Mykored El Ayak Tırnak Mantar Önleyici Damla 50 Ml.

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Mykored El Ayak Tırnak Mantar Önleyici Damla 50 Ml.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KUAFÖRCE Satıcı Ünvanı: KUAFÖRCE GÜZELLİK SALONU HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0590127375200001 Vergi Kimlik Numarası: 5901273752
    Bu ürün KUAFÖRCE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mykored Damla Mykored özellikle ayak parmaklarının arasındaki alanda bakımı sağlamak, kötü kokuyu önlemek amacıyla geliştirilmiş bir üründür. Cilt ve tırnak üstüne zararlı mantarların yerleşmesini etkili bir şekilde engeller. Mantar oluşma tehlikesi bulunan cilt ve tırnakların bakımı ve koruması için uygundur. Pipet damlalık özellikle tırnaklar için idealdir. Etkinliği dermatologlar tarafından test edilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nasır
  • Tip Sprey
  • Hacim 31 - 50 ml
Geri Bildirim Ver

Mykored Damla Ürünleri Trendyol'da!

Mykored 50 ml mantar önleyici damla, yaşam kalitenizi arttıracak oldukça faydalı bir üründür. Söz konusu damla, ayak parmaklarının arasında ve tırnaklarda ortaya çıkan cilt rahatsızlıklarını önlemeye yönelik olarak tasarlanır. Eşsiz formülü sayesinde ayak bakımınızın kolayca gerçekleştirilmesini sağlar. Korunaklı şişesi ve geniş hacmi ile tüketicilere sunulan ürün, kötü kokuyu önlemeye de yardımcı olur. Söz konusu damla dermatologlar tarafından test edilmiştir. Ürün düzenli kullanımında ayak bakımında başarılı sonuçlar doğurur. Kullanımı da son derece basit olan bu damla, kolay bir şekilde uygulanır. Ürün cilt ve özellikle tırnaklar için idealdir. Ayrıca damla uzun süreli kullanıma uygun olacak şekilde şişelenir.

  • Kullanım Amacı: Mantar Önleyici
  • Ürün Formu: Damla
  • Ürün Hacmi: 50 ml

Mykored Mantar Önleyici Damlanın Özellikleri Nelerdir?

Mykored Mantar Önleyici Damlanın Özellikleri Nelerdir?

Mykored 50 ml mantar önleyici damla ayak sağlığımızı korumak ve daha iyi bir hâle getirmek için tasarlanmıştır. Söz konusu damlayı kullanarak ayak parmaklarının arasındaki alanlara bakım yapmak ve ayak genelindeki kokuyu önlemek mümkündür. Bu damla cilt ve tırnak üzerine yerleşen zararlı mantarların oluşumunu engeller ve mevcut olanlarını gidermeye yardım eder. Bu yönüyle ürün hem mantar rahatsızlığı bulunan bireylerde hem de mantar oluşma tehlikesi olan durumlarda kullanılabilir. Mykored 50 ml mantar önleyici damla ideal boyutlarda tasarlandığı için her an yanınızda taşıyabileceğiniz bir üründür. Böylece tatil, seyahat ve kalabalıklarla konakladığımız diğer alanlarda ayak sağlığımızı korumanız mümkün olur. Ürün havuz ve duş gibi ortak kullanım alanlarında bulunduktan sonra da uygulanabilir.

Mykored Mantar Önleyici Damlanın İçeriği Nasıldır?

Mykored 50 ml mantar önleyici damla benzersiz bir içeriğe sahiptir. Ürünün formülünde salisilik asit, linalool, üre ve benzoik asit gibi unsurlar bulunur. Bu içerik cildinizi herhangi bir zarar vermeden bakım yapmanızı sağlar. Ürünün düzenli kullanımında ayaklarınızda ciddi anlamda bir iyileşme gözlemlemeniz mümkündür. Damla etkili formülü ile kısa sürede başarılı sonuçlar doğurur. Mykored 50 ml mantar önleyici damla insan sağlığı ve anatomisi göz önünde bulundurularak üretilmiştir. Bu nedenle söz konusu ürün, ciltte tahriş başta olmak üzere alerjik reaksiyonlar oluşturmaz. Ayrıca ürünün içeriği yalnızca mantar oluşumunu önlemek ya da gidermek için değil ayaklarda oluşacak kötü kokuyu gidermek için de etkilidir. Tüm bu yönleriyle ürün mantardan uzak estetik ve sağlıklı ayaklara kavuşmak için tercih edilebilir.

Mykored Mantar Önleyici Damla Nasıl Kullanılır?

Mykored 50 ml mantar önleyici uygulanması kolay bir üründür. Bu nedenle bireylerin kullanımı da pratik olacaktır. Ürün tırnaklara birer damla konularak kullanılır. Cilde sürüldüğünde ise parmak araları ve mantar enfeksiyonunun görülmesi muhtemel olan bölgelere homojen bir biçimde dağıtılarak uygulanır. Mykored 50 ml mantar önleyici damlanın günde bir kez ve akşam saatlerinde uygulanması tavsiye edilir. Akşam uyku öncesi uygulamak ürünün daha etkili bir biçimde nüfuz etmesini sağlar. Fakat gerekli görülürse mantar yoğunluğuna göre damlayı günde 2 kere sabah akşam olarak da kullanmak mümkündür. Mykored 50 ml mantar önleyiciyi deneyimleyen neredeyse tüm tüketiciler ürünün performansından memnun kalmıştır. Eşsiz formülü ürünün etkili ve kullanışlı kılar. Mykored 50 ml mantar önleyici damla yorumlarında da tüketici memnuniyeti net olarak görülür. Siz de mantardan uzak sağlıklı ayaklara sahip olmak için bu damlayı sipariş edebilirsiniz. Mykored 50 ml damlayı Trendyol'dan sipariş ederek kapınıza kadar gelmesini sağlayabilirsiniz.