Mustela Stelatopia Bakım Seti | Emollient Cream 200ml + Cleansing Cream 200ml

77,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mustela Stelatopia Bakım Seti | Emollient Cream 200ml + Cleansing Cream 200ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pharmastore Satıcı Ünvanı: ETRADİN E-TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0381046687900001 Vergi Kimlik Numarası: 3810466879
    Bu ürün Pharmastore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mustela stelatopia emollient balm + stelatopia cleansing gel ürün özellikleri: mustela stelatopıa emolıent cream: cildi nemlendirir, canlandırır ve rahatsızılık hissini yatıştırır.Cildin zengin dokusunu korumak için aşırı kuru cildin nem bariyerini güçlendirmeye yardımcı olur.Bebek ve çocukların çok kuru, egzama eğilimli ciltlere özel bakım kremi, cilt bariyerini destekler ve cildi korur. Zengin, kremsi dokusu cildinize kolayca nüfuz eder ve kuru cildin kaşınmasına ve rahatsızlığına son verir. Içeriğindeki ayçiçek yağ rahatlatıcı özelliklere sahiptir ve cildin nem bariyerini korumak için gerekli lipitleri sağlar, avokado cilt bariyerini korur, cildi nemlendirir ve çok kuru ciltler için günlük bakım sağlar. Kokusuz ve alerjiye karşı test edilmiş bu besleyici nemlendirici, cildin yumuşak, kremsi ve rahat hissetmesini sağlar. Mustela cleasing gel lavant : Bebek ve çocukların çok kuru, egzama eğilimli, atopik cildini yumuşak ve nemli hale getirerek, kirleri nazikçe temizler. bitki bazlı, biyolojik olarak çözünebilir formülü, cildin doğal bariyerini korumak ve pekiştirmek için doğal patentli bir bileşen olan avocado perseose®'ye sahiptir ve gliserin su kaybını önler.
Geri Bildirim Ver