7
Bebek Krem Yağlar kategorisinde
en çok favorilenen 7. ürün

Mustela Rahatlatıcı Göğüs Balsamı 40ml

219 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (72)
7 saat 27 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7 saat 27 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7 saat 27 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
182,75 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mustela Rahatlatıcı Göğüs Balsamı 40ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: farmaucuz Satıcı Ünvanı: LİKYA FARMA EMLAK GIDA KOZMETİK İTHALAT İHRACAT TURİZM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608115879400001 Vergi Kimlik Numarası: 6081158794
    Bu ürün farmaucuz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hava koşulları bebeğinizin rahatını ve uykusunu kaçırabilir. Mustela, bu dönemlerde kullanıma uygun, doğal kökenli içeriğe sahip ferahlatıcı çam kokuları ile cildi nemlendiren ve bebeğinizi rahatlatan Rahatlatıcı Göğüs Balsamı'nı sunar. 40 ml tüp •Cildi nemlendirir ve yatıştırır. •Bebeğinizi rahatlatmaya yardımcı olur. •Ürünün yatıştırıcı ve rahatlatıcı etkileri, bebeğinizin huzurlu ve rahat bir gece geçirmesine destek olur. KEYİFLİ KULLANIM •Rahatlatıcı Göğüs Balsamı'nın dokusu masaj için idealdir, cildi nemlendirmeye yardımcı olur ve yapışkan his bırakmaz. •Ferahlatıcı çam kokuları yayar. • Ürünün hafif masaj ile uygulanması bebeği rahatlatır: %82 (2a) • Ürün kullanım memnuniyeti: %91 (2b) (2) Dermatolojik ve pediatrik kontrol altında, 65 bebek ve çocuk üzerinde, 10 günden uzun süreli kullanımı test edilmiştir (2a: öz değerlendirme
  • 2b: araştırmacı değerlendirmesi). Doğumdan itibaren günde iki kere uykudan önce bebeğinizin göğsüne hafifçe masaj yaparak uygulayın. Bu ürün bir ilaç değildir. Geri Dönüşüm Önerisi: Boş kutuyu geri dönüşüm kutusuna, boş tüpü ev atıklarınızı topladığınız çöp kutusuna atınız. Mustela olarak bebeğinizden daha önemli bir şey olmadığını biliyoruz ve bu nedenle ürünlerimizin güvenliği en önemli önceliğimiz. Ürünlerimizin güvenliği için, tüm Mustela ürünleri bilimsel araştırmalara dayanarak, sağlık uzmanlarıyla işbirliği içinde gelişitrilmiştir, hipoalerjeniktir ve paraben ile fenoksietanol içermez. Doğal özler ve ferahlatıcı çam kokuları ile besleyici ve yatıştırıcı Mustela Göğüs Balsamı'nı deneyin.

Ürün Özellikleri

  • Etki Yatıştırıcı
Geri Bildirim Ver

Mustela Rahatlatıcı Göğüs Balsamı 40 ml

Yenidoğan dermatolojisi ve bitki özleri konularının kesişiminde büyük uzmanlık sunan Mustela, kuruluşundan beri ebeveynlerin yanında yer alır. Mustela; sağlık uzmanlarıyla yaptığı iş birliği sonucu geliştirmiş olduğu Mustela rahatlatıcı göğüs balsamı 40 ml ürününü, bebeğinizin özel bakım ihtiyacını karşılayabilmek amacıyla üretir. İçeriği %97 oranında doğal kökenli bu krem, hafif masaj hareketleri ile bebeğinizin cildine uygulanır. Nemlendirici ve yatıştırıcı özelliği ile bebekleri rahatlattığı için banyodan sonra kullanmak avantajlı olabilir. Yenidoğan bebeklerin hassas cildi için uyumlu yapıdadır. Uyku öncesi masaj kremi olarak kullanıma uygun olan hafif kokulu içeriği ile bebeğinizi rahatlatmaya yardımcı olur. Soğuk algınlığının neden olduğu semptomlarda göğüs ve sırt masajı şeklinde uygulama yapılarak bebeğin sakinleşmesini sağlar. Ürünün nefes açıcı özelliğinden faydalanmak için bebeğinizin burun çevresine sürebilirsiniz.

  • Masajla uygulama
  • Nemlendirici etki
  • Ferahlatıcı çam kokuları

Mustela Rahatlatıcı Balsam 40 ml Yorumları

Mustela Rahatlatıcı Balsam 40 ml Yorumları

Mustela rahatlatıcı göğüs balsamı, bir ilaç değildir. İçeriği, bebeklerin hassas ciltleri için bilimsel araştırmalara dayanılarak özel olarak formüle edilir. Hipoalerjeniktir ve paraben ile fenoksietanol içermez. Kullanım sonucunda elde ve bebeğinizin göğsünde yağlı veya yapışkan bir his bırakmaz. Bebeğinizin cildinde meydana gelebilecek her türlü tahrişi, yarayı ve kızarıklığı etkili bir şekilde tedavi ederken içinde bulundurduğu doğal ve bitkisel bileşenler de bebeğinizin vücudunun nemlenmesinde ve beslenmesinde etkin rol oynar. Aynı zamanda yatıştırma etkisi vererek bebeğinize konfor sağlar. Ferahlatıcı çam kokuları yayar. Yoğun formülü sayesinde kalıcı bir etkiye sahip olan Mustela göğüs rahatlatıcı ürünün sürekli yenilenmesi gerekmez. Cildi canlanmış ve nemlenmiş olan bebeğiniz gün boyu aktif, mutlu ve konforlu hisseder. Yapılan klinik çalışmalarda masaj hareketleri ile uygulanarak bebeği rahatlattığı gözlemlenen kremi, etkili hareketlerle bebeğinize uygulayabilirsiniz.

Mustela Göğüs Balsamı 40 ml Kullananlar

Mustela Göğüs Balsamı 40 ml Kullananlar

Doğumdan itibaren tüm bebek ve çocuklarda kullanıma uygun olan Mustela, hafif kokusu ile rahatlatıcı bir etkiye sahiptir. Uykudan hemen önce veya tercihen banyo sonrası avuca alınan bir miktar balsam, biraz bekletilerek vücut sıcaklığına getirildikten sonra elle hafifçe masaj yapılarak bebeğin göğsüne uygulanır. Ürünü tamamen yedirinceye kadar masaja devam edilir. Masajın hemen ardından bebeğinizi giydirebilir; günlük koruma ve bakım için uygun olan bu ürünü günde iki kez kullanabilirsiniz. Mustela rahatlatıcı göğüs balsamı 40 ml kullananlar, ürünün mucizevi olduğunu belirtir. Siz de daha önce satın alıp kullanan müşterilerin yorumlarından yararlanarak deneyim ve fikirlerini paylaşabilir, gönül rahatlığıyla satın alarak kullanabilirsiniz. Ürünü satın almadan önce, müşterilerin Mustela rahatlatıcı göğüs balsamı 40 ml yorumları ve önerilerini inceleyerek satın alma sürecini hızlandırabilirsiniz. Hem sağlıklı hem de kullanışlı bu balsama sahip olabilirsiniz.

Avantajlı Mustela Rahatlatıcı Balsamı 40 ml Fiyatı

Avantajlı Mustela Rahatlatıcı Balsamı 40 ml Fiyatı

Mustela rahatlatıcı göğüs balsamı 40 ml fiyatı, ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Rahatlatıcı, burun ve nefes açıcı etkileri bulunan krem, hassas cilt yapısıyla uyumludur. Bitkisel özlerden üretilen hafif kokulu balsamın ferahlatıcı etkisinden yararlanabilirsiniz. Öksürüğün neden olduğu semptomları azaltmak için Mustela rahatlatıcı göğüs balsamı 40 ml satın alarak bebeğinizin rahat uyumasını sağlayabilirsiniz. Hipoalerjenik olarak üretilen krem kullanılmadan önce bebeğin bileğinin iç kısmında test edilebilir. Beklenmedik reaksiyonlar gözlemlendiği takdirde doktor ile iletişime geçilir. Ferahlatıcı çam kokularının gücünden faydalanarak bebeğinizin rahat nefes almasına katkı sağlayan Mustela, cilt üzerinden tamamen emilene kadar masajla uygulanır. Hem sağlıklı içeriğe sahip olan bu ürünü siz de tercih ederek bebeğinizin bakımını gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz. Nemlendirici özelliği shea yağı ile desteklenen bitkisel ürünü, 3504105029432 kodu ile Trendyol’dan temin edebilirsiniz.