4
Kablo Aksesuarları kategorisinde
en çok değerlendirilen 4. ürün

MY MÜRDÜM Kablo Ucu Koruyucu Avokado Figürlü

59,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
59,90 TL
350 TL'ye %6 İndirim
5 Al 4 Öde
Kurumsal Fatura
89,90 TL
9.8
merchant-badge-image
500 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
99,90 TL
3. Ürüne %15 İndirim
Kurumsal Fatura
99,90 TL

Ürün Bilgileri

MY MÜRDÜM Kablo Ucu Koruyucu Avokado Figürlü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BYG DESIGN Satıcı Ünvanı: YUSUF CAN GÖZÖNÜNDE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4110583422
    Bu ürün BYG DESIGN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1 adet gönderilmektedir.
  • Spiral Silikon Kablo Koruyucu.
  • A Kalite Kopmaya ve Bükülmeye karşı kablonuzu korur.
  • Yumuşak Silikon Malzemedir.
  • Kulaklık, Şarj Kablosu vb. tüm kablo ürnlerine takılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Garanti Süresi Belirtilmemiş
  • Ürün Tipi Kablo Koruyucu
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

My Mürdüm Kablo Koruyucu Avokado Desenli Unisex Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Şarj kablosu telefon aksesuarları arasında önemli bir yer alır. Elektronik aletin şarj almasını ve işlevlerini devam ettirmesini sağlar. MY MÜRDÜM şarj kablosu koruyucu avokado desenli AVOKADOCEP001 sayesinde şarj kablonuz kopmadan, kırılmadan işlevini yerine getirir. Ürün tüm şarj kabloları için uygundur, tam koruma sağlayarak hasar almalarına engel olur. Sevimli bir avokado şeklinde olan bu aparat canlı renklerden oluşur. Dikkat çekici renkleri sayesinde kaybetmeden kullanmaya devam edebilirsiniz. Aktif bir bariyer görevi görerek kabloyu iyi bir şekilde korur. Ürün silikon yüzeyi sayesinde son derece yumuşak bir yapıdadır ve kir tutmaz. Birlikte gelen askı aparatı ile kemerinizde, çantanızda, anahtarlığınızda güvenle taşıyabilirsiniz. Sevimli tasarımıyla öne çıkan kullanışlı ürünün özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Canlı renkler
  • Tüm şarj kablolarına uygun
  • Kabloyu tam koruma özelliği

MY MÜRDÜM Şarj Kablosu Koruyucu Avokado Desenli Özellikleri

MY MÜRDÜM Şarj Kablosu Koruyucu Avokado Desenli Özellikleri

MY MÜRDÜM şarj kablosu koruyucu avokado desenli silikon yapısı sayesinde ekstra darbe emici özelliği ile kablonuzu tam koruyarak ömrünü uzatmaya yardımcı olur. Buna ek olarak kirlenmeye karşı da silikon malzemesi dolayısıyla oldukça dirençlidir. Ürünle birlikte gelen askısı dilediğiniz yere takarak yanınızda taşımanıza imkan sağlar. Canlı renklerle dizayn edilen aparat şarj durumunu etkilemeden yalnızca kablonuzun korunmasına olanak tanır. İç kısmı şarj giriş bölümüne kolayca uyum sağlar. Telefon modeliniz fark etmeksizin şarj cihazınızın kablosu için bu ürünü kullanabilir, cihazın zarar görmesinin önüne geçerek kullanım ömrünü uzatabilirsiniz. Oldukça hafif yapıdadır, böylece avokado şekilli kablo koruyucu aparatınızı dilediğiniz gibi yanınızda taşıyabilirsiniz. Siz de oldukça kullanışlı ve eğlenceli tasarımlı aparatı satın alarak şarj kablolarınızın kısa sürede kopmasını ya da kırılmasını engelleyebilirsiniz.

MY MÜRDÜM Şarj Kablosu Koruyucu Değerlendirmeleri

MY MÜRDÜM Şarj Kablosu Koruyucu Değerlendirmeleri

MY MÜRDÜM şarj kablosu koruyucu avokado desenli kullananlar şarj kablolarının kullanım süresini uzatabilir. Ürünün silikon materyalden üretilmesi sayesinde kolay kolay kir tutmaz, böylece canlı renklerini yitirmez. Askısı ise aparatın kaybolmasının önüne geçer. Askısını cüzdanınıza, kemerinize ya da çantanıza takabilir, bu sayede hafif ve kullanışlı ürünü her zaman yanınızda taşıyabilirsiniz. MY MÜRDÜM şarj kablosu koruyucu avokado desenli yorumları bu ürünü deneyimleyen müşterilere aittir, inceleyerek daha fazla fikir edinebilirsiniz. Silikon olduğu için cihaz aksesuarlarını darbe emici özelliği ile korur. Kablo kopmasına, kırılmasına engel olarak uzun süreli kullanım imkanı sunar. Bütün modeller ile uyum sağladığı için tereddütsüz bir şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz. Kabloyu tam sararak darbe almasına ve bükülmesine engel olur. Ayrıca cihazın şarj hızını etkilemeden işlev gösterir. Böylece bu ürün ile cihaz aksesuarınızın kullanım ömrünü uzatabilirsiniz.

MY MÜRDÜM Şarj Kablosu Koruyucu Fiyatları

MY MÜRDÜM Şarj Kablosu Koruyucu Fiyatları

MY MÜRDÜM şarj kablosu koruyucu avokado desenli fiyatları ürünün malzemesi, işlevi ve özelliklerine göre belirlenir. Cihazınızın kablosunu tam bir şekilde sararak onun kırılmasına, bükülmesine ve kopmasına engel olur. Bu sayede kullanım ömrünü uzatmaya yardımcıdır. Silikon malzeme ile üretildiği için kir tutmaz ve darbe emici özelliğiyle tam koruma sunar. MY MÜRDÜM kablo koruyucu sayesinde aksesuarlarınız bükülüp kırılmaz, kopmaz ve ilk günkü gibi yeni kalmaya devam eder. Askı aparatı sayesinde istediğiniz gibi taşıyarak kullanmaya devam edebilirsiniz. Ürün son derece hafif bir yapıya sahiptir. Bütün modeller ile uyumlu bir üründür, aksesuarların şarj hızını etkilemeden korumaya destek olur. Canlı rengi ile aksesuarlarla estetik bir görüntü yaratan bu kullanışlı ürün mükemmel bir dokunma hissi verir. Ürünü satın almak için Trendyol'u tercih edebilirsiniz.