MxS Oto Döşeme Temizleme Koltuk Temizlik Köpüğü 500ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

MxS Oto Döşeme Temizleme Koltuk Temizlik Köpüğü 500ml

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • MxS Döşeme Temizleme Spreyi Döşeme Temizleme Köpüğü, araba zemini için anti-statik katkı içeren kullanışlı ve etkili bir özel temizleme köpüğüdür. Özellikler: Anti-statik özelliği sayesinde tozlanmayı geciktirir.
  • Kumaş, kadife ve suni deriye zarar vermez.
  • Sigaranın neden olduğu kötü kokuyu ve kiri temizleyerek geriye portakal kokusu yayar.
  • Plastik aksamlara zarar vermez.
  • Yerdeki nikotin, kir ve tozu temizler.
  • Kolay ve etkili uygulama.
  • Marka : MxS Hacmi : 500 ml Kutu / Paket İçeriği : 1 Adet Kullanıma hazır ürünlerdir. Kullanım talimatlarına uyunuz. Lütfen siparişinizi vermeden önce, ürünün uygunluğunu kontrol ediniz. Sipariş vereceğiniz ürünün değişim / montaj kılavuzu ve kullanım kılavuzu bulunmamaktadır. Uygulama yetkinliğiniz yok ise uygulama işlemlerinde yetkili bir servis tercih ediniz. Sarf ürünlerin garantisi yoktur. Siparişleriniz vermiş olduğunuz cari bilgilerinize fatura edilir. bitanidiktan.com mağazası e-fatura mükellefidir. Mağazamızda faturasız işlem yapılmamaktadır. Mağazamızda satılan tüm ürünler Üretici / Distribütör ürünüdür. Ürünlerimizin tamamı kapalı kutu sıfır ürünlerdir. Siparişiniz özenle paketlenerek en hızlı şekilde tarafınıza ulaştırılır. \"\"Hatalı\"\" veya \"\"Ayıplı\"\" ürünler bitanıdıktan.com mağazasının güvencesi altındadır. bitanıdıktan.com mağazasından aldığınız tüm ürünlerde değişim ve iade imkanınız bulunmaktadır. Cumartesi günleri saat 14:00 dan sonra gelen siparişler, Pazartesi günü kargoya verilir. Resmi tatillerde, mücbir sebeplerde ve ulusal kısıtlama gibi durumlarda siparişiniz takip eden ilk iş günü kargoya teslim edilir. İhtiyaç duyacağınız teknik destek ve satış sonrası hizmetler için mağazamız ile iletişime geçebilirsiniz. Mağazamız \"\"Yüksek Müşteri Memnuniyeti\"\" ilkesi ile hizmet sağlamaktadır. Dilek, istek, şikayet, talepleriniz ve katkıda bulunmak için mağazamızla iletişime geçiniz. \"
Geri Bildirim Ver