Mustela Gentle Cleansing Gel 500 Ml Yenidoğan Şampuanı 3 Adet

1.107,17 TL
(369,06 TL / adet)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mustela Gentle Cleansing Gel 500 Ml Yenidoğan Şampuanı 3 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Turuncukasa Satıcı Ünvanı: NUSAPP İNTERNET MAĞAZACILIK İTHALAT VE İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0632055480400001 Vergi Kimlik Numarası: 6320554804
    Bu ürün Turuncukasa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3 Adet Mustela Gentle Cleansing Gel 500 ml Yenidoğan Şampuanı ÖZELLİKLERİ: Yenidoğan (¹), bebek ve çocukların tüm vücudunu ve narin saçlı derisini yumuşak ve nazikçe etkin biçimde temizler. Cildi rahatlatır ve banyo suyunun kurutucu etkisini azaltır. Göz yakmayan formül. KULLANIM ÖNERİSİ: Yenidoğan şampuanını az miktarda elinize dökün, köpürterek bebek veya çocuğunuzun saçlarını ve bedenini nazikçe temizleyin. Durulayın.

Ürün Özellikleri

  • Boy 200 - 500 ML
Geri Bildirim Ver

Gentle Cleansing Gel 500 ml ile Eğlenceli Banyolar

Şampuan, saçların temizlenmesi için kullanılan bir üründür. Yağlı ve kuru saçlar için farklı içeriklerde satılan şampuanlar, kendi özel şişeleri ile raflardaki yerini alır. Saç için gerekli olan tüm mineral ve köpürme sağlayan maddelerden üretilen şampuanlar, herkesin kullanmaktan keyif aldığı bir üründür. Şampuanların içerisinde %80 oranında su bulunur. Şampuanlar, vitamin ve sentetik yağlar ile zenginleştirilmiştir. Güzel kokulara da sahip olan şampuanların birçok çeşidi bulunur. Mustela; şampuan ve doğal cilt bakım ürünleri üretimi yapan bir markadır. Özellikle şampuan üretimi konusunda oldukça hassas olan markanın, birçok çeşitte şampuanı bulunur. Bu şampuan çeşitlerinden biri olan Mustela Gentle Cleansing Gel 500 ml yeni doğan bebekler için önerilen bir üründür. Gentle Cleansing Gel 500 ml yenidoğan şampuanı 3 adet şeklinde satışa sunulmuştur.

  • Pratik Kullanım
  • Sağlıklı Yeni Doğan Bakımı
  • Avantajlı Seçenek

Yeni Doğan Bebekler için Mustela Gentle Cleansing Gel

Yeni Doğan Bebekler için Mustela Gentle Cleansing Gel

Mustela Gentle Cleansing Gel 500 ml yenidoğan şampuanı bebek ve çocukların tüm vücudunu ve saç derisini yumuşak ve nazik bir biçimde temizlemeye yarayan üründür. Ürün, cildi rahatlatan bir etkiye sahiptir. Bu sebeple, banyodan sonra vücutta ve saç derisinde oluşan kurutucu etkinin de azalmasını sağlar. Mustela Gentle Cleansing gel 500 ml bebek şampuanı göz yakmayan formüle sahiptir. Kutu üzerinde kullanım önerileri mevcuttur. Kullanım önerisi şu şekilde ifade edilebilir: Gentle Cleansing Gel 500 ml yenidoğan şampuanını az miktarda elinize dökün, köpürterek bebeklerinizin ya da çocuklarınızın bedenini ve saçlarını nazikçe temizleyin. Ardından bol su ile durulamanız önerilmektedir. Mustela Gentle Cleansing Gel 500 ml saç ve vücut şampuanı olduğundan kolayı da kullanımı kolaydır.

Mustela Gentle Cleansing Gel ile Bebekler için Etkili Temizlenme İmkanı

Mustela Gentle Cleansing Gel ile Bebekler için Etkili Temizlenme İmkanı

Mustela hem bebekler hem de çocuklar için doğum anlarından itibaren kullanmaya uygun banyo ve temizlenme ürünlerinin üretimini yapmaktadır. Bebeklerin, doğumlarından sonraki en önemli ritüelleri olan bebek banyosu Mustela ürünleri ile kolay ve keyifli bir ana dönüştürülebilir. Bu anlamda markanın üretmiş olduğu Mustela Gentle Cleansing Gel 500 ml şampuan oldukça etkili bir üründür. Mustela Gentle Cleansing Gel 500 ml şampuan bebeğinizin saçını ve vücudunu nazikçe temizler. Bu ürünler bebekleriniz ya da çocuklarınız günlük olarak yıkanabilir. Zengin ve besleyici özelliklere sahip Gentle Cleansing yenidoğan bebek şampuanı 500 ml, nemlendirici özelliği sayesinde kuru cilde sahip olan bebeklerin ya da çocukların ciltlerini besler. Sonraki banyo sürecine kadar da bebeğinizin cildi yumuşacık kalır.

Avantajlı Fiyat Seçenekleri ile Mustela Gentle Cleansing Gel

Avantajlı Fiyat Seçenekleri ile Mustela Gentle Cleansing Gel

Mustela Gentle Cleansing Gel 3 adet şeklinde satışa sunulmuştur. Ürün, 3 adet şeklinde sunulduğu için de avantajlı fiyatı ile dikkat çeker. Mustela Gentle Cleansing Gel 500 ml fiyatına göz atabilirsiniz. Şampuanın fiyatı ürünün içeriğine, markasına, doğallığına ve kullanım alanına bağlı olarak fiyatlandırılmıştır. Ürün, cildi besleyici bir özelliğe sahip olduğundan dolayı ve hem vücut hem de saç için kullanıldığından dolayı oldukça etkili ve işlevseldir. Ürün, 500 ml pompalı şişesi ile satışa sunulmuştur. Banyo ritüellerini daha keyifli, eğlenceli ve pratik bir hale getiren Mustela Gentle Cleansing Gel her ebeveynin istediği tüm özelliklere sahiptir. Ürün hakkında daha fazla bilgi edinmek için Gentle Cleansing Gel 500 ml yenidoğan şampuanı 3 adet yorum kategorisine erişebilirsiniz. Trendyol'da bulunan bu ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.