mycey 5508 Kapak Ki?li?di?

79 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

mycey 5508 Kapak Ki?li?di?

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AS İHTİYAÇ Satıcı Ünvanı: ASLI DURSUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3180599730
    Bu ürün AS İHTİYAÇ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mycey Kapak Kilidi Özellikleri Ürünü yapıştıracağınız yeri uygun bir bezle silip kurumasını bekleyiniz.Ürünün yapışkan bandını dikkatlice çıkarınız.Ürünü yapıştırınız ve hafifçe bastırınız, yapıştıktan sonra 8 saat bekleyiniz.Kilidi açmak için yatay yüzeyin altındaki düğmeye basınız.

Ürün Özellikleri

  • Koruyucu Kilit Çeşidi Dolap Kilidi
  • Tip Koruyucu Kilit
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Mycey Kapak Kilidi 5508 300007

Çocuklar evde vakit geçirirken, dolap kapaklarına dokunmayı çok sever ama tehlike de yaratabilirler. Çocukları dolaplardan uzak tutmak mümkün olmasa da Mycey kapak kilidi ile bu durumlara karşı önlem alabilirsiniz. Oluşabilecek ev kazalarını engellemek için dolap kapaklarına dokundukları an kilit sayesinde dolaplar, bebekler ve çocuklar için açılamaz hale gelir. Ebeveynlerinin kontrolü dışında gelişecek durumlara karşı savunma mekanizmasıdır. Evinizin her dolabında kullanabileceğiniz bu ürünü kolaylıkla monte edebilirsiniz. Kilit takılacak köşenin temiz ve kuru olduğuna dikkat ettiğiniz takdirde çocuklarınız dolap kapaklarından uzak kalmasını öğrenebilir. MYCey garanti ve güvencesinde bozulma ve arızalara karşı tedbir alabileceksiniz. Çocuklarınızı ve bebeklerinizi bu kilitle ev eşyalarını açmalarını engelleyebileceksiniz. Evinizdeki dolap kapaklarının kapalılığı sayesinde çocuklarınızı güvende tutabilirsiniz.

  • Kolayca monte edilebilen
  • Çok kullanışlı
  • Ergonomik ve şık tasarım

Mycey Kapak Kilidi Özellikleri

Çocuklarınızı ve bebeklerinizi ev eşyalarından uzaklaştırmayı basit hale getirebilirsiniz. Mycey kapak kilidi özellikleri oldukça fazladır. Ürünün yapışacağı yeri tespit ettiğiniz an bezle silip kurutacağınız ve ardından yapışkanlı bandını yapıştıracağınız kolay monteli bir bebek kilididir. Hem bebeğinizin dolap kapaklarını açmasını engelleyebilir hem de 8 saat içerisinde kolayca kuruyan Mycey kapak kilidi içeriği ile üründen yararlanabilirsiniz. Aynı zamanda evin her dolap kapağı için de uyumludur. Temiz ve kuru köşelerde takılıma uygundur. Tehlikeyi ortadan kaldıran bu model, ev kazalarından çocuklarınızı korur. Belirlediğiniz kuru yüzeye yapıştırılan kilit, evdeki güvenilir bir malzemedir. Kilit, yer kaplamaz ve oldukça pratik önlemler alır. Çocuklarınızın dolap ile temasında çıkan yaralanmalar, sivri uçla temasları olmaz. Herhangi bir durumda kilitle çocuklarınızı ev eşyalarından uzak tutabilirsiniz. Evinizin dolaplarına rahatlıkla takabilirsiniz.

Kapak Kilidi Avantajları

Çocuklarınızı ve bebeklerinizi ev kazalarından korumak için kapak kilidi sizler için oldukça avantajlıdır. Ev eşyalarıyla oynamayı bebekler her ne kadar sevse de Mycey kapak kilidi kullanımı bu durumu engellemede yardım eder. Evinizin çeşitli dolaplarında kullanabilmenize uyumludur. Temiz ve kuru köşelerin yüzeylerine rahatlıkla monte edebilirsiniz. Bebeğinizi güvende tutan bu kilit çok kullanışlıdır. Sadece tek bir dolap değil evin her dolabı için de kullanabilmeniz açısından özel tasarımlıdır. Ergonomiktir ve evde fazla yer kaplamaz. Kaliteli malzemesi ile uzun yıllar boyunca evinizde bulundurabilirsiniz. Evinizin dekoruna da uyumlu bir şekilde yapışkanı ve tutacakları sağlamdır. Kilitli bir dolap, gereksiz yere kullanımdan ve içerisindekilerin bebeklerinizin üzerine düşmesini korumakta yardımcı olur. Darbelere karşı korur ve çocuklarınıza gelen tehlikelerin olmamasını sağlayabilirsiniz. Her eve uygun olarak geliştirilen kilidi kirlenme ve toz olmadan uzun süreli kullanabilirsiniz. Bebeklerinizin dolapların içerisindeki sert cisimlere ulaşmaması için dolaplarınızı kilitleyebilirsiniz.

Mycey Kapak Kilidi Yorumları

Bebeğinizin ev araç gereçleriyle oynama tehlikesine karşı geliştirmeniz gereken önlem için tercih edebilirsiniz. Mycey kapak kilidi yorumları müşteri memnuniyetine göre ideal bir seçenektir. Herhangi bir tehlikeye karşı bebeğinizin ve çocuğunuzun güvende olmasını bu kilitlerle sağlayabilirsiniz. Kapak kilidini kullananlar çarpma ve darbelere karşı korunurlar. Herhangi bir kaza ile sonuçlanmadan bebeğinizin oyun alışkanları için çözüm üretebilirsiniz. Evinizin her dolap kapağında kullanabileceğiniz bu kilidi belirlediğiniz kısma sağlam şekilde yerleştirebilirsiniz. Dolap kapaklarınızı bebekleriniz ve çocuklarınızdan uzaklaştırabilir, güvende kalmalarını kilitle sağlayabilirsiniz. Kaliteli ve uzun süre kullanabileceğiniz bu ürün sıkça satın alınır. Günlük kullanımlarda evinizin ihtiyacıdır. Aynı zamanda birden fazla sipariş verebileceğiniz bu ürün bebeklerinize fayda sağlar. Gereksiz yere dolaplarınızı açıp kapatmayıp, oluşabilecek kazalara engel olabilirsiniz. Dilerseniz siz de bu bebek kapak kilidini Trendyol'dan sipariş vererek satın alabilirsiniz.