Mustela Very High Protection Sun Lotion Güneş Kremi Spf50+ 100 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mustela Very High Protection Sun Lotion Güneş Kremi Spf50+ 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Bebekler İçin Güneş Kremi Mustela Güneş Koruyucuları, dünya çapında eşi görülmemiş 11 yıllık bir araştırma programının sonucunda geliştirilmiştir. Çocuk ve bebekler için özel üretilen güneş koruyucuları yüksek koruma faktörlüdür ve bebeklerin kırılgan cildini UV ışınlarına karşı etkili bir şekilde korur. Mustela Güneş ürünleri güneşe karşı hassas ve düşük toleranslı cilt de olmak üzere tüm cilt tipleri için uygundur. Kuma ve suya karşı dayanıklıdır ve parfüm içermez. UV filtreleri, Hawaii mercanların korunması yönetmeliklerine uygundur. Tuzlu su, klorlu su ve kuma karşı üçlü dirençlidir. Doğumdan itibaren kullanıma uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Tip Krem
  • SPF SPF 50 +
  • Boy 100 - 200 ML
Geri Bildirim Ver