Mustela Stelatopia Emollient Balm Çok Kuru Ciltlere Özel Bakım Seti

478 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mustela Stelatopia Emollient Balm Çok Kuru Ciltlere Özel Bakım Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Eczafix Satıcı Ünvanı: ANIL SARI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7450578795
    Bu ürün Eczafix tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kullanım amacıkuruçok kuru ve egzama eğilimli bebek ve çocuk ciltleri için balm ve şampuanürün faydasımustela stelatopıa emolıent balmbebek ve çocukların çok kuru egzama eğilimli atopik ciltlere özel bakım kremi cilt bariyerini destekler ve cildi korur zengin kremsi dokusu cildinize kolayca nüfuz eder ve kuru cildin kaşınmasına ve rahatsızlığına son verir içeriğindeki ayçiçek yağ rahatlatıcı özelliklere sahiptir ve cildin nem bariyerini korumak için gerekli lipitleri sağlar avokado cilt bariyerini korur cildi nemlendirir ve çok kuru ciltler için günlük bakım sağlar brezilya hurması mumu bitkisel kökenli ciltte koruyucu bir tabaka bırakır ve balsam içeriğine zengin dokusunu kazandırır kokusuz ve alerjiye karşı test edilmiş bu besleyici nemlendirici cildin yumuşak kremsi ve rahat hissetmesini sağlarmustela cleasing gel lavant bebek ve çocukların çok kuru egzama eğilimli atopik cildini yumuşak ve nemli hale getirerek kirleri nazikçe temizler bitki bazlı biyolojik olarak çözünebilir formülü cildin doğal bariyerini korumak ve pekiştirmek için doğal patentli bir bileşen olan avocado perseoseye sahiptir ve gliserin su kaybını önlerkullanım şeklimustela stelatopıa emolıent balmgünde 2 kez sabah ve akşam bebeğinizin ve çocuğunuzun yüz ve vücuduna uygulayınmustela cleasing gel lavant doğumdan itibaren ıslak cilde uygulayın iyice durulayın ve ovalamadan hafifçe kurulayın duş altında cilde kolayca uygulanır yüz saç ve vücut için kullanılırduş ve banyoda kullanıma uygunuyarılarmustela stelatopıa emolıent balmdermatolojik ve pediatrik olarak test edilmiştiryüksek cilt ve göz toleransıparfümsüzdürmustela cleasing gel lavant dermatolojik ve pediatrik olarak test edilmiştiryüksek cilt ve göz toleransı içindekilermustela stelatopıa emolıent balmaqua watereau glycerın petrolatum hydrogenated vegetable oıl cyclopentasıloxane caprylıccaprıc trıglycerıde sucrose dıstearate dextrın copernıcıa cerıfera cera copernıcıa cerıfera carnauba wax cıre de carnauba helıanthus annuus sunflower seed oıl unsaponıfıables prunus domestıca seed extract 12hexanedıol sucrose stearate candelılla cera euphorbıa cerıfera candelılla wax cıre de candellıla squalane glyceryl caprylate hydroxyethyl acrylatesodıum acryloyldımethyl taurate copolymer xanthan gum glucose sorbıtol cıtrıc acıd polysorbate 60 sorbıtan stearate persea gratıssıma avocado fruıt extract ceramıde np phytosphıngosıne sodıum hydroxıdemustela cleasing gel lavant aquawatereau glycerın caprylylcapryl glucosıde butyrospermum parkıı shea butter hydroxypropyl guar oryza satıva rıce starch sodıum benzoate cıtrıc acıd xanthan gum helıanthus annuus sunflower seed oıl unsaponıfıables potassıum sorbate persea gratıssıma avocado fruıt extract
Geri Bildirim Ver

Mustela Stelatopia Emollient Balm 200 ml ile Yenileyici Etki

Stelatopia Emollient Balm 200 ml Şam. Hed. atopik ciltler için özel olarak formüle edilmiş olup kuru ciltler için idealdir. Mustela stelatopia emollient balm yenileyici özelliği sayesinde doğal Lipid yenileyici özelliği gösterir. Cildin lipit sentezini destekleyerek rahat bir kullanım deneyimi yaşatır. Nemli ve koruyucu içeriği sayesinde doğal bir yapı özelliği gösterir. Ayçiçeği oleodostilati sayesinde ilk sürüş deneyiminde bile kaşıntı, alerjen uyarıları kısa süre içerisinde bulunduğu yerden uzaklaştırır. Atopik, güçsüz yapıdaki ciltleri koruyucu bileşenleri sayesinde doğal yoldan harekete geçirir. Cilt yüzeyine sabah akşam kullanılması tavsiye edilir. Bütün vücuda ve yüze uygulanabilir. Cilt yüzeyinde etkin bir şekilde nüfuz etmesini kolaylaştırmak için hassas bir şekilde sürülmesi önerilir. Stelatopia emollient balm özel kremini açık yaralara sürmeniz bakım etkinliğini Optimum seviyeye çıkarmanız için özel olarak yapılandırılmıştır.

  • Yüksek Cilt Bakım Etkisi
  • Kökten Uca Besler
  • Doğal İçerik Bileşeni

Stelatopia Emollient Balm 200ml ile Doğal Bakım Uygulaması

Stelatopia Emollient Balm 200 Ml Şam. Hed. İle Doğal Bakım Uygulaması

Mustela stelatopia emollient balm 200 ml vücut, yüz ve saçlı bölgeyi günlük temizleme seansı için idealdir. Koruyucu ve yatıştırıcı özel formülü ile hassas bir temizleme özelliği sunar. Sabun içermeyen özel bileşenleri sayesinde oldukça güçlü, sağlıklı ve hijyenik bir temizleme güvenliğine sahiptir. Hidrolipidik cilt tabakasını koruyan içeriği sayesinde cilt yüzeyini tahriş etmez. Tüm yüz ve cilt bölgesinde uygulanan mükemmel nemli dokusu sayesinde yumuşak bir cilde sahip olursunuz. Doğal içeriği ve bitkisel formülü sayesinde gözleri yakmayan kusursuz bir kullanım deneyimi yaşatır. Hassas koruyucu özelliği sayesinde cildinize derinlemesine bakım seansı uygulayarak son derece doğal bir bakım işten uygular. Dnmus09014 özel besleyici içerik özelliğine sahip olup cilt yapınızı yeniler. Tüm cilde nüfuz eden yoğun özelliğiyle oldukça yumuşak, hoş ve sağlıklı bir dokuya sahip olursunuz.

Stelatopia Emollient Balm 200ml Şam. Hed. Özel Formül İçeriği

Stelatopia Emollient Balm 200 Ml Şam. Hed. Özel Formül İçeriği

Stelatopia emollient balm 200 ml şam. hed. içeriğinde herhangi bir koruyucu madde içermeyen doğal, sağlıklı ve hijyenik yapısı ile dikkat çeker. Cildinizi yüksek oranda neme doyurarak son derece kolay ve hızlı bir temizleme deneyimi yaşatır. En uygun stelatopia emollient balm 200 ml şam. hed. fiyatı ve promosyon seçenekleriyle sahip olabileceğiniz sağlık onayı alınmış bir bakım ürünüdür. Cildinize oldukça rahat bir şekilde uygulayarak diğer serileri ile birlikte eksiksiz bir koruma güvenliği sağlayabilirsiniz. Sağlığınız için size özel olarak yapılandırılan özel vitamin bileşenlere sahiptir. İçeriğindeki maddeler test edilerek güvenliği laboratuvar ortamında kanıtlanmıştır. Doğal stelatopia emollient balm 200 ml şam. hed. içeriği cilt sağlığınızı koruyarak cildinize daha yumuşak, parlak ve canlı görünüm kazandırır. Herhangi bir alerjik reaksiyon riski taşımadan güvenli bir performans deneyimi yaşatır.

Stelatopia Emollient Balm 200ml ile En Etkili Cilt Bakım Seansı

Stelatopia Emollient Balm 200 Ml Şam. Hed. İle En Etkili Cilt Bakım Seansı

Stelatopia emollient balm 200 ml şam. hed. özellikleri bakımından zengin içerik bileşenlerine sahiptir. Sağlıklı ve hijyenik bir krem içeriği olarak cilde son derece özenli, hassas bir şekilde uygulanır. Zengin içeriği ve fresh yapısı sayesinde uzun süreli bir koruma güvenliği sağlar. Cildiniz üzerindeki etkisini gözle görülür bir şekilde fark edebileceğiniz sağlıklı ve besleyici bir cilt bakım kremidir. Hassas, koruyucu görevi ile cildinizi besleyerek doğal bakım losyonu görevi görür. Stelatopia emollient balm 200 ml şam. hed. kullanıcı yorumları ve değerlendirmeleri analiz edildiğinde ürünün cilt dostu muhteşem bir bakım seansı uygulama özelliği gösterdiği ortaya çıkmıştır. Cildinizi anında yenileyerek daha estetik, parlak, nemli ve yumuşak bir görünüm kazandırır. Herhangi bir alkol, paraben özelliği içermeden son derece doğal ve sağlıklı bir kullanım garantisi sunar.