Mutamin Organics Norveç Somon Balık Yağı 400 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mutamin Organics Norveç Somon Balık Yağı 400 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MAMAACİL Satıcı Ünvanı: KÜBRA GÖRÜRTEKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4101075684
    Bu ürün MAMAACİL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Mutamin Organics Norveç Somon Balık Yağı 400 ml

Hayvanların beslenme ihtiyaçları insanlardan farklıdır. Bu nedenle, onlara uygun gıdalar verilerek beslenme ihtiyaçları karşılanabilir. Onların sindirim, sinir ve dolaşım sistemlerine uygun besinler verilerek sağlıklı ve uzun ömürlü bir yaşam sağlanabilir. Evcil hayvanlarınızın kaliteli bir yaşam sürmesi için Mutamin Organics Norveç somon balık yağı 400 ml önemli bir ek gıdadır. Hayvanların zihinsel ve bedensel gelişimine katkı sağlar. Cinslerine göre hayvanların ihtiyaç duyduğu gıdalar değişebilir ancak tüm hayvanlar Omega 3 yönüyle zengin ürünlere ihtiyaç duyar. İçeriği ile beğeni toplayan Mutamin Organics Mutamin Organics Norveç somon balık yağı 400 ml yoğun ilgi görür. Her boyutta kedi ve köpek başta olmak üzere birçok evcil hayvanın kaliteli beslenmesine yardımcı olur.

  • Evcil hayvanlar için özel
  • Norveç somonu ile üretim
  • Vitamin deposu balık yağı

Mutamin Organics 400 ml Somon Balık Yağı Özellikleri

Mutamin Organics 400 ml Somon Balık Yağı Özellikleri

0-12 ay arasındaki evcil hayvanların ileri yaşlarda sağlıklı bir yaşam sürmesi için besin değeri yüksek ek gıdalar tüketmesi oldukça önemlidir. Ürün, güçlü bir antioksidan olan Astaxanthin ile zenginleştirilir. Ayrıca, ürün %100 Norveç somonundan elde edilir. Mutamin Organics Norveç somon balık yağı içerisinde bulunan besin maddeleri sayesinde sizi her anlamda memnun eder. Ürün; B12, kalsiyum, fosfor, demir ve selenyum açısından zengindir. Kalsiyum, hayvanların kemik gelişimi için çok önemlidir. Ayrıca A vitamini, B vitamini ve D vitamini gibi maddeler açısından da oldukça zengindir. Ürünün içerdiği bu vitamin ve mineraller tamamen balık yağının kendinde bulunur ve katkı maddesi içermez. Norveç somon balık yağı birçok hastalığın oluşmasını engeller. Özellikle alerjik deri hastalıklarına ve zamanından önce ya da aşırı tüy dökme problemlerine iyi gelir.

Mutamin Organics 400 ml Somon Balık Yağı Fiyatları

Mutamin Organics 400 ml Somon Balık Yağı Fiyatları

Hayvanların besin ihtiyaçlarının tam ve doğru şekilde karşılanması oldukça önemlidir. Balık yağı hamilelik dönemindeki hayvanlar için de besleyici özelliktedir. Anne karnındaki canlıların zihinsel ve yapısal gelişimi üzerinde olumlu etkileri vardır. Ayrıca ürün, kalp ve göz hastalıklarının oluşmasını engeller. Bağırsak florasının düzenlenerek ishal ve kabızlık problemlerini önleyebilir. Balık yağının etkilerini incelemek için birçok hayvan üzerinde testler yapılır. Bu testlere göre ürün yaşlanmanın gecikmesine ve üreme ömrünün uzamasına katkı sağlar. Kan basıncı seviyesinin düzenlenmesi için ideal alternatiflerden biridir. Ürün, hayvanlar için özel olarak geliştirilen formüle sahiptir. Ayrıca, deride oluşan tahrişleri önleyerek rahat bir kullanım sağlar. Mutamin Organics Mutamin Organics Norveç somon balık yağı 400 ml fiyatı ürünün sahip olduğu içeriği, maliyeti ve kalitesi gibi tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir.

Mutamin Organics 400 ml Somon Balık Yağı Yorumları

Mutamin Organics 400 ml Somon Balık Yağı Yorumları

Evlerinizin üyelerinden biri olan evcil hayvanlarınızın gelişimini sağlamak ve ileride yaşayabileceği sağlık sorunlarını azaltmak için doğru mama seçimi son derece önemlidir. Somon balık yağı evcil hayvanlarınızın zevkle tüketeceği bir üründür. Ürün, derinin daha sağlıklı ve güzel bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur. Ayrıca, ürün kemiklerin ana maddesi olan kolajen üretimini artırır. Böylece eklem hastalıklarının oluşmasını engeller. Omega 3 ve Omega 6 sayesinde eklemlerin hareket kapasitesini artırır. Norveç balık yağı ek gıda olarak tüketilir. Hayvanın uzun süre tok kalmasını sağlayarak iştahını dengeler. Böylece, kilo almasını engeller. Vücuttaki yağların yakımını kolaylaştırır. Ürünü son kullanma tarihine kadar güvenle kullanabilirsiniz. Mutamin Organics Mutamin Organics Norveç somon balık yağı 400 ml yorumları ve müşteri önerileri için Trendyol’dan incelemeler yaparak kolay ödeme ile sipariş verebilirsiniz.