Mustela Gentle Shampoo Papatya Özlü Şampuan 500 Ml

267,34 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 45 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299 TL274 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mustela Gentle Shampoo Papatya Özlü Şampuan 500 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: farmaucuz Satıcı Ünvanı: LİKYA FARMA EMLAK GIDA KOZMETİK İTHALAT İHRACAT TURİZM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608115879400001 Vergi Kimlik Numarası: 6081158794
    Bu ürün farmaucuz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Papatya özlü bebek şampuanı, yenidoğan ve çocukların saçlarını nazikçe temizler ve saçların kolay taranmasına yardımcı olur.
  • Kolayca durulanan şampuan, saçlarda mustela'nın eşsiz kokusunu bırakır.
  • Yenidoğan yoğun bakım ünitesi'nden çıkan bebekler dahil.
  • 13.12.2023 tarihinde üretici firma tarafından ürünün ambalajı değiştirilmiştir. Bu tarihten önce ürünü stokuna almış satıcılar önceki ambalajla ürün gönderimi yapabilir. Satıcıya Sor uygulaması üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Boy 200 - 500 ML
Geri Bildirim Ver

Mustela Gentle Shampoo Papatya Özlü Şampuan ile Saç Bakımı

Yeni doğan bebeklerin hassas ve narin cilt yapısına uygun şekilde formüle edilen Mustela papatya özlü şampuan, bebeklerin ve çocukların günlük olarak yıkanırken kullanabileceği uygun bir şampuandır. Saçları nazikçe temizleyen ve karışan düğümlerin açılmasını sağlayan şampuan, banyo sonrasında saçların kolaylıkla taranmasına yardımcı olur. Mustela şampuan, bebeklerin keyifli ve sağlıklı bir şekilde ilk banyolarını yapmalarına kolaylık sağlar. Doğdukları andan itibaren bebekler için kullanıma özel olarak tasarlanan Mustela gentle papatya özlü şampuan, bebeklerin hassas cildini tahriş etmeden temizlik sağlar. Göz yakmadan cildi nemlendiren içeriğiyle bebeklerin ve küçük çocukların cilt yapısını daima korur. Günlük hayatta rahatlıkla kullanılabilecek olan şampuan, banyoda saçları nazikçe temizler ve bakım yapar. Zor açılan ve düğüm olmuş saçların kolaylıkla açılmasını sağlayarak saçların yıpranmadan taranmasına yardımcı olur. Hassas saç derisi ve cilt yapılarına özel olarak geliştirilmiş formülü ile Mustela papatya özlü şampuan 500 ml temiz ve doğal bir içeriğe sahiptir.

  • Papatya Özlü Şampuan
  • Bebekler için Hassas Şampuan Kullanımı
  • Sağlıklı ve Parlak Saçlar

Mustela Gentle Shampoo İçeriği

Mustela Gentle Shampoo İçeriği

Papatya özlü hassas şampuan, saçların kolay taranmasına ve hassas cilt yapısının tahriş olmadan temizlenmesini sağlar. Mustela gentle shampoo - papatya özlü şampuan 500 ml %93 doğal kökenli içerik ile geliştirilmiştir. Buğday, Hindistan cevizi yağı, papatya içeren bitkisel formülü ile bebeklerin saçlarında nazik ve yumuşak bir şekilde temizlik sağlar. Bebeklerin saç derisini çevreleyen deriyi tahriş etmeden temizler ve cildine zarar vermez. Sabun içermeyen doğal içeriği gözleri yakmayan özelliğe sahiptir. Mustela gentle shampoo papatya özlü şampuan 500 ml BSL00033, hipoalerjenik olarak üretilmiştir. İçerisinde bulunan Hindistan cevizi formülü, saçları banyo sonrasında yumuşak ve kolay taranır hale getirir. Şampuanın temiz ve doğal içeriği, saçlara daha parlak ve sağlıklı bir görünüm katar. Nötr pH dengesi ile bebeklerin cilt yapısının dengesini bozmadan temizlik sağlar.

Mustela Gentle Shampoo Kullanımı

Mustela Gentle Shampoo Kullanımı

Günlük hayatta rahatlıkla ve sıklıkla kullanılabilecek bir ürün olan hassas şampuan, bebeklerin saçlarının temiz olması için her gün kullanıma uygundur. Mustela gentle shampoo papatya özlü şampuan 500 ml kullanımı, bebeklerin öncelikle banyoda saçlarının ılık suyla ıslatılmasından sonra küçük bir miktarda saça uygulanması ile sağlanır. Şampuanın nazik ve yumuşak hareketlerle masaj yaparak dikkatlice durulanması gerekir. Papatya özlü hassas şampuan banyo sonrasında doğal içerikleri ve yağları sayesinde bebek ve çocuklarda temiz ve hoş bir koku bırakır. Hem banyo esnasında hem de sonrasında bebeklerin tertemiz kokmasını sağlar. Temiz içeriği ve cilt yapısına zarar vermeyen özellikte olması sayesinde Mustela gentle shampoo papatya özlü şampuan 500 ml yorumları ve değerlendirmelerine göz atarak ebeveynlerin deneyimlerinden yararlanabilirsiniz.

Mustela Gentle Shampoo Fiyatları

Mustela Gentle Shampoo Fiyatları

Yeni doğan bebeklerin banyo konusundaki hassasiyetlerine göre üretilen Mustela hassas şampuan, bebeklerin ihtiyacı olan hassas bakımı banyo esnasında yapar. Mustela gentle shampoo papatya özlü şampuan 500 ml özellikleri arasında bulunan doğal içeriği bebeklerin gün boyunca bakımlı ve tertemiz kokmalarını sağlar. Doğal papatya özü ve Hindistan cevizi yağı sayesinde yumuşak bir baza sahiptir. Kolaylıkla ciltten arınan yapısı aynı zamanda cildin pH’ı ile son derece uyumludur. Yeni doğan bebekler de dahil olmak üzere tüm bebek ve çocukların kullanımına uygun olduğu dermatolojik olarak test edilmiştir. Mustela hassas şampuan ile bebekler keyifli bir banyo yapar ve ebeveynler ise güvenle yeni doğan bebekleri için bu üründen faydalanabilir. Saçlara yumuşak bir etki ve cilde hoş bir koku bırakan hassas şampuan Trendyol’da yer almaktadır. Dilerseniz Mustela gentle shampoo papatya özlü şampuan 500 ml satın al seçeneğinden faydalanarak ürünü hemen sipariş edebilirsiniz.