Müzikal Dükkan Bandore Klarnet Kamışı Bandore 1 Numara 5' Li Set Sol Klarnet Kamışı

225 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Müzikal Dükkan Bandore Klarnet Kamışı Bandore 1 Numara 5' Li Set Sol Klarnet Kamışı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Müzikal Satıcı Ünvanı: MÜZİKAL DÜKKAN MÜZİK ALETLERİ İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0627048872500010 Vergi Kimlik Numarası: 6270488725
    Bu ürün Müzikal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • bandore sol klarnet kamışı no:1 kutu olarak satılır ve bir kutuda toplam 5 adet kamış bulunur. not: üst kalite klarnet kamışları arundo donax (kargı kamışı) kullanılarak üretilmektedir. Üretimi daha zordur. Ucuz klarnet kamışı olarak satılan çin menşei ürünlerde bambu ağacı kullanılmaktadır. Bambudan imal edilen klarnet kamışları oldukça zayıftır. Bu sebeple kutu içerisindeki pek çok kamış daha kullanılmadan çöpe gidebilmektedir.Kullandığınız klarnet kamışlarının hangi kamıştan yapıldığını kontrol edin. Bandore klarnet kamışları arundo donax (kargı kamışı) kullanılarak türkiye' de üretilmektedir. Ürün hakkında üst düzey klarnet sanatçılarının yaptığı yorumlar sosyal medyada görülebilir. Kamış kalınlığı 1 numaradır. 1 kutu içerisinde 5 adet bulunmaktadır.
Geri Bildirim Ver