Mustela Stelatopia Emollient Balm Vücut Balmı 200 ml

398,65 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mustela Stelatopia Emollient Balm Vücut Balmı 200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BEYAZECZA Satıcı Ünvanı: ALİ GÖKÇEDEMİR KOZMETİK SAĞLIK ÜRÜNLERİ PAZARLAMA ELEKTRONİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0052211763700001 Vergi Kimlik Numarası: 0522117637
    Bu ürün BEYAZECZA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mustela Stelatopia Emollient Balm Vücut Balmı 200 ml Ürün Özellikleri Çok kuru ciltler için özel olarak tasarlanmış krem balsamımız, kuruluğu anında nemlendirir, cildi rahatlatır ve yatıştırır. Aynı zamanda cilt bariyerini desteklemeye yardımcı olur ve cildin hücresel zenginliğini korur. Zengin ve pürüzsüz dokusu gerçek bir rahatlama hissi verir. Ayrıca cilt üzerinde hızla erir, böylece bebek uygulamadan hemen sonra giydirilebilir. Ürün Uygulaması Günlük olarak, gerektiği sıklıkta bebeğin yüzüne ve vücuduna uygulayın. Dermatologlar günde iki kez uygulama önermektedir. Ürün Sunumu 200 ml orijinal ambalajında satışa sunulmaktadır. Mustela markasına ait fabrikalarda hijyenik ortamlarda üretilmiş olup markanın güvencesi altındadır. Son kullanım tarihi geçmiş ürünler sitemizde asla satılmamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Etki Nemlendirici
Geri Bildirim Ver

Mustela Stelatopia Emollient Balm 200 ml

Bebeklerin cildini etkili bir şekilde nemlendirmek için krem tarzı ürünler kullanılır. Mustela Stelatopia Emollient balm üretiminde kullanılan kaliteli ve sağlıklı materyaller ile çocuğunuzun kuru cildinde rahatlıkla kullanabileceğiniz bir üründür. Hassas cilde sahip yenidoğanların kullanımı için de uygundur. Kuru cilt, çocuğunuzun canının yanmasına ve giysilerinin onu rahatsız etmesine sebep olabilir. Mustela Stelatopia balm, kremsi yapısı ile kısa sürede çocuğunuzun tenini nemlendirerek gözle görülür bir fark yaratır. Oldukça yoğun bir kıvamı olan krem, çok kuru deriyi bile rahatlatır. Kullanım sonrasında yaşanan nemlendirme etkisi oldukça uzun sürer. Ürün, parfümsüz bir yapıda formüle edilir. Bu sayede çocuğunuzu rahatsız etmez ve alerjik reaksiyonlara sebebiyet vermez. Mustela Stelatopia Emollient balm 200 ml ile çocuğunuzun kuru cildini nemlendirebilirsiniz.

  • Kısa sürede nemlendirme
  • Kolay uygulanabilir krem yapı
  • Parfümsüz formül

Mustela Stelatopia Emollient Balm Özellikleri

Mustela Stelatopia Emollient Balm Özellikleri

Kuru ciltleri nemlendirmek için kullanılan kremlerin bebeğin hassas cildine zarar vermeyecek şekilde özel formüle edilmesi gerekir. Mustela Emollient balm parfümsüz olarak üretilir ve bu sayede yenidoğanlar da dahil bebeklerin kullanımına uygundur. Ürün, şampuan sonrası kuru cilt bölgelerine günde 2 defa sürülebilir. Kremsi yapısı sayesinde kuru bölgeye kolaylıkla uygulanabilir. Oldukça yoğun bir kıvamı ve nemlendirici etkisi fazla olduğundan uzun süre kullanılabilir. Paket içerisinde 200 ml miktarında krem bulunur. Krem uygulandıktan sonra kısa sürede cildin nemlendiği görülür. Nemlendirme etkisi uzun süreli olan kremi sürdükten sonra yumuşayan cilde kıyafet giydirmek kolaylaşır. Giysilerin kuru cilt üzerinde yarattığı kaşıntı, kızarıklık gibi etkiler minimize edilir. Mustela markalı 3504105033392 kodlu ürünün temel etken maddesi ayçiçeği yağı distilatıdır. Bu ürün sayesinde kısa sürede çocuğunuzu aşırı kuru cilt probleminden rahatlıkla kurtarabilirsiniz.

Kuru Ciltleri Nemlendirmek İçin Mustela Stelatopia Balm

Kuru Ciltleri Nemlendirmek İçin Mustela Stelatopia Balm

Mustela Stelatopia Emollient balm kullananlar bebeklerinin kuru cilt bölgelerinin kısa sürede nemlendiğini söyler. Doğal ayçiçek yağı kullanılarak üretilen balm, doğal yapısı ile kalıcı nemlendirme etkisi sağlar. Kuru cilt rahatsızlıklarını yatıştırmada oldukça etkili olan ürün, çocuğunuzun kaşıntı gibi problemlerini de önleyebilir. Kuru bölgedeki soyulma ve beyazlık gibi belirtiler kısa sürede yok olur. Ürün, cilt tarafından hızlı bir şekilde emilir. Bu sayede cilt üzerinde ıslaklık kalmaz. Islaklık bırakmayan Mustela Stelatopia Emollient kremi uyguladıktan kısa süre sonra çocuğunuza giysilerini rahatlıkla giydirebilirsiniz. Nemlendirici etki yapan ürün, çocuğunuzun cildinde rahatlama sağlar. Mustela Stelatopia Emollient Cream 200 ml fiyat ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. 200 ml miktarında krem bulunan yoğun kıvamlı ürün uzun süre kullanılabilir. Mustela balm ile siz de kısa sürede bebeğinizin cildini rahatlatabilirsiniz.

Yoğun Nem Sağlayan Mustela Stelatopia Emollient Balm 200 ml

Yoğun Nem Sağlayan Mustela Stelatopia Emollient Balm 200 Ml

Mustela Stelatopia Emollient balm 200 ml yorumları ürünün pratik kullanımından bahseder. Krem, şampuan kullanımı sonrasında kuru cilt bölgesine kolaylıkla sürülebilir. Yoğun kıvamı sayesinde sürme işlemi sırasında yayılmaz. Sürüldükten sonra cilde hızlı bir şekilde nüfus eder ve cilt üzerinde ıslaklık etkisi bırakmaz. Kuru bölgeler gergin olabildiğinden nemlendirme sonrası çocuğunuz rahatlar. Krem, yenidoğanlara da uygulanabilecek şekilde üretilir. Mustela Stelatopia Emollient balm 200 ml kullananlar ürünün atopi rahatsızlığına eğilimli ciltler için uygun bir ürün olduğunu söyler. Kremin ana etken maddesi doğal ayçiçeği yağından elde edilir. Parfümsüz formül, kullanım sonrası çocuğunuzun rahatsız olmasını engeller. Ürünün nemlendirme etkisi uzun süre devam eder. Siz de çocuğunuzun kuru cilt probleminin önüne geçmek ve cildini nemlendirerek onu rahatlatmak isterseniz, Mustela markalı Stelatopia Emollient balm ürününe Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.