MUTFAKÇA Döküm Granit Ocak Üstü Gözleme Tavası - Katmer Tavası - Lahmacun Tavası 36 Cm Büyük Boy

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

MUTFAKÇA Döküm Granit Ocak Üstü Gözleme Tavası - Katmer Tavası - Lahmacun Tavası 36 Cm Büyük Boy

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • DÖKÜM GRANİT 36 CM TAVA İÇ VE DIŞ YÜZEY ULTRAMULTİ GRANİT KAPLAMA GÖZLEME BAZLAMA ET TAVUK BALIK KREP LAHMACUN KÜNEFE VE HERŞEY PİŞİRE BİLİRSİNİZ TÜM DOĞALLIĞIYLA DÖKÜMÜN SAĞLAMLIĞI GRANİTİN SAĞLIĞI TÜRKİYE NİN LEZZETİ VE DAMAK TADI Tavanın kulpu sökülüp takılabilirdir. Fazla teferruata girmeden piknik tüpünde bile aynı eşit pişirmeyi sağlar Gözleme, Et, Balık, Hamur, Krep gibi birçok kullanıma uygundur. Malzeme: Döküm Granit Kalınlık: 5mm Ağırlık: 1750 g Ebatları: Çap 36 cm, Boy 53 cm.

Ürün Özellikleri

  • Özellik Yapışmaz Taban
  • Ürün Tipi Izgara Tavası
  • Dış Materyal Granit
  • İç Materyal Alüminyum
  • Materyal Alüminyum
  • Boyut/Ebat 34 x 34
  • Parça Sayısı 2 Parça
Geri Bildirim Ver

Mutfakça Döküm Granit Ocak Üstü Gözleme, Katmer, Lahmacun Tavası 36 cm Büyük Boy

Mutfaklarda, yemek yapımı sırasında sıklıkla kullanılan bazı araç gereçler vardır. Farklı amaçlar için pek çok model ve özellikte üretimi yapılan tavalar, yemek yaparken en çok ihtiyaç duyulan ürünlerden biridir. Çeşit çeşit tava modelleri, insanların beğenisine sunulur. Boyutları ve derinlikleri bakımından değişiklik gösterir. Yapılacak yemeğin tarifine göre farklı tavalar kullanılır. Bazı yemekler için kalın bazıları için ince tabanlı modeller tercih edilir. Zengin bir yemek listesine sahip olan Türk mutfağında çok sevilen çeşitleri arasında bulunan lahmacun veya gözleme gibi ince hamurdan yapılan tarifleri pişirmede kullanılacak özel tavalar vardır. Bu ürün, yemeğin yapışmasını önleyecek şekilde tasarlanır. Mutfakça döküm granit ocak üstü gözleme, katmer, lahmacun tavası 36 cm büyük boy modelini mutfaklarınızda severek kullanabilirsiniz.

  • Yanmaz ve yapışmaz yüzey
  • Hızlı pişirme özelliği
  • Sağlıklı hammadde

Mutfakça Döküm Granit Ocak Üstü Gözleme Tavası Özellikleri

Mutfakça Döküm Granit Ocak Üstü Gözleme Tavası Özellikleri

Mutfakların vazgeçilmez ürünlerinden biri olan büyük boy tava, avantajlı özelliklere sahiptir. Sıklıkla tercih edilmesindeki en büyük etken yapışmaz özelliğidir. Yaptığınız hamurları tavaya yapışmadan güzel bir şekilde pişirebilirsiniz. Bu özelliği sayesinde temizlik konusunda da sıkıntı yaşatmaz. Fazla zaman ve güç harcamanıza gerek kalmadan kolayca temizleyebilirsiniz. Bu tarz modellerde aranan önemli özelliklerden biri ısıyı eşit şekilde dağıtmasıdır. Ocak üstü gözleme tavası sayesinde yemeklerinizin her yeri aynı derecede pişer. Yemek yaparken kullanılan araç gereçlerde dikkat edilen bir diğer özellik ise ürünün boyutlarıdır. Hem ocak yapınıza hem de hazırlayacağınız yemeklere göre uygun ölçülerde araç gereçler kullanmanız oldukça önemlidir. Geniş aileler için büyük kolaylık sağlayan modellerden biri olan bu ürün 36 cm boyutlarındadır. Siz de ailenize ve sevdiklerinize farklı hamur işleri yapmak isterseniz döküm granit tavayı tercih edebilirsiniz.

Mutfakça Döküm Granit Ocak Üstü Gözleme Tavası Fiyatları

Mutfakça Döküm Granit Ocak Üstü Gözleme Tavası Fiyatları

Mutfak malzemelerinin alışverişi yapılırken pek çok unsur incelenerek karar verilir. Satın alınacak ürünün kalitesi, üretiminde kullanılan maddelerin sağlıklı olması, boyutları ve kullanım özellikleri belirleyici etkenlerdir. Bunun yanı sıra fiyat konusu da dikkat edilen unsurlar arasındadır. Gözleme, lahmacun veya katmer gibi hamur işleri yapımında kullanılan döküm granit tava modellerinin fiyatları, ürünün özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Farklı bütçelere uygun olarak avantajlı fiyat seçenekleri ile satışa sunulan bu ürün, mutfakta zaman geçiren insanların severek kullandığı araç gereçler arasında öne çıkar. Mutfakça döküm granit ocak üstü gözleme, katmer, lahmacun tavası 36 cm büyük boy fiyatı, ürünün kalitesi ve kullanım ömrü düşünülerek belirlenir. Kolay kullanımı sayesinde mutfakta geçirdiğiniz zamandan tasarruf etmenize olanak sağlar. Dayanıklı ve estetik yapısı ile dikkat çeken bu ürünü, yeni tariflerinizi denemek için rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Cazip Mutfakça Döküm Granit Büyük Boy Tava

Cazip Mutfakça Döküm Granit Büyük Boy Tava

Son zamanların sıklıkla kullanılan mutfak eşyalarından biri granit ürünlerdir. Sağlıklı bir ham madde olması sebebiyle günlük hayatta pek çok insan tarafından tercih edilir. Yüksek ısıya dayanıklıdır. Bu özelliği ile uzun yıllar kullanıma uygundur. Kaliteli yapısı ve şık tasarımı sayesinde sevdiklerinize hediye etmek için son derece iyi bir seçenektir. Son teknoloji kullanılarak üretilen ürün ile yemek yapmak çok kolaydır. Lezzetli ve sağlıklı yemekler yapmayı pratik bir hale getiren granit tava, kullananların beğenisini kazanır. Ürünü satın alanların deneyimlerinden faydalanmak için Mutfakça döküm granit ocak üstü gözleme - katmer - lahmacun tavası 36 cm büyük boy yorumlarını inceleyebilirsiniz. Ürün ile ilgili daha fazla bilgiyi ve detaylı görselleri Trendyol’da bulabilirsiniz. Güvenli online alışveriş imkanı sayesinde hızlı bir şekilde siparişinizi oluşturabilirsiniz. Mutfağınızda severek kullanacağınız tava modeline kolaylıkla sahip olabilirsiniz.