5
Roman kategorisinde
en çok değerlendirilen 5. ürün

Müptela Yayınları Bir Kürt Sevdim

259 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (40)
199 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %5 İndirim
Kurumsal Fatura
153,61 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Müptela Yayınları Bir Kürt Sevdim

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: UniqBook Satıcı Ünvanı: UNİKOD YAYIN DAĞITIM YAZILIM VE EĞİTİM HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0892057702100001 Vergi Kimlik Numarası: 8920577021
    Bu ürün UniqBook tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bir Kürt Sevdim Kitap Açıklaması "Ben Diyarbakırlıyım Gülşah" dedi sanki işlediği bir kabahati dile getirir gibi. "Sense Balıkesirli!" diyerek şaşkınlığımı ikiye katladı. Adımla hitap edişi, memleketimi bilişi? Bu nasıl işti? "Adımı biliyorsun, memleketimi de? Ama ben henüz söylememiştim." "O gece bir tek sen âşık olmadın Gülşah." "Peki, madem sadece ben âşık olmadıysam, neden olmaz diyorsun?" "Çünkü biz seninle ülkenin batısıyla doğusuyuz, çünkü biz farklı kültürlerin çocuklarıyız. Çünkü biz bitmeyen bir kavganın bitmeye mahkûm aşkıyız. Olmaz Gülşah, olmaz." Bu kitapta Diyarbakırlı yakışıklı Şahin ile Balıkesirli güzeller güzeli Gülşah'ın İzmir Ege Üniversitesi'nde tanışmalarıyla başlayıp yıllarca süren gerçek bir aşk hikâyesini okuyacaksınız. Gülşah ve Şahin ülkemizde yaşanmış binlercesinden sadece biri. Gülşah'ın sevgiyle harmanlanmış anılarında yolculuk ederken bu aşka imreneceksiniz. Onlarla beraber ağlayacak ve belki de sinirlenip isyan edeceksiniz. Bu aşkın içinde kendinizden, çevrenizden mutlaka bir şeyler bulacaksınız. Çünkü bu kitap biraz sen, biraz ben, biraz da öteki. Bir Türkiye mozaiği… "Sarışın bir kızla esmer yakışıklı bir adam yürüyordu yan yana, yana yana."

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Dilek Bilgiç Esen
  • Roman Türü Aşk-Romantik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2022
  • Sayfa Sayısı 101-150
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • İmzalı İmzasız
Geri Bildirim Ver

Müptela Yayınları TYC00107621506 Bir Kürt Sevdim - Dilek Bilgiç Esen

Müptela yayınları bir kürt sevdim dilek bilgiç esen, üniversite şenliklerinde karşılaşan 2 gencin aşk hikayesini konu alır. Kültürel ve etnik çatışmaların yoğunluğunda, aşk hikayesinin sancılı bir süreçte seyreden macerası genç yazarın elinde gayet dokunaklı bir dille kaleme alınmıştır. Kısa süre içerisinde büyük bir üne kavuşan kitap ve yazar, büyük küçük hemen herkes tarafından beğenilmiş ve zevkle okunmuştur. Müptela yayınları bir kürt sevdim, son baskısı 2022 yılında piyasaya sürülmüştür. İdeal roman kitaplarının boyutundaki ürün kaliteli kapak basımıyla da içeriğinin yanı sıra fiziksel niteliklerinin de kalitesi de üst düzeye taşınmıştır. Aşk ve romantizm türüne yeni bir soluk getirmeyi başaran kitabın fiyat, içerik ve basım kalitesi üçgeninde dengeli bir oran yakalamayı başararak okuyucuların takdirini kazanmıştır.

  • 2022 yılı basımdır.
  • Ürün ideal boyutlardadır.
  • 272 sayfadır.

Müptela Yayınları Bir Kürt Sevdim Kitabının Konusu Nedir?

Müptela Yayınları Bir Kürt Sevdim Kitabının Konusu Nedir?

Müptela yayınları bir kürt sevdim, Gülşah’ın Şahin’e üniversite şenliklerinde aşık olmasıyla başlayan bir hikayedir. Şahin Kürt olduğu için Gülşah’la yakınlık kurmak istemese de Gülşah’ın tutkulu aşkı ve tatlı inadı Şahin’i en sonunda pes ettirmeyi başarır ve birlikte olurlar. Yoğun duyguların hakim olduğu ilişkileri nihayet evlilik aşamasına geldiğinde Gülşah’ın ailesi Şahin’i Kürt ve doğu kültürüne ait olması nedeniyle evliliği onaylamaz. Fakat birbirlerine duydukları yoğun aşk sebebiyle ikisi de bu hikayenin burada bitmesini engeller. Sevginin tüm farklılıkları ortadan kaldıracağına inanan çift, birbirlerine kavuşmak için hem kendileriyle hem de toplumla mücadele içerisine girerler. Toplumsal kabullerin kişisel yaşam üzerindeki yıkıcı etkilerini incelikli bir aşk hikayesi üzerinden ele alan roman, değindiği pek çok konuyla düşündürürken aynı zamanda etkileyici bir gençlik aşkına da tanıklık etmenizi sağlar.

Müptela Yayınları Bir Kürt Sevdim Kimlere Hitap Eder?

Müptela yayınları bir kürt sevdim dilek bilgiç esen tarafından kaleme alınan aralarındaki kültürel tabuları aşk yoluyla yıkan iki gencin aşk romanıdır. Salt bir aşk romanından ziyade hikayenin oturduğu ana temeller Türkiye mozaiğinin toplumsal sonuçlarının ikili ilişkilere yansıması olması sebebiyle yalnızca aşk romanı severlere değil herkese hitap eden bir romandır. Müptela yayınları bir kürt sevdim dilek bilgiç esen, Türkiye’de yaşayan herkesi ilgilendiren bir konu üzerinden bir aşk hikayesini toplumda hemen her kesimde karşılık bulabilecek bir üslupla neşretmiştir. Toplumun aşamadığı ve aşılamaz gibi görülen birtakım problemlerin, sadece sevgi bağıyla nasıl çözüleceğini alt metin olarak belirtir. Müptela yayınları bir kürt sevdim dilek bilgiç esen fiyatı gayet ekonomiktir. Ürün hem içeriği hem de fiyatı sayesinde son dönemlerde edebiyatseverlerin favori romanları arasında yer almayı başarmıştır.

Müptela Yayınları Bir Kürt Sevdim Kitabının Eleştirileri Nasıldır?

Müptela yayınları bir kürt sevdim dilek bilgiç esen yorumları incelendiğinde eserin pek çok farklı bakış açısından değerlendirildiği görülür. Eseri olumlu bulan okurların büyük bir kısmı, eserin içeriği sebebiyle güzel bir tema üzerinden hoş ve akıcı bir roman olduğunu düşünürken aynı zamanda eserin üslubu açısından yazarın gençliği sebebiyle fazlasıyla canlı olduğunu belirtmişlerdir. Müptela yayınları bir kürt sevdim dilek bilgiç esen, 2022 yılında basılan son baskı üründür ve okurlar arasında bir popülarite kazanmayı başarmıştır. Aynı zamanda ürünün üstün basım kalitesi sayesinde kitap okunurken kapağının deforme olması veya kırılması ürünün ciddi bir hasar almadığı müddetçe mümkün değildir. Ürünün genellikle çok olumlu eleştirilere boğulması ve uygun fiyata sahip olması yazarın tanınırlığını artırmıştır. Ürün ve yazar hakkındaki tüm değerlendirmeleri Trendyol üzerinden inceleyebilir, kısa süre içerisinde siparişinizi oluşturabilirsiniz.