MxS 21040 Oto Araç Içi Döşeme Ve Koltuk Temizleme Köpük Spreyi 500 ml

290 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

MxS 21040 Oto Araç Içi Döşeme Ve Koltuk Temizleme Köpük Spreyi 500 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EndüstriDepo Satıcı Ünvanı: MUSTAFA ŞEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8020103277
    Bu ürün EndüstriDepo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MxS Döşeme Temizleme Spreyi Döşeme Temizleme Köpüğü, araba zemini için anti-statik katkı içeren kullanışlı ve etkili bir özel temizleme köpüğüdür. Özellikler: Anti-statik özelliği sayesinde tozlanmayı geciktirir. Kumaş, kadife ve suni deriye zarar vermez. Sigaranın neden olduğu kötü kokuyu ve kiri temizleyerek geriye portakal kokusu yayar. Plastik aksamlara zarar vermez. Yerdeki nikotin, kir ve tozu temizler. Kolay ve etkili uygulama.
Geri Bildirim Ver

MXS Oto Araç İçi Döşeme Ve Koltuk Temizleme Köpük Spreyi 500 ml

MXS markalı ürün, arabaların koltuklarının köpürtülerek temizlenmesini sağlar. Sprey, kalın şişe görünümü sayesinde her türlü alanda kullanılabilecek formda müşterilere sunulur. Ürünün hızlı püskürtme teknolojisi, ulaşılması güç alanlarda dahi tam performans gösterir. MXS oto araç içi döşeme ve koltuk temizleme köpük spreyi 500 ml, uygun boyut tasarımı sayesinde bitmeden aylarca kullanılır. Ürünün kaliteli kapak tasarımı iyi püskürtme sağlar. Uygulandığı yüzeylere zarar vermeden temizleme işlemi gerçekleştirir. Sprey, araba koltukları ve döşemelerinin üzerinde yer alan toz, kir, pas ya da leke görünümlerini derinlemesine yok eder. Ürünün etkin temizleme özelliği müşteriler tarafından oldukça beğenilir. MXS markalı ürünün hafif yapısı, her yerde rahatlıkla kullanım imkanı sunar. Bu ürünü temizleme işlemi için kendinize alabilir ya da sevdiklerinize gönül rahatlığıyla hediye edebilirsiniz.

  • 500 ml boyut
  • Köpük formu
  • Kaliteli temizlik

MXS Oto Araç İçi Döşeme ve Koltuk Temizleme Spreyi Fiyatı

MXS Oto Araç İçi Döşeme ve Koltuk Temizleme Spreyi Fiyatı

Dikkat çeken spreyin 500 ml boyutu bulunur. Ürün sayesinde arabanın tavan kaplamaları ve ön paneller rahatlıkla temizlenir. Ürünün hoş bir kokusu vardır. Sprey, araç içindeki tüm yüzeylerde kullanıma uygundur. Arabada yer alan kötü kokunun yok edilmesini de sağlar. Spreyin portakal kokusu bulunur. Cildinize temas ettiği zaman herhangi bir şekilde zarar vermez. MXS oto araç içi döşeme ve koltuk temizleme köpük spreyi 500 ml fiyatı ürünün sunduğu bütün özelliklere göre belirlenir. Ürünün gösterdiği mükemmel temizlik etkisine uygun fiyat avantajlarıyla sahip olunur. Sprey, araba içindeki mevcut tozlanmanın oluşmasını engeller. Spreyin anti-statik özelliği bulunur. Bu özellik ise araç içindeki tozlanmayı mümkün olduğunca geciktirir. Ürünü kumaş, suni deri ve kadife yüzey alanlarında kullanabilirsiniz. Bu seçeneği arabanıza hoş kokular yaymak için de tercih edebilirsiniz.

MXS Oto Araç İçi Döşeme Koltuk Temizleme Spreyi Yorumları

MXS Oto Araç İçi Döşeme Koltuk Temizleme Spreyi Yorumları

Beğeni kazanan bu spreyin kullanımı da oldukça basittir. Kullanılmadan önce iyice çalkalanır. Çalkaladıktan sonra kirli olan yüzeye püskürtülür. Püskürtme işleminden sonra 30 ile 40 saniye kadar beklenir. Ürünün olduğu yer, nemli bir bez ile ovalanır. Ardından kuru bir bez ile pürüzsüz bir etki yaratılır. MXS oto araç içi döşeme ve koltuk temizleme köpük spreyi 500 ml yorumları, ürün hakkında müşterilerin görüşlerine detaylı olarak ulaşılmasını sağlar. Spreyin dış kutusu beyaz renk tonuna sahiptir. Ürünün püskürtmeyi gerçekleştiren başlığı tıkanmaların önüne geçer. Bu seçenek sayesinde direksiyon, dikiz aynası ve vites topuzu da temizlenir. Ürün, bulunduğu alanda temizlikten sonra parlak ve canlı bir etki bırakır. Alerjenleri ortadan kaldırmak için etkin temizleme performansına sahiptir. Sprey, kumaşın mevcut rengini ve dokusunu korur. Ferah kokuya sahip olan spreyi aracınız için kullanabilirsiniz.

Cazip MXS Oto Araç İçi Döşeme Koltuk Temizleme Spreyi

Cazip MXS Oto Araç İçi Döşeme Koltuk Temizleme Spreyi

Döşeme temizleme spreyi son derece hızlı bir şekilde temizleme işlemi sunar. Ürün, lekeleri tamamen söker. Araç yüzeylerinde hızlı kuruma sağlar. Dilerseniz yüzeyi ıslatmadan tek başına da kullanabilirsiniz. Bagaj ve paspaslardaki kirleri de etkin bir şekilde temizler. İşlemden sonra su ya da püskürme lekesi bırakmaz. İçeriğinin zararsız olan yapısı, evcil hayvanlarınız ya da çocuklarınız için güvenli alanlar oluşturur. Sprey ile aracınızda çok boyutlu olarak temizleme işlemi gerçekleştirirsiniz. Renkli olan döşemelerde ve alanlarda güvenle kullanılır. Yağ lekelerini de başarılı bir şekilde temizler. Bu seçenek, parmak izi gibi hafif lekeleri de hızlıca temizler. Pratik uygulama işleviyle müşterilerle buluşur. Spreyi plastik ve kauçuk gibi yüzeylerde de köpürterek kullanabilirsiniz. İlk olarak küçük bir alana uygulanarak temizleme yapılır. Derinlemesine temizlik için ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.