Mutlu Akü 12 Volt 60 Amper SFB Son Teknoloji Akü Üretim Yılı: 2024

3.750 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Mutlu Akü 12 Volt 60 Amper SFB Son Teknoloji Akü Üretim Yılı: 2024

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 81 EFETUR GIDA İNŞAAT Satıcı Ünvanı: RECEP DİNLER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3000116169
    Bu ürün 81 EFETUR GIDA İNŞAAT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Amper 60
  • Akü Volt 12 Volt
  • Akü Özellikleri Standart
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Mutlu Akü 12 Volt 60 Amper SFB Son Teknoloji Akü Üretim Yılı: 2021

Otomotiv sektöründe yaygın kullanım alanına sahip olan aküler arasında yer alan Mutlu Akü 12 volt 60 amper SFB son teknoloji akü üretim yılı: 2021 birçok taşıt tipinde kullanıma uygun üretilir. Otomobil ve hafif ticari araçlarda kullanıma uygun tasarlanan Mutlu Akü ürün modeli yüksek performansıyla beklentilerinizi karşılar. Motoru hızlıca çalıştırabilme özelliği ile öne çıkan bu ürün müşterilerin beğenisini kazanır. Üretim sektörünün vazgeçilmezleri arasında yer alan ve uzun ömürlü olmasıyla ilgi çeken model sıklıkla tercih edilir. Sulu tip modeller arasında yer alan bu ürün, bakım gerektirmeyen teknolojiye sahip olduğu için zamandan tasarruf etme avantajı sunar. Mutlu Akü 12 volt 60 amper SFB son teknoloji akü üretim yılı: 2021 yorumlarını okuyarak ürün hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

  • Uzun ömürlü
  • Üstün performans
  • Bakım gerektirmeyen tasarım

Yüksek Teknolojiye Uygun Mutlu Akü 12 Volt 60 Amper

Yüksek Teknolojiye Uygun Mutlu Akü 12 Volt 60 Amper

Kalite konusunda hassasiyet gösteren marka tarafından üretilen Mutlu Akü SFB 60 amper teknolojik donanımlara sahip oluşuyla müşterilerin beklentilerini karşılar. Yeni nesil teknolojik uygulamalar sayesinde memnun edici bir deneyim yaşamanızı sağlar. Zorlu iklim şartlarında bile üstün performans gösterecek şekilde tasarlanan bu ürün müşterilerin ilgisini çekmeyi başarır. Özel olarak geliştirilmiş SFB teknolojisi ile enerji ihtiyacını karşılamaya yönelik üretilen bu model, kalite ve tecrübesiyle öne çıkan markanın güvenilirliği ile tercih edilir. Mutlu Akü 12 volt 60 amper SFB son teknoloji akü üretim yılı: 2021 satın aldığınızda ürün hakkındaki görüş ve deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede ürün hakkında bilgilendirme yaparak diğer müşterilere yardım edebilirsiniz. Otomobiller için ideal sulu tip akü sınıfında yer alan bu ürün oldukça beğeni kazanır. Siz de bu ürüne sahip olarak aracınızın ihtiyacını karşılayabilirsiniz.

Beğeni Toplayan Özelliklerle Mutlu Akü 12 Volt 60 Amper SFB

Beğeni Toplayan Özelliklerle Mutlu Akü 12 Volt 60 Amper SFB

Aracınızın motoruna gereken gücü sağlayan SFB modeller teknik ve performans açısından kaliteli tasarıma sahiptir. Tam kapalı kapak sistemine sahip olan bu ürün bakım gerektirmeyen teknolojisiyle yoğun ilgi çeker. Farklı yol koşullarında kullanım kolaylığı ile öne çıkan model aracınızın yoğun enerji ihtiyacını karşılar. Yüksek teknolojiye sahip Mutlu SFB akü kalite ve tecrübesiyle öne çıkan ideal akü sınıfındadır. Marka tarafından geliştirilmiş teknolojisi ile müşterilerin beğenisini kazanan sulu model yüksek titreşime dayanıklı bir özelliğe de sahiptir. Geniş bir kullanım alanı sunan SFB teknolojisine özel üretilir. Araçların ihtiyaçlarına göre değişen ve uzun ömürlü hizmet sunan Mutlu Akü sayesinde ergonomik tasarımlı bir ürüne sahip olabilirsiniz. Aracınız için ideal çözümler sunan kaliteli tasarıma sahip bu ürünü güvenle tercih edebilirsiniz.

Avantajlı Mutlu Akü 12 Volt 60 Amper SFB Fiyatı

Avantajlı Mutlu Akü 12 Volt 60 Amper SFB Fiyatı

İhtiyaca yönelik tasarlanan bu ürün ulaşılabilir fiyatı ile ilgi çeker. Mutlu Akü 12 volt 60 amper SFB son teknoloji akü üretim yılı: 2021 kullananlar tarafından olumlu yorumlanan sulu akü modeli ergonomik tasarımıyla müşterilerin beğenisini kazanır. Kapak sisteminin tam kapalı olması ve kaliteli donanımıyla araçların enerji ihtiyacını karşılaması ile ideal ürünler arasında yer alır. Geri kazanım özelliği ile çevre dostu olan bu ürün bu açıdan da pek çok kişinin takdirini toplar. Bakım gerektirmeyen ve vibrasyon dayanımı sunan Mutlu Akü 12 volt 60 amper SFB son teknoloji akü üretim yılı: 2021 fiyatı ile size hitap eder. Özel tasarımlı ergonomik kulplara sahip ürün akü şarj seviyesini gösteren indikatörü ile avantajlıdır. Siz de bu ürüne Trendyol'dan keyifli bir alışveriş deneyimi ile ürüne sahip olabilirsiniz.