Murad Oil & Pore Control Mattifier Spf45 - Matlaştırıcı Ve Gözenek Sıkılaştırıcı Nemlendirici Krem 50 Ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2. Ürüne 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.399 TL

Ürün Bilgileri

Murad Oil & Pore Control Mattifier Spf45 - Matlaştırıcı Ve Gözenek Sıkılaştırıcı Nemlendirici Krem 50 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GÜZELLİKBURADA Satıcı Ünvanı: KOZMOKLİNİK KOZMETİK VE MEDİKAL ÜRÜNLER PAZARLAMA TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0582047717800001 Vergi Kimlik Numarası: 5820477178
    Bu ürün GÜZELLİKBURADA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hafif yapılı SPF'li nemlendirici, gözenek görünümünü anında %54 azaltır ve 10 saat boyunca yağ, parlaklık ve gözenek kontrolü sağlar. Sebum emici mikroküreler, cildi matlaştırmaya ve kusurları pürüzsüzleştirmeye yardımcı olur. Avokado ve Afrika Sarı Ağaç Kabuğu Özleri: Zamanla gözenek boyutunu ve fazla yağı gözle görünür şekilde azaltırken nemlendirici etkisiyle kuruluğu önler. Oil-Control Complex®: Fazla yağ üretimini kontrol altına alır, nemi ciltte tutar ve cildi uzun süre matlaştırır. Söğüt Özü: Akne oluşumunu kontrol altına alır. Argan Özü: Cildi yumuşatır ve pürüzsüzleştirir. Kullanım Şekli: Tonikleme işleminden sonra yüz, boyun ve dekolte bölgesine ince bir tabaka halinde uygulayınız. Etkili bir bakım için öncesinde ihtiyacınıza uygun bir Murad onarıcı kullanmanız önerilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Gözenek Sıkılaştırıcı
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver