Mustela Hydra Bebe Body Lotion Vücut Losyonu 300 Ml.

549,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2. Ürüne 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
549,90 TL
2 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
553,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mustela Hydra Bebe Body Lotion Vücut Losyonu 300 Ml.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Loyast Satıcı Ünvanı: HASAN ÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aksaray Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2360968617
    Bu ürün Loyast tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Doğumdan itibaren kullanıma uygun bebek ve çocuklar için vücut losyonu. Hızlı, uzun süren nemlendirici bir etki sağlar.
  • Cilt bariyerini güçlendirmeye yardımcı olur ve cildin ipeksi, esnek ve daha yumuşak hissedilmesini sağlar.
  • Avokado perseose® sayesinde, yenidoğan , bebek ve çocuk cildini korur.Avokado perseose® sayesinde, yenidoğan , bebek ve çocuk cildini korur.
  • Ciltte benzersiz hoş bir koku bırakır. Pompalı şişesi sayesinde kolayca kullanılır. Nemlendirici losyonu, sabah ve akşam bebek veya çocuğunuzun vücuduna uygulayın.
Geri Bildirim Ver

Mustela Hydra Bebe Body Lotion Vücut Losyonu 300 ml

Bebek losyonları, onların hassas ciltlerini nemlendirerek rahatlatmak amacıyla uygulanır. Çocuğunuzun cildine özel formüle edilen Mustela Hydra Bebe Body Lotion, bebeğinizin yüz ve vücut bakımını güvenle yapabileceğiniz organik içerikli bir üründür. Mustela vücut losyonu, günlük kullanıma uygundur. Çocuğunuzun tenine bakım yapmanın yanı sıra pişik, kaşıntı ve kızarıklık gibi sorunları azaltıcı etki gösterir. Akışkan kıvama sahip losyon bu sayede kolay uygulanmasına ek olarak vücut tarafından hızlı bir şekilde emilir. Özellikle doğum sonrasındaki ilk günler çocuğunuzun cildinin kuru olduğunu görebilirsiniz. Yenidoğanlar için bu dönemde Mustela Hydra bebe vücut losyonu 300 ml kullanımı bu tip sorunların yaşanmasına engel olur. Ürün, hassas cilde etkili şekilde bakım yapar. Bebeğinizin cildine sürüldüğü anda etki eder ve uzun süreli nemlendirme sağlar.

  • Organik içerikli formül
  • Cilde hızlı etki
  • Uzun süreli nemlendirme

Mustela Hydra Bebe Vücut Losyonu Özellikleri

Mustela Hydra Bebe Vücut Losyonu Özellikleri

Mustela Hydra Bebe Body Lotion vücut losyonu 300 ml bebeğinizin cildine her gün sürülebilir. Özel formülü ve doğal bileşenleri ile çocuğunuzun hassas cildine gerekli bakımı yapar. Cilt bariyerini güçlendiren ürün, bu sayede teni hasara yol açabilecek dış etkenlerden korur. Akıcı dokusu sayesinde çocuğunuza rahatsızlık vermeden yumuşak ve kolay uygulama imkanı sunar. Hoş kokusu sebebiyle sevilerek kullanılır. Cilde sürüldüğü anda etki eden ürünün etkisi uzun sürelidir. Doğumdan itibaren kullanıma uygun olarak formüle edilen Mustela Hydra Bebe Body Lotion, nemlendirici vücut losyonu, yenidoğan yoğun bakım ünitesinden çıkan bebeklerin de kullanımına uygundur. Nemlendirici bu losyonu sabah akşam çocuğunuzun vücuduna rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Organik avokado içerikli losyon yenidoğan, bebek ve çocuk cildini etkili şekilde korur. Pompalı şişesiyle ürünü kolayca kullanabilirsiniz.

Uygun Mustela Hydra Bebe Body Lotion 300 ml Fiyat Aralığı

Uygun Mustela Hydra Bebe Body Lotion 300 Ml Fiyat Aralığı

Mustela vücut losyonu, bebeğinizin cildini hızlı ve etkili bir şekilde nemlendirir. Uzun süren etkisi sayesinde cildin tahriş olmasını önler ve pişik gibi sorunların ortaya çıkmasına engel olur. Günlük bakım rutini içinde düzenli uygulandığında bebeğinizin boğum bölgesinde oluşan kızarıklık ve isilikleri önlemeye yardımcıdır. Akışkan ürün cilde ağırlık hissi vermeden deriyi nemlendirir, çocuğunuzun cildini yumuşatarak rahatlatır. Mustela Hydra Bebe Body Lotion 300 ml fiyat ürünün özellikleri göz önüne alındığında oldukça uygundur. Yenidoğanlar ve çocuklar hassas cilt yapısına sahiptir. Ek olarak cilt bariyerleri gelişimini tamamlayamadığından bu ürünle gelişim desteklenebilir. Mustela Hydra vücut losyonu, organik avokado içeren yapısıyla bebeğin cilt bariyerini güçlendirir ve korur. Mustela Hydra Bebe Body Lotion vücut losyonu 300 ml fiyatları ürünün tüm bu nitelikleri göz önüne alınarak belirlenir.

Mustela Hydra Bebe Body Lotion 300 ml Avantajları

Mustela Hydra Bebe Body Lotion 300 Ml Avantajları

Mustela Hydra Bebe Body losyonu hoş, kalıcı kokusu ve uzun süreli nemlendirme etkisi ile çocuğunuzun cildinin ipeksi ve yumuşak hale getirir. Ürün, sabah ve akşam uygulanabilir. Çocuğunuzun cildini nemlendirerek kuruluğun sebep olduğu rahatsızlık hissini kısa sürede azaltır. Mustela Hydra Bebe Body Lotion vücut losyonu 300 ml yorumları ürünün pompalı kutusundan bahseder. Pompalı kapağı sayesinde losyonu elinize rahatça sıkabilirsiniz. Losyonun kıvamı cilde uygulanırken yayılmasını engeller. Mustela Hydra Bebe Body Lotion vücut losyonu 300 ml kullananlar losyonun nemlendirme etkisinin oldukça uzun sürdüğünü söyler. Avokado kullanılan özel formülü ile losyon, kısa sürede gözle görülür bir etki yapar. Ürün kızarıklık, pişik gibi sorunların önüne geçer. Bebeğinizin hassas cildini nemlendirmek ve rahatlatmak için Mustela markalı Hydra Bebe Body losyonunu Trendyol’dan edinebilirsiniz.