Mustela Massage Oil - Bebek Masaj Yağı 100 ml

418 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
359,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mustela Massage Oil - Bebek Masaj Yağı 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: dermodies Satıcı Ünvanı: DERMODİES KOZMETİK ITRİYAT ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0293097689700001 Vergi Kimlik Numarası: 2930976897
    Bu ürün dermodies tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Avokado yağı içeren bebek masaj yağı %99 oranında doğal kökenli içeriklerden oluşmaktadır. Nemlendirici ve yatıştırıcı faydalarının yanı sıra rahatlatıcı etki sunar. Dokusu cildi kolayca nüfuz eder ve ciltte koruyucu bir film bırakır. Yeni doğanlar için kullanıma uygundur.
Geri Bildirim Ver

Mustela Massage Oil - Bebek Masaj Yağı 100 ml

Mustela, bebek ve çocukların cilt bakımı için gerekli birçok ürüne sahiptir. Banyodan sonra ya da uyumadan önce masaj yapmak bebeği oldukça rahatlatır. Masajın rahatlatıcı etkisi sayesinde bebek, huzurlu bir şekilde derin bir uykuya dalabilir. Oldukça hassas cilde sahip olan bebeklere masaj yaparken nazik davranılması önerilir. Masaj hareketlerini olabildiğince yumuşak şekilde yaparken etkisinin artması için Mustela massage oil - bebek masaj yağı 100 ml kullanmak oldukça iyi bir seçenektir. Masaj yağının sahip olduğu kayganlık sayesinde bebeğinizin vücuduyla yüksek bir uyum yakalayabilirsiniz. Bebeğin rahatlamasını ve gevşemesini sağlayan masaj yağı, doğumdan sonrası ihtiyaç duyulan zamanlarda güvenli bir şekilde kullanılabilir. Yağın içeriğini oluşturan doğal özler, sağlıklı bir kullanım alanı sunar.

  • %99 oranında doğal içerik
  • Bebek ve çocuklar için uygundur
  • Bitki özleri içerir

Mustela Masaj Yağı - Massage Oil 100 ml Özellikleri

Mustela Masaj Yağı - Massage Oil 100 ml Özellikleri

Bebeklerden yetişkinlere kadar tüm yaş gruplarının severek kullandığı 3504105025243 ürünü, masaj anında vücudun tüm bölgelerine kullanılabilir. Titizlikle hazırlanan doğal içeriği sayesinde sivilce oluşumu gibi sorunlara yol açmaz. Bedenin rahatlaması için tercih edilen tüm masaj çeşitlerinde Mustela bebek masaj yağı ürününü kullanabilirsiniz. Avakado yağı ile zenginleştirilen masaj yağı, faydalı olmasının yanı sıra oldukça hoş bir kokuya sahiptir. %99 oranında doğal içeriğe sahip olan bu ürünü bebeğiniz için kullanabileceğiniz gibi ev halkı için de tercih edebillirsiniz. Avakado yağının özelliklerinden biri olan nemlendirme etkisi sayesinde masaj anında ekstra rahatlama görülür. Nemlendirici ve yatıştırıcı olan bu ürün, cildinizin ihtiyaç duyduğu nem ve minerallere sahiptir. Kaliteli içeriği sayesinde rahatlama düzeyini arttıran masaj yağı, fiziksel ve kimyasal faydaları bir araya getirerek üst düzey rahatlama yaşamanızı hedefler.

Mustela Masaj Yağı 100 ml Kullanımı

Mustela Masaj Yağı 100 ml Kullanımı

İpeksi dokusu sayesinde cilde hızlı bir şekilde nüfuz eden Mustela massage oil, kullanıldığı ilk andan itibaren rahatlamaya yardımcı olur. Bebekler için özenle tasarlanan masaj yağı, ciltte koruyucu bir tabaka oluşturur. Birçok kalite testinden geçen bu ürün, sağlıklı içeriği sayesinde güven kazanır. Şişenin sprey formunda olmasının avantajlarından biri, istenilen miktarın kolay bir şekilde alınabilmesidir. Özellikle yağ oranı yüksek olan içerikler, sprey formunda tasarlandığında müşteriye daha temiz bir kullanım alanı sunar. Şişenin sprey formu sayesinde direkt olarak masaj yapılacak olan bölgeye uygulayabilirsiniz. 100 ml olarak tasarlanan bu ürün, yeterli hacmi sayesinde uzun bir süre kullanılabilir. Bebeklerin cildini yumuşacık yapmasıyla bilinen masaj yağını istediğiniz her zaman kullanabilirsiniz. Örneğin bebeğin gaz ağrısı olduğunda, rahatlatmak için Mustela yağ yardımıyla masaj yapabilirsiniz.

Mustela Masaj Yağı - Massage Oil 100 ml Fiyatları ve Yorumları

Mustela Masaj Yağı - Massage Oil 100 ml Fiyatları ve Yorumları

Mustela massage oil - bebek masaj yağı 100 ml fiyatı, ürünün içeriği göz önüne alınarak belirlenir. Kurumaya meyilli bebek cildini yeteri kadar nemlendiren bu ürün sayesinde bebeğiniz huzurlu olur. Mustela massage oil - bebek masaj yağı 100 ml yorumlarında, yağın hoş kokusu ve cildi yumuşacık yapmasından övgüyle bahsedilir. Hem bebeğe masaj yapmak hem de cildini nemlendirmek için bu ürünü duştan sonra kullanabilirsiniz. Temiz içeriğe sahip olan Mustela, hassas cilde sahip bebek ve çocuklar için oldukça idealdir. Soğuk ve rüzgârlı havalardan kolay bir şekilde etkilenen hassas bebek cildini Mustela masaj yağı ile nemli tutabilirsiniz. Cilde hızlı bir şekilde nüfuz eden yağ deri üzerinde nem bariyeri oluşturarak cildin kurulmasına engel olur. Temiz içeriğe sahip bu ürünü Trendyol üzerinden inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.