5
Bebek Krem Yağlar kategorisinde
en çok satılan 5. ürün

Mustela Pişik Kremi 50 ml

226,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (67)
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
250 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
146,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mustela Pişik Kremi 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: dermodies Satıcı Ünvanı: DERMODİES KOZMETİK ITRİYAT ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0293097689700001 Vergi Kimlik Numarası: 2930976897
    Bu ürün dermodies tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mustela Vitamin Barrier 1-2-3 Cream 50ml Ürün Özellikleri Bebeklerin cildinde bebek bezinden kaynaklı cilt deformasyonlarını ve pişikleri rahatlatmayı hedefler. Dışkı ve idrar nedeniyle tahriş olan cildi rahatlatır ve korur. İçerdiği B5 vitamini rahatsızlık hissini ortadan kaldırmayı amaçlar. Ürün Kullanım Şekli İhtiyaç duyuldukça kullanılabilir. Ürün Ambalaj Şekli Mustela firmasının hijyenik fabrikalarında üretilmiştir, orijinal ambalajında satışa sunulmuştur. 50ml krem içeren paketler halinde orijinal ambalajında satışa sunulmuştur. açısından güvencemiz altındadır.

Ürün Özellikleri

  • Etki Pişik Önleyici
Geri Bildirim Ver

Mustela Pişik Kremi 50 ml

Bebeklerin cildi aşırı hassas olduğundan pişik olmaya müsaittir. Bez her ne kadar konforlu olursa olsun, cildin nefes almasının önüne geçer. Yeteri kadar nefes alamayan cilt, sıcağın da etkisiyle pişik olabilir. Özellikle vücudun nemli bölgelerinde görülen bu durumun hızlıca önüne geçmek oldukça önemlidir. Hızlı bir şekilde çözümlenemeyen bu problem, bebek için zamanla daha kötü ve acı verici bir hale gelebilir. Pişiğin önüne geçmek için gerekli bölgeleri krem yardımıyla ferah tutmak oldukça önemlidir. Bebeğin pişik olduğu genellikle bez değişimi sırasında anlaşılır. Bu duruma ilk müdahale olarak Mustela krem sürülebilir. Tüm cilt tipleri için uyumlu olan Mustela pişik kremi 50 ml ürününü her bez değişiminden sonra kullanabilirsiniz.

  • %98 doğal içeriğe sahip ürün
  • Bebek cildine uyumlu nemlendirici
  • Parfüm, koruyucu ve paraben içermez

Mustela Bebek Pişik Kremi 50 ml Özellikleri

Mustela Bebek Pişik Kremi 50 ml Özellikleri

Kremin etkisini maksimum derecede gösterebilmesi için temiz cilde sürülmesi oldukça önemlidir. Eğer kremi kalın bir tabaka halinde sürerseniz, uzun süreli ve kalıcı etki sağlayabilir. Bez değişiminden sonra, uygun bir temizleyici ile temizlenen cilt dokusunun üzerine pişik seviyesine bağlı olarak Mustela pişik kremi ürününü kolay bir şekilde uygulayabilirsiniz. Günlük kullanım için uygun olan krem, her bez değişiminden sonra gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Vücutta adeta bir bariyer görevi gören pişik kremi sayesinde hassasiyet azalır ve pişik olma riski minimuma düşer. Vitaminli bir içeriğe sahip olan bir ürün, aynı zamanda bebeğinizin cildini besler ve güçlendirir. 50 ml hacminde tasarlanan pişik kremini uzun bir süre kullanabilirsiniz. Hassas ciltler düşünülerek üretilen bu kremin yapısı oldukça yumuşaktır ve kolay bir şekilde emilebilir.

Mustela Bebek Pişik Kremi 50 ml Kullanımı

Mustela Bebek Pişik Kremi 50 ml Kullanımı

Etkisi yüksek olan bu ürünü hafif bir kızarıklık durumunda bile kullanabilirsiniz. %98 oranında temiz içeriğe sahip olan Mustela krem, annelerin güvenini kazanır. Özenle tasarlanan içeriği, bebek ve çocukların cildine uyumlu bir yapıya sahiptir. Ürün, vegan olması sayesinde büyük beğeni toplar. Tüp formunda tasarlanan ambalaj, kremin yapısını bozmadan muhafaza edilebilmesini ve kullanım esnasında kolaylık sağlanmasını hedefler. Kokusuz bir şekilde üretilen pişik kremi, ciltte irritasyon ve hassasiyete yol açmaz. Özellikle hassas bölgede kullanıldığı için, kokusuz formül tercih edilir. Küçük ve büyük dereceli pişiklere iyi gelen bu ürün oldukça verimli olması ile beğeni toplar. Mustela pişik kremi 50 ml yorumlarında ürünün son derece güçlü bir pişik kremi olması ve temiz içeriği sayesinde güvenli bir şekilde kullanılmasından bahsedildiği görülür.

Mustela Bebek Pişik Kremi 50 ml Fiyatları

Mustela Bebek Pişik Kremi 50 ml Fiyatları

Mustela pişik kremi 50 ml fiyat aralığı, ürünün içeriğinde bulunan etkenler ve hacmine göre belirlenir. Üç adımlı bakımdan oluşan bu ürünün vaatleri şu şekildedir; ilk adım olarak pişiği önler, pişik sorunu çözülen aynı zamanda neme doyan cilt rahatlar ve son olarak cilt bariyeri ile iyi bir etkileşime geçen pişik kremi cildi güçlendirerek pişik problemini çözmeye yardımcı olur. Düzenli kullanımda pişik oranını daha aza indirgeyen bu ürün müşteriler tarafından oldukça sevilir. %98 doğal kökler içeriğine sahip olan Mustela, bebeklerin cildine tam olarak uyumlu bir pişik kremidir. %0 parfüm, paraben ve koruyucu içermesi sayesinde temiz içeriğe sahip ürünler sınıfına girer. Bebeğin pişik sorununu önleyen ve vücuda kaybettiği nemi geri kazandıran pişik kremini Trendyol üzerinden inceleyebilir ve son derece güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.