3
Bebek Krem Yağlar kategorisinde
en çok ziyaret edilen 3. ürün

Mustela Nemlendirici Vücut Losyonu - Hydra Bebe Body Lotion 100 Ml

178,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
21 saat 42 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2. Ürüne 40 TL İndirim
Kurumsal Fatura
179,90 TL
9 saat 42 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
9 saat 42 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mustela Nemlendirici Vücut Losyonu - Hydra Bebe Body Lotion 100 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kozmolife Satıcı Ünvanı: AYHAN BURAK KILIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5500668225
    Bu ürün Kozmolife tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Patentli aktif içerkli sayesinde bebeğinizin henüz gelişimini tamamlamamış cildini destekler
  • Jojoba ve tatlı badem yağı ile anında uzun süreli nemlendirme sağlar
  • Shea yağı ilecildi yumuşatır
  • Bebeğinizin cildi ipeksi bir yumuşaklık kazanır ve her gün daha fazla güçlendirir
  • Ürünümüz %100 orjinaldir
  • ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmeyecektir

Ürün Özellikleri

  • Etki Nemlendirici
Geri Bildirim Ver

Mustela Hydra Bebe Body Lotion 100 Ml Nemlendirici Vücut Losyonu

Bebeklerin narin ve hassas cildi, profesyonel ve özenli bir bakıma ihtiyaç duyar. Mustela Hydra Bebe vücut losyonu, ebeveynlerin güvenebileceği etkili bir bakım sağlar. Doğumdan itibaren kullanıma uygun olan Mustela nemlendirici losyon, özel olarak geliştirilmiştir. Günlük vücut bakımı sırasında kullanmak için ideal bir üründür. İçeriğinde yer alan bitkisel yağlar sayesinde vücudun nem dengesini korur, cilt üzerinde uzun süre boyunca etkisini gösterir. Mustela hydra bebe nemlendirici vücut losyonu, içeriğindeki karite (shea) yağı sayesinde yumuşak ve ipeksi bir cilde sahip olmayı mümkün kılar.

  • Yeni doğan tüm bebek ve çocukların kullanımına uygundur. Nazik hareketler ile masaj yaparak uygulanır.
  • İçerik: Avokado perseose, jojoba yağı, E ve F vitaminleri ve karite (shea) yağı
  • 100 ml’lik pompalı şişede satışa sunulmuştur.

Mustela Nemlendirici Vücut Losyonunun İçeriği Nasıldır?

Mustela Hydra Bebe Body Lotion 100 Ml Nemlendirici Vücut Losyonu Yorumları

Mustela nemlendirici vücut losyonu, %88 oranındaki doğal içeriği ile bebeğinizin cildini korur. İçinde yer alan başlıca doğal aktif içerikler; avokado perseose, jojoba yağı, E ve F vitaminleri ve karite (shea) yağıdır. Avokado perseose ile cildi nemlendirirken Jojoba yağı sayesinde cildin beslenmesine yardımcı olur. Shea yağı ise cildi yumuşatır. Uzun süre kalıcı formülü ile gün boyu etkisini sürdüren Mustela nemlendirici vücut losyon, bebeklerde meydana gelen cilt kuruluğu ve tahriş gibi istenmeyen durumların önüne geçer. Temiz bir içeriğe sahip olan Hydra Bebe Body Lotion, birçok ebeveyn tarafından tavsiye edilir. 3 hafta süre ile 38 çocuk üzerinde yapılan dermatolojik ve pediatrik gözlem sonucunda katılımcıların %92’si ürünün cildin nemlenmesine destek olduğunu ifade etmiştir. %89’u ise ürünün cildi yumuşak ve ipeksi bir hâle getirdiğini belirtmiştir.

Mustela Hydra Bebe Vücut Losyonun Cilde Nem Verir mi?

Mustela bebe losyonu, hafif ve akıcı yapısı sayesinde cilde anında nüfuz eder ve cildi nemlendirir. Pompalı ambalajı sayesinde pratik bir kullanıma sahiptir. Ürün; paraben, phthalate ve phenoxyethanol içermez. Mustela Hydra Bebe 100 ml nemlendirici vücut losyonu, yüksek toleranslı ve hipoalerjenik formülü ile bebeğinizin hassas cildi göz önünde bulundurularak geliştirilmiştir. Yetişkin kullanıcıların güvenliği için dermatolojik gözlem altında test edilmiştir. 10 kadın üzerinde 3 hafta süren biometrolojik testler sonucunda %48’in üzerinde kişi 30 dakikalık kullanım sonucunda ciltlerinde nem artışı olduğunu belirtmiştir. Katılımcıların %36’sından fazlası ise 8 saatlik Mustela nemlendirici losyon kullanımı sonucu hissedilebilir bir nem artışı olduğunu ifade etmiştir. Vücudun neme ihtiyaç duyduğu her an gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Mustela Hydra Bebe Vücut Losyonu Kaliteli ve Güvenilir mi?

Mustela; bebekler, yeni anneler ve anne adayları için cilt bakım ürünleri geliştiren ve sektörde öncü olan firmalardan biridir. Dünya çapında tanınan marka, kullanıcıların beğenisini kazanmıştır. Fransa’da geliştirilen ürünler, formüllerinde cilde zararlı kimyasal maddeler barındırmaz. Avene tarafından yapılan Avrupa Yönetmeliği testini geçen marka, kalitesini birçok alanda tescillemiştir. Markanın ürünlerden olan Mustela nemlendirici losyon, doğumdan itibaren kullanıma uygun olarak geliştirilmiş son derece kaliteli ve güvenilir bir üründür. Ürün, bebeğinizin hassas cildine zarar vermez. Uzman bir bakım ve etkili koruma sağlar. Mustela Hydra Bebe Body Lotion 100 ml, Trendyol’da oldukça avantajlı fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Mustela Hydra Bebe 100 ml nemlendirici vücut losyonu yorumlarını inceleyerek hem sizin hem de bebeğinizin cildinde pamuksu bir yumuşaklık bırakacak olan Mustela vücut nemlendirici ürününü kolay ve hızlı bir biçimde satın alabilirsiniz.