2
Bebek Bakım Seti kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Mustela Merhaba Bebek Bakım Çantası

1.999,90 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
17 saat 53 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.299,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mustela Merhaba Bebek Bakım Çantası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ma'Vessa Satıcı Ünvanı: DESPİNA SAĞLIK KOZMETİK GIDA OTOMOTİV İHRACAT VE İTHALAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aksaray Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0293113875700001 Vergi Kimlik Numarası: 2931138757
    Bu ürün Ma'Vessa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Merhaba Bebek Bakım Çantası
Geri Bildirim Ver

Mustela Merhaba Bebek Çantası

Bebek çantaları, çocuk bakımında kolaylık sağlayan oldukça önemli yardımcı ürünlerdir. Mustela merhaba bebek çantası geniş hacmi, pratik tasarımı ve içerisindeki yardımcı ürünlerle beklentilerinizi karşılar. Ürün oldukça geniş olduğundan çocuğunuzun eşyalarını, ihtiyaç duyabileceğiniz bütün bakım malzemelerini içerisine rahatlıkla sığdırabilirsiniz. Toplamda 2 adet gözü bulunan modelin ana bölmesi büyük, diğer bölmesi ufak malzemeleri ayrı koyabilmeniz için küçüktür. Pratik kullanım hedeflenerek tasarlanan ürün oldukça şık görünür. Lacivert renginin ağırlıkta olduğu çantanın bazı bölümlerinde puantiye detayları bulunur. Mustela bebek çantası içerisinde bebeğinizin bakım ihtiyaçları için pek çok ürün bulunur. Çanta içerisinde hazır olan bu ürünler sayesinde çantayı doldurma zahmetine girmenize gerek kalmaz. Çocuğunuzun bakımı için çanta içerisine bulunan şampuan, losyon, yağ ve kremi kullanabilirsiniz.

  • Geniş bölmeler
  • Kaliteli bakım ürünleri
  • Lacivert renkli şık tasarım

Şık Tasarımlı Mustela Merhaba Bebek Çantası Özellikleri

Şık Tasarımlı Mustela Merhaba Bebek Çantası Özellikleri

Geniş bölmelere sahip, dayanıklı bebek çantaları ebeveynler tarafından tercih edilir. Mustela 3504105090104 modeli 2 adet kullanışlı bölmesiyle eşyalarınızı rahatça yerleştirmenize olanak sağlar. Çanta içerisinde yenidoğanların kullanımına uygun olan pek çok bakım ürünü bulunur. Çanta içerisinde 1 adet Mustela Cleansing saç ve vücut şampuanı 500 ml vardır. Şampuan sabun içermez ve gözleri yakmaz bu sayede yenidoğanların kullanımı için uygundur. Ürün içerisinde olan 300 ml bebek losyonu ise çocuğunuzun hassas cildini korur. Mustela merhaba bebek çantası bakım seti içerisinde aynı zamanda 100 ml masaj yağı ve 100 ml mineral kremi bulunur. Masaj yağını banyodan sonra uygulamak çocuğunuzu rahatlatabilir. Mineral krem ise pişik sorununu önler, krem içinde çocuğunuzun cildini besleyen birçok mineral bulunur. Mustela merhaba bebek çantası seti bakım ürünleri ile yenidoğan ve bebek bakımını tamamlayabilirsiniz.

Kullanışlı Mustela Merhaba Bebek Çantası Fiyatları

Kullanışlı Mustela Merhaba Bebek Çantası Fiyatları

Mustela merhaba bebek çantası fiyat model içerisinde yer alan bakım ürünleri ve pratik kullanım imkanı sağlayan şık tasarımı göz önüne alınarak belirlenir. Model içerisinde bulunan 4 adet bakım ürünü yenidoğanların ve daha büyük bebeklerin hassas vücutlarında kullanıma uygundur ve onların bakım ihtiyaçlarını karşılar. Ürün içerisinde hazır olan ürünler oldukça büyük olduğundan uzun bir süre kullanmanıza olanak sağlar. Model, lacivert tasarımıyla da dikkat çeker. Oldukça şık tasarlanmış olan ürün, puantiye detayı ile farklı bir görüntüye sahiptir. Modelin tutma kısmının uzunluğu kolunuza asmanıza veya elinizde taşımanıza olanak verecek uzunluktadır. Çanta toplamda 2 adet geniş bölmesi ile ihtiyacınız olan her eşyayı koymanıza olanak sağlar. Mustela merhaba bebek çantası yorumları ürünün kullanışlı ve pratik olmasına vurgu yapar. Mustela merhaba bebek çantasıyla pratikliğin rahatlığını siz de yaşayabilirsiniz.

Dikkat Çekici Mustela Merhaba Bebek Çantası

Dikkat Çekici Mustela Merhaba Bebek Çantası

Mustela merhaba bebek çantası kullananlar ürünün içerisinde bulunan bakım malzemelerinin ihtiyaçlarını karşıladığını söyler. Bakım seti içerisinde bulunan şampuan, losyon, krem ve masaj yağı yenidoğanların ve bebeklerin hassas ciltlerine uygundur. Bu sayede gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Model, kolay taşınabilen sapı sayesinde her yere rahatlıkla götürülebilir. Ürünün tutma sapı ayarlanabilir özelliktedir bu sayede kullanan kişiler sap uzunluğunu kendi tercihlerine göre ayarlayabilir. Ürün, kaliteli kumaştan üretilir, oldukça dayanıklıdır. Kolay temizlenebilen bir yapıya sahip olduğundan kullanım sırasında endişe etmenize gerek kalmaz. Geniş iç tasarımı ile ihtiyacınız olan ürünleri çanta içerisinde kolayca bulabilir bu sayede vakit kaybetmezsiniz. Siz de çocuğunuzun bakımı için güvenle kullanabileceğiniz bakım seti ile doldurulmuş şık ve ergonomik tasarımlı Mustela merhaba bebek çantasına sahip olmak istiyorsanız Trendyol’dan ürüne ulaşabilirsiniz.