Mutlu Akü 12 Volt 90 Amper Yüksek Düz Üretim Yılı: 2024

2.100 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Mutlu Akü 12 Volt 90 Amper Yüksek Düz Üretim Yılı: 2024

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: byakucu Satıcı Ünvanı: BY AKÜ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Vergi Kimlik Numarası: 1950601619
    Bu ürün byakucu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Amper 90
  • Akü Volt 12 Volt
  • Akü Özellikleri Standart
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Mutlu Akü Mutlu 12 Volt 90 Amper Yüksek Düz Üretim Yılı: 2022

Mutlu Akü 90 Amper ve 12 Volt değerlerindeki kapasitesi ile öne çıkan modellerden biridir. Sulu akü kategorisinde dikkat çeken ürün, yüksek düz kutupludur. Hafif ticari sınıfındaki kamyonet ve minibüs tipi araçlarla beraber Avrupa çıkışlı otomobil modellerinin de ihtiyaç duyduğu enerji seviyesini karşılar. Mutlu Akü Mutlu 12 Volt 90 Amper yüksek düz üretim yılı: 2022 kullananlar arasına girmeye karar veren müşteriler ürünün montajını kolay bir şekilde yapabilirler. Uzun ömür vadeden bu ürün, markanın Seri 2 olarak kategorize ettiği modeller arasındadır. Bakım istemeyen bu model yüksek dayanım kalitesi ile beklentilerinizi karşılayan niteliklere sahiptir. Birinci sınıf üretim teknolojisi sayesinde hem güvenli bir kullanım deneyimi hem de taşıma kolaylığı sunar.

  • Sınıfının güçlü modellerinden biri
  • Yeni nesil güvenli tasarım
  • Montaj, bakım ve kullanım kolaylığı

Mutlu Akü Mutlu 12 Volt 90 Amper Yüksek Düz Özellikleri

Mutlu Akü Mutlu 12 Volt 90 Amper Yüksek Düz Özellikleri

Mutlu Akü Mutlu 12 Volt 90 Amper yüksek düz üretim yılı: 2022 modelin ölçüleri 175 x 324 x 226 mm’dir. Kamina tipi kapaklı model sayesinde kulplarından güvenli bir şekilde tutabilir ve konforla taşıyabilirsiniz. Yüksek donanımlı binek türü araçların hepsiyle uyumlu olan starter akü, üstün teknolojisi ile ideal aralıklarda çalışma performansı sağlar. Kış mevsiminde eksi derecelerin altına düşen hava koşullarında soğuktan etkilenmeyen ürün, çok yüksek sıcaklıklardan veya nem oranından da etkilenmeden aynı performansı sergiler. -41°C ve +60°C arasında güvenli şekilde çalışabilir. Ürün kurşun materyalli akü başları sayesinde, üretilen enerjiyi 90 Ah seviyesinde tam kapasiteyle iletebilir. Kesintisiz şekilde 90 Amper değerinde enerji çekme kabiliyetine sahip olan model, bu donanım sayesinde gösterdiği yüksek marş gücü performansıyla da müşterileri tarafından büyük beğeni toplar.

12 Volt 90 Amper Yüksek Düz Mutlu Akü 2022 Üretim Yorumları

12 Volt 90 Amper Yüksek Düz Mutlu Akü 2022 Üretim Yorumları

Superior Fully Framed denilen SFB teknolojisi ürünün ömrünü uzatan unsurlardan biridir. Starter teknolojisi ise binek ya da hafif ticari araçların ihtiyaç duyduğu marş gücü ile beraber elektriksel donanım enerjisini de yüksek performansla ve yeterli seviyede karşılar. Mutlu Akü Mutlu 12 Volt 90 Amper yüksek düz üretim yılı: 2022 yorumları hem markayı hem de ürünü deneyimleyen müşterilerin görüşleri hakkında fikir alabileceğiniz alanlardır. Ürün kalitesinden memnun kalan müşterilerin değerlendirmeleri, satın alma kararınızda etkileyici olabilir. 1935 yılından beri motorlu taşıtlar sektöründe akü üretimi yapan marka, kendi kategorisinde öncü isimlerden biri olmayı başarır. Dünya çapında tanınan markanın üretimleri kalite standartlarına uygun şekilde yapılır. Modellerin üretim kaliteleri de sertifikalarla sunulur. Müşteriler modelin tasarımından, teknolojisinden ve performansından memnun kaldıklarını belirterek yüksek puan verirler.

Mutlu Akü Mutlu 12 Volt 90 Amper Yüksek Düz 2022 Fiyatı

Mutlu Akü Mutlu 12 Volt 90 Amper Yüksek Düz 2022 Fiyatı

Mutlu Akü Mutlu 12 Volt 90 Amper yüksek düz üretim yılı: 2022 fiyatı enerji kapasitesi ve teknolojisi ile belirlenir. Yüksek bir teknoloji ile üretilen model uygun fiyat bandıyla sunulur. Motorun çalışması için elzem olan akü, özellikle olumsuz hava şartlarında kurtarıcı bir parçadır. Mutlu SBF tipi akü sizi yarı yolda bırakmamak üzere tasarlanır. Kapak içindeki labirent yapısı, alev tutucu filtresi ve şarj seviyesini gösteren indikatörü ile modern bir üründür. Standart binek otomobiller, Pick Up araçlar, kamyonetler, panelvanlar, minibüsler, minivanlar ve jeneratörler için bu üründen güvenle faydalanabilirsiniz. Teknik olarak standart akülere göre %25 daha yüksek performans vadeden bu ürün patentli bir tasarımdır. Titreşime karşı dayanıklı yapısı ile engebeli yol koşullarında sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz. Bu ürünü Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajıyla temin edebilirsiniz.