Mustela Stelatopia Emollient Cream 200 Ml Kuru Ve Atopik Cilt Kremi

318 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mustela Stelatopia Emollient Cream 200 Ml Kuru Ve Atopik Cilt Kremi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dermoshops Satıcı Ünvanı: SERKAN ŞAHİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4390092331400001 Vergi Kimlik Numarası: 7960091419
    Bu ürün Dermoshops tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Etki Nemlendirici
Geri Bildirim Ver

Mustela Stelatopia Emollient Cream 200 ml Kuru ve Atopik Cilt Kremi

Doğal kişisel bakım malzemeleri birçok kişinin vazgeçilmez ürünleridir. Mustela Stelatopia Emollient cream 200 ml kuru ve atopik cilt kremi katkı maddesi olmayan nemlendirici bir kremdir. Küçük ve rahat paket tasarımı olduğu için her yere rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Kimyasal içeriğinin olmaması beğenilen özelliklerindendir. Ayrıca pratik kullanıma sahip olmasından dolayı sıklıkla tercih edilir. Vücudu pamuk gibi yapan içeriği sayesinde sert yerinize uyguladığınızda hızlıca vücudunuzun yumuşamasını sağlayabilir. Bebek gibi cilt isteyenler için vazgeçilmez bir üründür. 200 ml olan nemlendirici, uzun süre boyunca birçok farklı cilt sıkıntısına iyi gelebilir. Organik olan Mustela cilt kremi, güneşten kaynaklanan rahatsızlıkları gidermeye yardımcı olabilir. Ağır olmayan kokusuyla sizi her açıdan memnun eder. Kaşıntılara kolay çözüm sağlayan bu ürünü problem yaşamadan rahatlıkla kullanabilirsiniz.

  • Doğal nemlendirici
  • Uzun süre kullanım
  • Cilt dostu içerik

Doğal Mustela Stelatopia Emollient 200 ml Özellikleri

Doğal Mustela Stelatopia Emollient 200 ml Özellikleri

Genellikle çeşitli cilt sorunlarına karşı kullanılan Mustela Stelatopia Emollient cream doğal nemlendiricidir. Vücuda sürüldüğünde emilen yapıya sahip olması özellikle güneş yanıklarını ve yenidoğan aknesini vücuttan uzaklaştırarak vücudu rahatlatır. Yoğun kıvama sahip olan ürün, tek damlasıyla bakterilere karşı direnç sağlayabilir. Ergonomik ambalaj yapısının pratik kullanımıyla müşteriler için avantajlıdır. Bu nemlendirici ağır kokmayan yapısıyla ciltteki problemleri önleyerek cildin görünümünü güzelleştirmeye yardımcı olur. Mustela markasının gelişmiş formülü, cildinizin kolayca temizlenmesini sağlayarak beğeni kazanır. Beyaz renge sahip olan Mustela Stelatopia Emollient cream 200 ml ürünü, bebeklerden yetişkinlere kadar her yaş için kullanılabilir. Hoş kokusuyla dikkat çeker. Vücutta bulunan akne ve diğer cilt sorunlarınızı gidermek için tercih edebilirsiniz. Her mevsim cildinize ışıltı verip parlatarak ipeksi görünüm vadeden bu ürünü siz de inceleyebilirsiniz.

Avantajlı Mustela Stelatopia Emollient 200 ml Fiyatı

Avantajlı Mustela Stelatopia Emollient 200 ml Fiyatı

Doğal Mustela kremi, kokusu olmayan içeriğiyle vücudunuzun güzelliğini ortaya çıkaran bir bakım ürünüdür. Kaliteli olan ürün, uzun bir süre boyunca ilk günkü kaliteli doğal yapısını korur. Kokuya hassasiyeti olan müşteriler bu nemlendirici kremi rahatlıkla kullanabilir. Ürünün cilt sorununa pratik bir şekilde destek olması, birçok kişiye hitap eder. Günlük kullanımda ön plana çıkar. Kullanım kolaylığı ile beğeni toplar. Oldukça şık görünüm ve yumuşak vücut sağlar. 200 ml olan bu ürün, uzun bir süre kullanılabilir. İsilik ve cilt sorunlarına iyi gelebilir. Mustela Stelatopia Emollient cream 200 ml kuru ve atopik cilt kremi fiyatı, ürünün cilt sorunlarına ve yoğun kıvamının etkisi göz önünde bulundurularak belirlenir. Vücudun cilt problemlerine doğal yollardan yardımcı olan eşsiz bir içeriğe sahiptir. Uygun fiyatlı bu nemlendiriciyi güvenle satın alabilirsiniz.

Cazip Mustela Stelatopia Emollient 200 ml Yorumları

Cazip Mustela Stelatopia Emollient 200 ml Yorumları

Stelatopia Emollient ciltteki güneş yanığı, isilik ve diğer pek çok sorunu gidermek için kullanılabilir. Cildin temiz ve bakımlı bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur. Doğal yapısı bebeksi cilt oluşturur. Ayrıca bir peeling olarak kullanılabilen ürün, hem yağlı hem de kuru cilde sahip herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Hızlı bir şekilde emilen özelliği ile uyguladığınız yerde temizlik ve parlaklık sağlar. Kaliteli yapıdaki organik formülü ile kimyasal ve katkı maddesi içermez. Böylelikle her açıdan güvenilir bir üründür. Rengi beyaz olan nemlendirici, kullanılmaya başlandığı andan itibaren vücuttaki değişimi fark ettirebilir. Kaliteli özelliklere sahip olan Mustela Stelatopia Emollient cream 200 ml kuru ve atopik cilt kremi yorumları bölümüne göz atabilirsiniz. Bu modeli uygun fiyat avantajıyla değerlendirerek Trendyol aracılığıyla hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.