Mustela Stelatopia Cleansing Oil 500 ml

504,76 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (42)
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
459,88 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
449,40 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
449,90 TL
2 Adet ve Üzeri 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
459,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mustela Stelatopia Cleansing Oil 500 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KOMŞU ECZANE Satıcı Ünvanı: EES KOZMETİK SAĞLIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0324073954100001 Vergi Kimlik Numarası: 3240739541
    Bu ürün KOMŞU ECZANE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mustela Stelatopia Cleansing Oil 500 ml Hassas ciltler, dikkatli bakım gerektiren bir cilt tipidir. Mustela Stelatopia® Cleansing Oil (500 ml), çok kuru ve atopiye eğilimli ciltler için özel olarak tasarlanmış bir üründür. Bu özel yağ, cildi nazikçe temizler, nemlendirir ve rahatlatır, böylece cildin sağlığını korur. Yumuşak yağ dokusu cildi nazikçe temizler,cilt üzerinde ekstra bir bariyer etkisi oluşturarak banyo suyunun kurutucu etkisini bertaraf eder. Yağın kremsi köpüğünün durulaması kolaydır, banyo suyunda kolayca çözünür. Kullanım Önerisi: Kullanışlı Pompalı şişesi sayesinde doğru miktarda ürün kullanımına olanak verir. (sıfır atığı destekler) Bu ürün saç ve vücutta kullanıma uygundur. 1. Bir kez pompaya basarak doğru miktarda ürünü elinize alın. 2. Doğrudan küvete ya da ıslak cilde uygulayın. 3. Vücuda ve saç derisine hafifçe masaj yaparak nazikçe uygulayın. 4. Durulayın, daha sonra temiz pamuklu bir havlu ile ovalamadan nazikçe kurulayın.(Ovmadan kurulanmak cildi sürtünme kaynaklı deformasyondan koruyacaktır. Stelatopia Cleansing Oil Hakkında Bilgiler: - Yenidoğandan* itibaren tüm ailenin kullanımına uygundur. Parfümsüz ve %98 oranında doğal kökenli içeriklerden formülize edilmiştir. - Stelatopia Temizleme Yağı atopiye eğilimli ciltleri nazikçe temizler, gerginlik ve kaşıntı hissini yatıştırır. - Organik sertifikalı Ayçiçeği Oleodistilatı ile daha esnek, yumuşak ve rahat bir cilt. - Yenidoğandan* itibaren tüm ailenin kullanımına uygundur. Parfümsüz ve %98 oranında doğal kökenli içeriklerden formülize edilmiştir. - Yumuşak yağ dokusu cildi nazikçe temizler,cilt üzerinde ekstra bir bariyer etkisi oluşturarak banyo suyunun kurutucu etkisini bertaraf eder. Yağın kremsi köpüğünün durulaması kolaydır, banyo suyunda kolayca çözünür. - Ana Etken Maddesi
  • Organik Ayçiçeği tohumlarından elde edilir. Ürünümüz Fransa'daki Epernon tesisimizde üretilmektedir. - Ebeveynlerin %88'i çocuklarının cildini yatıştırdığını düşünüyor.(3b)Ebeveynlerin %93'ü çok kuru cilde sahip çocuklarının cildinde ürünün yeniden nemlendirme özelliğini deneyimlediler.(3b) - Ebeveynlerin %93'ü çok kuru cilde sahip çocuklarının cildinde ürünün yeniden nemlendirme özelliğini deneyimlediler.(3b) - Stelatopia serisindeki ana aktif bileşen organik sertifikalı Ayçiçeği Oleodistilatıdır. Bu bileşen, atopiye eğilimli ciltler için özel olarak seçilmiştir. Cildin yenilenme ve lipit üretimi sürecini aktive eder. Kanıtlanmış yatıştırıcı özelliklere sahiptir. - Fransada organik tarım ile üretilen Ayçiçeğinin yağ asitleri tarafından en zengin kısmını işliyoruz. Bu işlemi Fransa'nın Eur-et-Loire bölgesinde bulunan kendi üretim tesisimizde gerçekleştiriyoruz. - Nemlendirme özelliğini arttırmak için formülümüzü Avocado Perseose® ve Bitkisel kökenli Gliserin ile güçlendiriyoruz. Dikkat Edilmesi Gerekenler: - Tüm Mustela Cilt Bakım Ürünleri, sağlık profesyonelleri ile birlikte geliştirilmiştir. Yeni doğandan itibaren tüm ailenin kullanımına uygundur.Ürün atopiye eğilimli, çok kuru ciltler üzerinde test edilmiştir. Her ürün, bağımsız bir toksikolog denetiminde 450 farklı test ve ölçümden geçer. - %99 oranında doğal kökenli bileşenler içerir. Geriye kalan %1 ise yüksek toleranslı özellikleri sebebiyle seçilen ve formülün uzun süre korunmasına olanak veren bileşenlerdir. - Kullanmadan Alerji testi yaptırınız. Doktorunuza veya eczacınıza danışınız.

Ürün Özellikleri

  • Etki Nemlendirici
Geri Bildirim Ver

Mustela Stelatopia Cleansing Oil 500 ml

Bebek bakımında birbirinden farklı birçok ürüne ihtiyaç duyulur. İhtiyaç duyulan ürünlerden biri olan Mustela Stelatopia Cleansing Oil, bebeklerin cildinde oluşan kuruluğu gidermek amacıyla kullanılır. Mustela markasının uzun yıllar edindiği tecrübeyi yansıttığı ürün, içerik bakımından güvenilirdir. Ürünün kullanım amaçları arasında çeşitli konular yer alır. Su ve hava durumundan dolayı meydana gelen kuruluğu gidermeyi amaçlayan ürün, cildin rahatlamasını sağlar. Yalnızca vücut bakımında değil, saç bakımında da kullanıma uygun olan ürün, her yaştan bebek için kullanıma uygundur. Parfüm ilavesi içermeyen bakım yağını düzenli olarak kullanmak gerekir. Cleansing Oil Mustela kuru cilt yapısına sahip olan bebekler için önerilir. Ürün içeriğinde bebek sağlığını tehdit edecek maddeler yer almaz. Ürünü detaylı olarak inceleyerek alışveriş yapabilirsiniz.

  • Kuru ciltlerde nemlendirici etki
  • Kolay kullanım şekli
  • Her yaştan bebeğe uygun

Mustela Stelatopia Cleansing Oil Özellikleri

Mustela Stelatopia Cleansing Oil Özellikleri

Su teması hassas ciltlerde kuruluğa yol açabilir. Bundan dolayı çeşitli bakım yağları kullanılır. Bebekler için özel olarak üretilen Mustela markasının bakım yağı, içeriği ile beğenilir. Ürün, alerjik ciltlerde de kullanıma uygun hassaslıkta üretilir. Temiz ve güvenilir içeriği sayesinde her yaştan çocuk ve bebek için kullanıma uygundur. Stelatopia Cleansing Oil parfüm ilavesi içermez. Hafif kokulu ürün bebekleri rahatsız etmeyerek banyo sırasında onların huzurlu olmalarını sağlar. Ürün kullanım sıklığı açısından her banyoda tercih edilebilir. Düzenli kullanımda belirgin farklılıklar ortaya çıkaran bakım yağı, vücut ve saç için kullanıma uygundur. Cilt kuruluğunun yanı sıra nemlendirici etkisi ile saç bakımı sağlayan ürün, banyo sonrasında bebeklerin rahatlamasını sağlar. Mustela Stelatopia Cleansing Oil 500 ml olarak paketlenen şişelerde satışa sunulur. Ürünü çeşitli açılardan inceleyerek bebeğinizde kullanmaya başlayabilirsiniz.

Kolay Mustela Stelatopia Cleansing Oil Kullanımı

Kolay Mustela Stelatopia Cleansing Oil Kullanımı

Mustela markası birçok farklı çeşitte ürünü ile evlerde yer alır. Markanın bebek bakım yağı olarak ürettiği Stelatopia Cleansing Oil, kaliteli ve %98 doğal içeriği ile dikkat çeker. Bebek cildi ile tamamen uyumlu ürün kuru cilt yapısına sahip bebeklere önerilir. Düzenli kullanımda cildi nemlendiren bakım yağı kullanım açısından da oldukça rahattır. Banyo suyuna ilave ederek suyu yumuşatma işlemi, ürünün tercih edilen kullanımlarından biridir. Bir diğer kullanım şekli ise cilde doğrudan uygulama olarak bilinir. Masaj yaparak bebeğinizin cildine bakım yağını sürebilirsiniz. Mustela Stelatopia Cleansing Oil kullananlar tarafından yapılan yorumlarda ürünü birkaç kez kullandıktan sonra etkisinin görülebildiği belirtilir. Mustela Stelatopia Cleansing Oil 500 ml yorumları bölümünde yer alan müşteri düşüncelerini okuyarak alışveriş yapabilirsiniz. Ürünü yenidoğan veya büyümekte olan çocuklarınız için güvenle kullanabilirsiniz.

Avantajlı Mustela Stelatopia Cleansing Oil 500 ml Fiyatı

Avantajlı Mustela Stelatopia Cleansing Oil 500 Ml Fiyatı

Çevrim içi alışveriş imkanı, çeşitli markaların ürünlerine kolay ulaşmayı sağlar. Mustela markası bebek bakım yağını online alışveriş kolaylığı ile satışa sunar. Ürün 500 ml hacimli şişelerde yer alır. 500 ml bebek bakım yağı uzun süre kullanımda yeterli olur. Mustela Stelatopia Cleansing Oil 500 ml fiyatları ise ürün ebatı, ambalaj şekli, içeriği gibi konulara bağlı olarak belirlenir. Trendyol, Mustela markasının sevilen ürününü sizlerle buluşturur. Yağ, temiz ve güvenilir içerikli olarak üretilmesinden dolayı birçok ebeveynin tercihi olur. Mustela Stelatopia Cleansing Oil 500 ml kullananlar tarafından yapılan yorumları okuyarak ürün hakkında detaylı şekilde bilgi edinebilirsiniz. Kullanım sıklığı ve şekli gibi konuları dikkate alarak ürünü kullanmaya başlayabilirsiniz. Cilt kuruluğunun giderilmesi sayesinde bebeğiniz rahat hisseder. Düzenli kullanımda bebeğinizin cildinde gözle görülür farkı anlayabilirsiniz.