Mutlusan Çift Usb'li Topraklı Priz Beyaz (2.4A HIZLI ŞARJ ÇOCUK KORUMA) Usb Girişli Priz Beyaz

168,99 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
500 TL'ye %1 İndirim
Kurumsal Fatura
295 TL199,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Mutlusan Çift Usb'li Topraklı Priz Beyaz (2.4A HIZLI ŞARJ ÇOCUK KORUMA) Usb Girişli Priz Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YT Elektrik Satıcı Ünvanı: YALÇIN TOPTAN ELEKTRİK MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0931116233400001 Vergi Kimlik Numarası: 9311162334
    Bu ürün YT Elektrik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mutlusan Çift USB'li Topraklı Beyaz Priz (2.4A Hızlı Şarj+Çocuk Koruma) Çocuk koruma özelliğine sahip Mutlusan usb Priz ile aynı zamanda şarj aleti prizlerinizi işgal etmeyecek. Teknik Özellikler Aşırı şarj etmeye karşı koruma
  • İki cihaza kadar eş zamanlı güç beslemesi
  • Dünya çapında voltaj
  • Giriş: AC 100V – 250V – 50Hz/60Hz, 0,06A
  • Çıkış: DC 5V / 2.4 A (Max)
  • Topraklı priz için: 16A 250V~

Ürün Özellikleri

  • Tip Elektrik Prizi
Geri Bildirim Ver

Mutlusan Çift USB'li Topraklı Priz Çeşitleri Trendyol'da!

Mutlusan 2.4 A hızlı şarjlı çift USB'li çocuk korumalı topraklı priz, teknik özellikleri ve zarif görünümüyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarır. Özellikle yüksek akımlı elektrikli aletlerin kullanılmasına uygun olan ürün, güvenli bir kullanım sunar. Ürünün iki adet USB girişi sayesinde şarj aletinizin prizi işgal etme derdi son bulunur. Mutlusan 2.4 A hızlı şarjlı çift USB'li topraklı priz, tasarım olarak da oldukça zariftir. Beyaz renkli ürün ince ve zarif detaylarla bezelidir. Bu sayede, ürün, duvarınızda kaba bir görüntü oluşturmayarak en dekorasyonunuza kolayca uyum sağlar.

  • Giriş: AC 100 V - 250 V - 50 Hz/60 Hz, 0,06A
  • Çıkış: DC 5V / 2.4 A (Maksimum)
  • Topraklı priz için: 16 A 250 V~

Mutlusan 2.4 a Hızlı Şarjlı Topraklı Prizin Özellikleri Nelerdir?

Mutlusan 2.4 a Hızlı Şarjlı Topraklı Prizin Özellikleri Nelerdir?

Mutlusan 2.4 A hızlı şarjlı çift USB'li çocuk korumalı topraklı prizin, ihtiyaçlarınızı kolaylıkla giderebilecek pek çok niteliği bulunur. Söz konusu prizin, hızlı şarj özelliği bu niteliklerin başında gelir. Bu özellik sayesinde aceleniz olduğu zamanlarda şarj işlemini kısa süre içerisinde yapabilirsiniz. Bu ürünün çift USB'li olması da kullanıcılar için büyük bir kolaylık sunar. Böylece aynı anda iki farklı USB girişi yaparak işlerinizi hızlı bir şekilde çözebilirsiniz. Mutlusan USB priz, dünya çapında voltaj özelliğine sahiptir. Ürünün iki cihaza kadar eş zamanlı güç beslemesi yapması mümkündür. Bu priz, toprağa gömülü elektrota bir iletken ile bağlıdır. Söz konusu yöntem sayesinde kaçak oluşması önlenir.

Mutlusan 2.4 a Hızlı Şarjlı Çift Usb'li Priz Güvenli Midir?

Mutlusan 2.4 a Hızlı Şarjlı Çift Usb'li Priz Güvenli Midir?

Mutlusan 2.4 A hızlı şarjlı çift USB'li çocuk korumalı topraklı priz, son derece güvenli bir üründür. Söz konusu topraklı priz çocuk koruma özelliğine sahiptir. Bu sayede çocuklu aileler ürünle ilgili olası kazalardan endişe etmeden prizi güvenle kullanabilirler. Mutlusan çift USB'li topraklı prizin üst düzey güvenlik önlemleri arasında başka özellikler de bulunur. Bu ürün aşırı şarj etmeye karşı koruma sağlar. Bu sayede telefonunuzu prizde bırakma ihtimaliyle ilgili endişe etmeniz gerekmez. Söz konusu ürün bu olasılık nedeniyle ortaya çıkabilecek arıza ve aksaklıklara karşı güven içerisinde olmanızı sağlar. Söz konusu ürünün topraklı olması sayesinde elektrik kaçağı riski azdır. Mutlusan 2.4 A hızlı şarjlı çift USB'li çocuk korumalı topraklı priz, sunduğu tüm bu güvenlik önlemleri sayesinde verimli bir kullanım sağlar.

Mutlusan 2.4 a Çocuk Korumalı Topraklı Priz Nasıl Monte Edilir?

Mutlusan 2.4 A hızlı şarjlı çift USB'li çocuk korumalı topraklı prizin montajı son derece kolaydır. Bu sayede ürün, elektrikle ilgili kurulumlar hakkında bilgisi olmayanlar tarafından dahi başarıyla monte edilebilir. Öncelikle topraklı priz için binanızda toprak hattı olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Toprak hattı varsa kuruluma geçebilirsiniz. Ürünün duvara monte edilmesi için arkada bulunan vidalar gevşetilir. Daha sonra yanlardan tutulan ürün, duvardan gelen yuvaya oturtulur. Gevşetilen vidalar tekrar sıkıldıktan sonra priz duvara sabitlenmiş olur. Son olarak, metal mandallar, alt ve üst kısma gelecek şekilde ayarlanarak kapak prize oturtulur. Bu kaliteli ve güvenli ürünle ilgili kullanıcıların fikirlerini öğrenmek isterseniz, Mutlusan 2.4 A hızlı şarjlı çift USB'li çocuk korumalı topraklı priz yorumlarını okuyabilirsiniz. Böylece ürünü sizden önce kullanan kişilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Bu prizi Trendyol üzerinden sadece birkaç tıklamayla satın almanız mümkündür.