2
Kolluk Simit kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Myminibaby İleri Seviye Yüzme Kolluk

1.199,98 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Myminibaby İleri Seviye Yüzme Kolluk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MYMINIBABY Satıcı Ünvanı: TANER KARAPEKMEZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5105507423200000 Vergi Kimlik Numarası: 5190220984
    Bu ürün MYMINIBABY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Myminibaby İleri Seviye Myminibaby ileri seviye kolluklar çocuğun kafasını 10 cm yukarıda ve tam dengede tutmaktadır. Bu sayede rahat hareket edebilmesi ve tüm kaslarının çalışması sağlanmaktadır. Myminibaby ileri seviye kollukları, tüm Avrupa'da güvenlik seviyesi ve kalitesiyle 40 yıldır tercih edilmektedir. Patlamaz yapıları çocuklarınız için güvenle kullanabilmenizi sağlayacaktır.Patlaması halinde ise içerisinde bulunan sünger çocuğunuzun batmasına engel olacaktır. Kaliteli ve güvenilir yüzme yardımcısı arayanlar için en ideal tercihlerden birisi Myminibaby ileri seviye kollukları olacaktır. Myminibaby İleri Seviye Kimler için Uygun? Myminibaby ileri seviye kollukları, başlangıç seviyesini tamamlamış çocuklar için uygundur. Çocuğunuz daha önce suda herhangi bir kollukla tek başına yüzmüş ve belli psikomotor becerilerine sahip ise ideal kolluk tercihi ileri seviye olacaktır. Çocuğunuzun Suda tek başına kalması, kendi etrafında dönmesi veya istenilen tarafa yüzme gibi performanslar göstermesi sudaki psikomotor becerilerinin geliştiği anlamına gelmektedir. UYARI:ILERI SEVIYE KOLLUK *Myminibaby İleri seviye yüzme kolluk Daha önce herhangi bir kolluk kullanmış, kullandığı kollukla tek başına su da yüzmüş belli psikomotor becerilere sahip çocuklara önerilir.(suda tek başına kalabilme, dönme ve istenilen tarafa doğru destek almadan yüzebilme...vb) *Myminibaby İleri seviye Kollukların dış çapı başlangıç seviyesine oranla daha küçük olduğundan çocuğunuzu su seviyesinden sadece 10 cm havada tutar. Başlangıç seviyesi yüzme kolluğu su seviyesinden 17cm yukarda tutar. Her iki yüzme kolluğu da 30 kg a kadar kullanılır. *Myminibaby İleri seviye yüzme kolluk iç çapı, başlangıç seviyesi ile aynı ölçüdedir 7 cm. İleri seviye kolluk kullanabilmek için, yaş, boy ve ağırlık belirleyici değildir. Çocuğun motor becerilerine göre karar verilmelidir. Çocuğun sudaki deneyimi burada çok önemlidir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Ürün Tipi Kolluk
Geri Bildirim Ver