MyDreams Telli Topuz Tokası - Siyah

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

MyDreams Telli Topuz Tokası - Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Kolay bir şekilde topuz yapabilmeniz için hazırlanmış telli topuz tokalarımız. Ürünler Mislena ailesinin imalatıdır. Kumaş Türü: Sandy Ölçüleri: Uzunluk 35 cm, Eni 8 cm Sandy Kumaş Nedir? Sandy Kumaş önceden genel olarak belirli bir yaş üstündeki kadınların giydiği bluz elbise kumaşlarıydı. Bu kumaş türünde, elastan ve polyester ipliklerden imal edilenlere sık sık rastlanmaktadır. Son dönemde sandy kumaş, daha çok geliştirilerek, boydan elbise çeşitleri için de kullanılmaktadır. Parlak ve düz bir yüzeye sahip olan sandy kumaşın, yerine göre kalın veya ince örme özelliği bulunur. Kutu İçeriği: 1 adet Telli Topuz Tokası 1 adet Bileklik

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Desen Düz
Geri Bildirim Ver

MyDreams Telli Topuz Tokası Siyah

Kadınlar saçların son derece önem verir. Stilin saç ve saç aksesuarlarıyla tamamlanması kusursuz görünüm sağlar. Kadınların hayatının her anında ve alanında ihtiyaç duydukları aksesuar olan tokalar işlevselliğinin yanında şıklığın tamamlanmasında öncüdür. Ebatı ve hafifliği sayesinde taşıma kolaylığı sağlayan tokalar kadın çantalarının vazgeçilmezidir. Kendinizi iyi hissetmediğiniz günlerde saçınıza takacağınız şık bir toka tüm havanızı değiştirir. Saçlarınızın asi olduğu ve bir türlü şekil veremediğiniz günlerde onları toplayarak pratik bir topuz yapmak kurtarıcıdır. Hangi saatte olursa olsun girilen ortama ve yapılan kombine uyum sağlayan topuz saç modeli her zaman trend görünüm sağlar. Özel olarak üretilen MyDreams topuz tokası oldukça pratiktir. MyDreams telli topuz tokası siyah rengiyle içinde bulunduğunuz ortama uyum sağlayarak şık görünüm elde edersiniz.

  • Pratik kullanım
  • Kolay taşıma
  • Saten kumaş

Kullanışlı MyDreams Telli Siyah Topuz Tokası

Kullanışlı MyDreams Telli Siyah Topuz Tokası

Yoğun hayat temposunda dağılan saçları gün içinde tekrar tekrar toparlama gereksinimi oluşur. Okulda, işte, sokakta tarak ihtiyacı duymadan basitçe saça şekil vermeyi sağlayan MyDreams telli siyah topuz tokası kullanım bakımından oldukça pratik bir seçenektir. Aynaya bakma ihtiyacı hissetmeden kolaylıkla saçlarınıza şekil vererek oldukça şık görünebilirsiniz. İçindeki tel sayesinde kolay kıvrılabilen yapısı en küçük alanlarda dahi taşımanıza olanak verir. Saçı el yardımıyla bir araya getirip, tokayı alttan geçirmeniz ve üstten kıvırmanız harika topuz modelleri elde etmenizi sağlar. MyDreams topuz tokası sayesinde dakikalar içinde saçlarınızı şık görünüme kavuşturabilir, girdiğiniz ortamlarda tarzınızla fark yaratabilirsiniz. Günün her saatinde bakımlı görünmenize yardımcı olan MyDreams topuz tokası, özel günlerinizde kuaföre gitme ihtiyacını giderir. Evde basitçe kendi topuzunuzu yapabileceğiniz bu aksesuar ile görenlerin hayran kaldığı modeller yapabilirsiniz.

Bütçe Dostu MyDreams Telli Siyah Topuz Tokası Fiyatları

Bütçe Dostu MyDreams Telli Siyah Topuz Tokası Fiyatları

Saçlar kadınların güzelliğini tamamlayan gösterişli bir unsurdur. Küçük büyük herkes uyandıktan sonra saçlarını tarayarak şekil verir. Bazı günler saçlar hiçbir şekil almaz ve size zaman kaybettirir. Çok aceleniz olduğunda ve saçların inatla şekil almadığı zamanlarda saçlarınızı hemen toplayıp çıkmak istersiniz. Böyle anlarda imdadınıza yetişen MyDreams telli topuz tokası pratik ve şık bir şekilde hazırlanmanıza yardımcı olur. Dışarı çıkmak için hazırlanırken size zamandan tasarruf ettirir. Toplantı, nişan, düğün gibi özen gerektiren ortamlarda şıklığınızı tamamlayan saç topuzunu MyDreams telli topuz tokası ile dakikalar içinde kendiniz yapabilirsiniz. Her kombine ve her ortama uyum sağlayan MyDreams telli siyah topuz tokası fiyatları bütçe dostu olmasıyla öne çıkar. Sizi sürekli kuaföre gitme ve fön çekme derdinden kurtaran bu aksesuar uzun vadede bütçenizi koruyarak tasarruf yapmanızı sağlar.

MyDreams Telli Topuz Tokası Yorumları

MyDreams Telli Topuz Tokası Yorumları

Kadınlar her an bakımlı görünmek isterler. Saçlarına her gün şekil vermeye vakit harcarlar. Sürekli yapılan bu aktivite zaman içerisinde sıkıcı gelmeye başlar. Alternatif çözüm arayanların beğenerek kullandığı MyDreams telli topuz tokası sizi bu dertten kurtarır, zamandan tasarruf etmenizi sağlar. Pratik bir şekilde saçlarınıza şekil vererek sosyalleşmenizi sağlayan bu ürün aynı zamanda şık görünmenize yardımcı olur. Saten kumaştan üretilen model günün her saatinde her ortamda kombinizi tamamlar. MyDreams telli siyah topuz tokası yorumlarını inceleyerek ürünü daha önce kullanan gerçek müşterilerin deneyimlerini öğrenebilirsiniz. Çantada, arabada, evde, cebinizde rahatlıkla taşıyabileceğiniz toka gün içindeki büyük yardımcınız olur. Sadece kendinizin değil çocukların saçlarını da okula giderken MyDreams telli topuz tokası ile toplayabilir, gün içinde rahat hareket etmelerini sağlayabilirsiniz. Siz de Trendyol aracılığı ile ürünü kolaylıkla satın alabilirsiniz.