, esnasında ve sonrasında kullanabilirsiniz. Belirtilen kullanıma uyunuz ve önerilen dozu aşmayınız.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Aromalı
  • Form Toz
  • Paket İçeriği 501 - 999
  • Hedef Kas Kütlesi
  • Çeşit Kompleks
Geri Bildirim Ver