3
Yemek İçecek Gurme kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

MUNDİ Cafe Fernando Bir Pasta Yaptım, Yanağını Dayar Uyursun

1.519,19 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.519,39 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.595 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.647,55 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.716,40 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

MUNDİ Cafe Fernando Bir Pasta Yaptım, Yanağını Dayar Uyursun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HızlıKargo Satıcı Ünvanı: GÜLCAN KILIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4335493384600001 Vergi Kimlik Numarası: 5500664851
    Bu ürün HızlıKargo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • “Best of the Best / Son 20 Yılın En İyi Yemek Kitabı” - Gourmand Awards “Best in the World / Dünyanın En İyi Yemek Kitabı” - Gourmand Awards “Dünyanın En İyi 50 Yemek Blogundan Biri” - Times Brownie Dantel Giyer, “Yılın En İyi Özgün Tatlı Tarifi” - Saveur My Chez Panisse, “Yılın En İyi Yemek Yazısı” - Saveur Cafe Fernando – Bir pasta yaptım, yanağını dayar uyursun, Cenk Sönmezsoy’un öğrenciyken yurt mutfağında yaptığı domatesli makarnadan Dolce & Gabbana’ya özel tasarladığı Brownie Dantel Giyer’e kadar uzanan bir yemek hikâyesi. İstanbul’a taşındıktan sonra, uzun seneler yaşadığı San Francisco’da yediği şeylerin özlemini çeken Sönmezsoy, Cafe Fernando adını verdiği bir yemek blogu açıp mutfağında özlemini çektiği tatlıları yapmaya başlar. Sönmezsoy, 2006 yılından beri hem İngilizce hem de Türkçe olarak yayımlanan bloguyla kısa sürede uluslararası başarı kazanır. New York Times ve Washington Post’ta çıkan haberleri, tarifleri ve fotoğraflarıyla yemek ekine kapak olduğu San Francisco Chronicle makalesi takip eder. Derken blogu Cafe Fernando, Times Gazetesi tarafından “Dünyanın En İyi 50 Yemek Blogu”ndan biri olarak seçilir. Bu başarıyı, Amerikan yemek dergisi Saveur’ün düzenlediği blog ödüllerinde üç sene arka arkaya 40.000 blog arasından sıyrılarak kazandığı “En İyi Seyahat Blogu”, efsane restoran Chez Panisse hakkında yazdığı yazısıyla “En İyi Yemek Yazısı” ve Dolce & Gabbana için tasarladığı brownie’yle “En İyi Özgün Tatlı Tarifi” ödülleri takip eder. Dünyanın farklı ülkelerinde 250 binden fazla okuru olan Cafe Fernando blogunun yazarı ve fotoğrafçısı Cenk Sönmezsoy, kitabı için 4 yıldan uzun bir süre çalıştı. Tariflerin hepsi sayısız deneme sonucunda geliştirildi ve farklı mutfak deneyimlerine sahip bir grup gönüllü tarafından denendi. Kitap, iletilen yorumlar ışığında şekillenen kurabiye, kek, pasta, tart, ekmek, dondurma ve reçel gibi 100’ü aşkın tatlı ve hamurişi tarifinden oluşuyor. Kitaba, genişletilmiş 13. baskısında ve devamında yayımlanacak yeni baskılarında yer almak üzere 5 yeni tarif 50’ye yakın yeni fotoğraf eklenmiştir. (Tanıtım Bülteninden) Yazar:Cenk Sönmezsoy Yayınevi:Mundi Basım Yılı:2020 Yai Grubu:3-6 Cilt Bilgisi:Ciltli YayinEvi:Mundi Basım Dili:Türkçe Kategori:Yemek Kitapları Roman Türü:Yemek Kitapları

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Cenk Sönmezsoy
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

MUNDİ 9786050671322 Bir Pasta Yaptım, Yanağını Dayar Uyursun Cafe Fernando

Farklı yemek tariflerine meraklı olanların keyifle okuyabileceği pek çok kitap vardır. Mundi̇ Cafe Fernando - Cenk Sönmezsoy Bir Pasta Yaptım, Yanağını Dayar Uyursun kitabı ise akıcı anlatımıyla yoğun ilgi görür. Bu eser, yazarın öğrencilik yıllarından yetişkinlik dönemine kadar yaptığı çeşitli yemeklerin tariflerini içerir. Cenk Sönmezoy’un blog metinlerinden derlenen bu kitapta, pek çok lezzet keşfedebilirsiniz. Cafe Fernando Bir Pasta Yaptım Yanağını Dayar Uyursun kitabı, değişik tariflere ilgi duyan her yaştan okuyucuya hitap edebilir.

  • Kitap 416 sayfadan oluşur.
  • Eserin basım dili Türkçe’dir.
  • Kitabın ilk kez basıldığı yıl 2020’dir.

Mundi̇ Cafe Fernando Kitabının Konusu Nedir?

Mundi̇ Cafe Fernando Kitabının Konusu Nedir?

Mundi̇ Cafe Fernando - Cenk Sönmezsoy Bir Pasta Yaptım, Yanağını Dayar Uyursun eserinde yapımı çok basit yemeklerden özel lezzetlere kadar birçok tarif yer alır. Yazar, öğrenciyken San Francisco’da yediği yemekleri özlediği için bir blog açar. Bu blogta yazarın özlemini çektiği tarifler ve yemek fotoğrafları yer alır. Bahsedilen kitap ise söz konusu internet blogunda bulunan tarifleri ve görselleri içerir. Yazar bu eserinde dünyaca ünlü ve ödüllü pek çok tarifi okuyucuyla paylaşır. Söz konusu kitapta, domatesli makarnadan yazarın Dolce & Gabbana için özel tasarladığı tatlıya kadar zengin çeşitler vardır. Sayısız denemeler sonucu ortaya çıkarılan bu tarifler arasında dondurma, reçel ve 100’den fazla tatlı türü bulunur. Gastronomi meraklıları için bu kitap, okuması keyifli eşsiz bir kaynak olabilir.

Mundi̇ Cafe Fernando Kitabının Yazarı Kimdir?

Cenk Sönmezsoy-Mundi̇ Cafe Fernando kitabı, yazarın İstanbul’a taşınmasının ardından açtığı blog sayesinde ortaya çıkar. Uluslararası pek çok ödül alan bu blogun sahibi Sönmezsoy, Bilkent Üniversitesi İşletme bölümünden mezundur. Yazar, lisans mezuniyetinden sonra University of San Francisco’da MBA programına başlar. Yüksek lisans öğrenimi tamamlamasının ardından Sönmezsoy, San Francisco’da bir halkla ilişkiler ajansında işe girer. Sonraki yıllarda Türkiye’ye dönen yazar, burada da uzun süre reklamcılık sektöründe çalışır. Ancak blogun 4. yılında Sönmezsoy, kurumsal iş hayatına son verir. Yazar, kariyerine blog ve kitap çalışmalarının yanı sıra yemek stilistliği ve fotoğrafçılığı yaparak devam eder. Sönmezsoy’un ilk eseri olan Mundi̇ Cafe Fernando Bir Pasta Yaptım, Yanağını Dayar Uyursun, 2015 Gourmand Dünya Yemek Kitabı ödülüne layık görülür. Üstelik kitabın İngilizce baskısı Amerika, Kanada ve İngiltere’de yayınlanır.

Mundi̇ Cafe Fernando Kitabı Kimlere Hitap Eder?

Mundi̇ Cafe Fernando - Cenk Sönmezsoy Bir Pasta Yaptım, Yanağını Dayar Uyursun tatlı ve hamur işi tarifleri öğrenmek isteyen herkesin okuyabileceği bir kitaptır. Türkiye’de olduğu kadar Avrupa ve Amerika’da da ilgi gören bu eser, özellikle tatlı yapmayı sevenlere hitap eder. Söz konusu kitapta onlarca dondurma, reçel ve daha birçok tatlı türünün tarifini bulabilirsiniz. Üstelik bahsedilen kitapta yiyeceklerin fotoğraflarını görerek ortaya nasıl bir şey çıkacağını tahmin etmeniz de mümkündür. Sunduğu çeşitlilik, akıcılığı ve görsellerle desteklenen anlatımı sayesinde bu kitap, her yaştan yemek meraklısının keyifle okuyacağı eserlerin başında gelir. Ayrıca bahsi geçen eserden, gastronomi ya da tatlı şefliği eğitimi alan öğrenciler de yararlanabilir. Kısaca Mundi̇ Cafe Fernando - Cenk Sönmezsoy Bir Pasta Yaptım, Yanağını Dayar Uyursun kitabı, geniş bir yaş ve okuyucu kitlesine hitap eder. Eseri okuyanların değerlendirmelerini merak ederseniz Mundi̇ Cafe Fernando Bir Pasta Yaptım, Yanağını Dayar Uyursun yorumlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca bu kitabı Trendyol’dan güvenle satın almak mümkündür.