Murad Renewing Eye Cream – Kırışıklık Ve Koyu Renkli Halkalarda Etkili Göz Kremi 15 ml

5.999 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2. Ürüne 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.602,40 TL

Ürün Bilgileri

Murad Renewing Eye Cream – Kırışıklık Ve Koyu Renkli Halkalarda Etkili Göz Kremi 15 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: dogaleczanem Satıcı Ünvanı: AHMET EREN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3530283814
    Bu ürün dogaleczanem tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ultra güçlü peptitler ve retinol ile cildin esnekliğini arttırır, ince çizgi ve kırışıklıkların görünümünü azaltır. Göz çevresini sıkılaştırarak, aydınlık ve genç bir görünüm verir. Klinik çalışmalarda katılanların %97’sinde göz çevresinde toparlanma ve koyu halkalarda azalma gözlemlenmiştir. Klinik çalışmalarda katılanların %97’sinde göz çevresinde toparlanma ve koyu halkalarda azalma gözlemlenmiştir. Kullanım Şekli: Günde 2 kere temizleme ve tonikleme işleminden sonra gözünüzü çevreleyen kemiğin üzerine az miktarda uygulayınız. Direkt olarak göz kapağına veya göz altına uygulanmamalıdır. Bir pompa ürün 2 göz çevresi için yeterlidir.
Geri Bildirim Ver

Murad Renewing Eye Cream

Göz bölgesinde kusursuz bir görünüm, tüm kadınların ve erkeklerin hayalidir. Günlük yaşam rutinlerinin neden olduğu uykusuzluk ve yorgunluğa ek olarak yaşlanma belirtileri, göz çevresinde belirgin hasarlar yaratır. Göz çevresindeki torbalanma, kırışıklık ve şişlikler gibi kusurları gidermek için özel olarak üretilen kremler bulunur. Göz çevresinin ihtiyacına göre formüle edilen bu kremler, yaşlanmanın neden olduğu belirtileri en aza indirmeyi amaçlar. Murad 15 ml renewing eye cream, yaşlanma karşıtı olarak geliştirilmiş bir göz çevresi bakım kremidir. İçeriğinde bulunan besleyici özler sayesinde çeşitli faktörlerin neden olduğu göz çevresi kusurlarını ortadan kaldırır. Doğal yaşlanma sürecini korumaya yardımcı göz kremi, cildinize kusursuzluk kazandırır.

  • İçerik: 15 Ml
  • Tür: Yaşlanma Karşıtı
  • Formül: Krem

Murad Renewing Eye Cream’in İçeriği Nedir?

Murad Renewing Eye Cream Fiyatları

Murad renewing eye cream, kullananlar tarafından sıklıkla besleyici içeriği nedeniyle tercih edilir. Yaşlanma karşıtı olarak geliştirilmiş besleyici bakım kreminin içeriğinde, anti-aging özelliği gösteren özler dengeli miktarda bulunur. Özenle oluşturulmuş içeriği sayesinde yaşlanmaya bağlı olarak cildin kaybettiği elastikiyeti geri kazandırır. Göz çevresindeki kırışıklık ve çizgi görüntülerini azaltan krem, uzun vadede pürüzsüzlük sağlar. Doğanın besleyici özleri ile zenginleştirilmiş Murad renewing eye cream, göz çevresinin doğal yaşlanma sürecini korur. Bu sayede dış ve genetik faktörlerin neden olduğu erken yaşlanma belirtilerini en aza indirir. Doğadan beslenen katkısız içeriği ile uygulandığı bölgeye saf bir dokunuş sunar. Parfümsüz içeriğiyle göz bölgesinde tahriş ve alerji problemlerine neden olmaz. Hayalini kurduğunuz kusursuz göz çevresi görünümüne Dr. Murad ile sahip olabilirsiniz.

Murad Renewing Eye Cream Kaliteli midir?

Murad Renewing Eye Cream Fiyatları

Murad renewing eye cream yorumları arasında kullanıcıların ürünün kalitesinden duydukları memnuniyet ifadeleri yer alır. Doğanın besleyici özleri ile zenginleştirilen içeriği, bu ürünün göz çevresindeki kusurlar üzerinde etkili olmasına katkı sağlar. Kaliteli ve özel olarak geliştirilmiş formülü ile cildin esnekliğini arttırır. Göz çevresi bakım kremi sayesinde elastikiyet kaybının neden olduğu kırışıklık ve çizgi problemleri önlenir. Göz çevresinde bulunan torbalaşma ve koyu halka görünümlerinin giderilmesine yardımcı olan kaliteli bir içeriğe sahiptir. Özellikle kuru ciltlerde nemsizlik nedeniyle görülen elastikiyet kaybı ve deri dökülmesi eğilimlerinin önlenmesine yardımcı olur. Göz çevresinde yaşlanmanın ve çevresel faktörlerin neden olduğu problemler için özel üretilen bakım kremi, düzenli uygulandığında etkisini kısa süre içinde gösterir.

Murad Renewing Eye Cream’in Faydaları Nelerdir?

Murad Renewing Eye Cream Fiyatları

Murad renewing eye cream, göz çevresinin doğal yaşlanma sürecini korur. Günlük yaşam rutinlerinde içinde; uykusuzluk, sinir ve stres kaynaklı oluşan cilt sorunlarını ortadan kaldırır. Hassas göz çevresine hak ettiği dokunuşu sunan bakım kremi, yaşlanma belirtisi olarak görülen morluk, torbalaşma ve şişlik problemlerini önlemeye yardımcı olur. Kusursuz bir görünüm sunmayı amaçlayan bakım kremi, bu doğrultuda cildin kolajen ve hyalüronik asit üretimini destekleyerek nem ihtiyacını giderir. Özellikle kuru ciltlerde göz bölgesine hassas bir dokunuşta bulunan ürün, güçlü formülü ile yoğun bir nem takviyesi sağlar. Murad renewing eye cream, göz çevresine tampon hareketi eşliğinde uygulanır. Tampon hareketi, kremin uygulandığı bölgede kan dolaşımını hızlandırır ve ürünün hızlı emilmesini sağlar. Ürün, düzenli kullanıldığında göz çevresinde yaşlanmanın neden olduğu belirtileri belirgin biçimde azaltır. Dr. Murad garantisiyle üretilen renewing göz çevresi bakım kremi, Trendyol’da 767332802848 ürün kodu ile satışa sunulur. Bu ürünü çeşitli indirimlerden yararlanarak Trendyol üzerinden hesaplı bir şekilde temin edebilirsiniz.