Mustela Gentle Şampuan 200 ml

165 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
2. Ürüne 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
179,40 TL
Kurumsal Fatura
177,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mustela Gentle Şampuan 200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kırmızı Beyaz Satıcı Ünvanı: KIRMIZI BEYAZ SAĞLIK ÜRÜNLERİ MEDİKAL İLAÇ KOZMETİK PAZARLAMA İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0558070491300013 Vergi Kimlik Numarası: 5580704913
    Bu ürün Kırmızı Beyaz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Doğumdan itibaran kullanıma uygun Papatya Özlü Şampuan (1),, bebek ve çocukların ince ve hassas saçları için özel olarak formüle edilmiştir. (1)Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi'nden çıkan yenidoğanlar dâhil 200 ml şişe Yenidoğan(1), bebek ve çocukların saçlarının günlük olarak yıkanması ve kolay taranması için idealdir. KEYİFLİ KULLANIM • Ciltte benzersiz hoş bir koku bırakır. • Kolayca durulanır ve göz yakmaz. (1)Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi'nden çıkan yenidoğanlar dâhil • Saçları nazikçe temizler: %100 katılıyorum (2). • Saç düğümlenmelerinin oluşmasını önler: %98 katııyorum (2). (2)Dermatolojik ve pediatrik gözlem altında 3 aylıktan küçük bebekler de dahil olmak üzere 42 bebek ile 3 haftayı aşkın süre boyunca yapılan klinik çalışma. (öz değerlendirme) Bebek veya çocuğunuzun ıslak saçlarına az miktarda, nazikçe uygulayın. Hafifçe masaj yapın. Durulayın. Mustela olarak bebeğinizden daha önemli bir şey olmadığını biliyoruz ve bu nedenle ürünlerimizin güvenliği en önemli önceliğimiz. Ürünlerimizin güvenliği için, tüm Mustela ürünleri bilimsel araştırmalara dayanarak, sağlık uzmanlarıyla işbirliği içinde geliştirilmiştir, hipoalerjeniktir ve paraben ile fenoksietanol içermez. Bebeğinizin ince ve narin saçlarını nazikçe temizlemek için, günlük kullanıma uygun Mustela Papatya Özlü Şampuanı deneyin.

Ürün Özellikleri

  • Boy 100 - 200 ML
Geri Bildirim Ver

Mustela Gentle Şampuan 200 ml ile Sağlıklı Saçlar

Bebeklerin ilk banyosunu keyifli ve rahat bir hale getirmek için şampuan seçimi çok önemlidir. Bebekler için kullanıma uygun, hassas ve içeriği temiz şampuan kullanmak esastır. Göz yakmadan ve saç derisini tahriş etmeden cilt dostu bir şampuan kullanmak bebekler için en doğru tercihtir. Yeni doğan bebekler ve hassas saçlı kullanıcılar için uygun olan Mustela gentle şampuan, doğumdan itibaren bebekler için kullanılabilen bir üründür. Sabun içermeyen formülü ile bebeklerin saç derisine ve cildine zarar vermeden koruma sağlar. Bebeklerin gözlerini yakmadan cildi nemlendiren Mustela gentle şampuan 200 ml, narin cilt yapısını koruyarak bakım yapar. Uzun saçlı ve saçları zor açılan bebek ve küçük çocuklar için de rahatlıkla kullanım sağlar. Sağlıklı ve güvenli bir şekilde kullanılabilen Mustela gentle şampuan, bebek ve çocuklar için hassas saçlarına göre özel olarak tasarlanmıştır.

  • Hassas Saçlar İçin Özel Formül
  • Hipoalerjenik Şampuan
  • Yeni Doğan Bebekler İçin Uygun Kullanım

Mustela Gentle Şampuan Kullanımı

Mustela Gentle Şampuan Kullanımı

Bebek ve çocukların günlük olarak yıkanırken rahatlıkla kullanabileceği Mustela gentle şampuan 200 ml 3504105028440, banyoda saçları nazikçe temizleyerek nemlendirir. Bebek veya küçük çocukların ıslak saçlarına az miktarda nazikçe uygulanan şampuan, nemlendirici ve ferahlatıcı etkisini ortaya çıkarır. Kolay durulanan şampuan, temiz içeriği sayesinde göz yakmadan saçları temizler. Günlük kullanıma uygun olan avokado özlü şampuan ciltte hoş bir koku bırakır. Mustela gentle şampuan 200 ml kullananlar, bebeklerin banyo sonrasında keyifli olması ebeveynler için güvenilir bir ürün olduğunu da gösterir. Dermatolojik ve pediatrik gözlem altında test edilen şampuan, bebekler için kullanıma uygun olduğunu kanıtlamıştır. Bilimsel araştırmalar altında sağlık uzmanları ile geliştirilen ürün, paraben ve fenoksietanol içermez. Hipoalerjenik olan ürün bebeklerin hassas ve narin cildi için özel olarak üretilmiştir.

Mustela Gentle Şampuan İçeriği

Mustela Gentle Şampuan İçeriği

Sabun içermeyen ve nötr pH yapısıyla dermatolojik testlerden geçen şampuan bebeklerin kullanımına uygun olarak üretilmiştir. Mustela gentle şampuan 200 ml kullanımı, saç derisini ve vücudu nazikçe temizleyerek cildin pH dengesini bozmadan temizlik sağlar. İçeriğinde bulunan Hindistan cevizi özü ile cildi yumuşatır. Ciltte bulunan su ve yağ dengesini bozmadan bebekler için hassas ve narin bir temizlik sağlar. İçerisinde bulunan avokado doğal kökenli olması sayesinde cildi güvenilir ve sağlıklı bir şekilde nemlendirir. Mustela gentle şampuan 200 ml özellikleri arasında içerisinde B vitamini bulunması ile rahatlatıcı özelliğe de sahip olması da bulunur. Şampuan içerisinde bulunan B vitamininin saç derisine etkileri arasında kan dolaşımını güçlendirmek de vardır. Daha fazla güçlenen kökler ile saçlar daha hızlı uzar ve daha sağlıklı bir hale gelir. Saçların daha parlak ve nemli hale gelmesini sağlayan B vitamini, Mustela gentle şampuan içerisinde bulunan önemli bir maddedir.

Mustela Gentle Şampuan Özellikleri

Mustela Gentle Şampuan Özellikleri

Özellikle yeni doğan bebeklerin banyo esnasında çok dikkatli bir şekilde yıkanması gerekiyorken, kullanılan şampuanın içeriği de çok önemlidir. Saç derisini tahriş etmeden temizleyen şampuan kullanılması gerekir. Bebeklerin güvenli bir şekilde banyo yapabilmesi ebeveynler için önemli bir konudur. Sağlıklı ve temiz içeriği ile her ebeveyn gönül rahatlığı ile Mustela şampuanı yeni doğan bebekleri ile kullanabilir. Hem banyo esnasında hem de banyo sonrasında saçların kolay taranmasını ve saçtaki karışıklıkların çözülmesini sağlar. Yeni doğan ünitesinden çıkan bebekler de dahil, tüm çocukların kullanımına uygun olduğu test edilmiştir. Mustela gentle şampuan 200 ml satın al seçeneğini kullanarak yeni doğan bebeğinize ihtiyacı olan narin ve hassas bakımı sağlayabilirsiniz. Mustela gentle şampuan 200 ml yorumları ve değerlendirmeleri ile birlikte Trendyol’da yer almaktadır.