Multiplus Vazelin Katı (1 KG) Serhat0263

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
600 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
151,43 TL
350 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
500 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
158,50 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Multiplus Vazelin Katı (1 KG) Serhat0263

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MONO PLUS Satıcı Ünvanı: MONO PLUS MEDİKAL VE SAĞLIK HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622089947200001 Vergi Kimlik Numarası: 6220899472
    Bu ürün MONO PLUS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MULTİPLUS VAZELİN KATI (1 KG)

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Onarıcı
  • Form Vazelin
  • SPF Korumasız
  • Tip Kavanoz
  • Hacim 500+ ml
Geri Bildirim Ver

Multiplus Vazelin Katı (1 Kg) ile Cilt Bakımı

Vazelin, yoğun dokusu olan bir yapıya sahipken aynı zamanda şeffaf ve kokusuz bir üründür. Petrolden elde edilen atıklarla oluşması sayesinde doğal özlere sahiptir. Petrol jelatini ve parafin yağı olarak da bilinen katı vazelin birçok faydaya sahiptir. Hem sağlık hem de güzellik sektöründe kullanılan vazelinin günlük ve uzun süreli kullanımlarda kullanıcılarına birçok fayda sağladığı görülmektedir. Saf bir tıbbi forma sahip olan vazelinin içerisinde yabancı maddeler bulunmaz. Mineral olan yapısı sayesinde vücutta alerjik tepkime göstermez. Multiplus katı vazelin, hassas veya kırılgan cilt yapısına sahip kullanıcıların da rahatlıkla kullanabileceği doğal özlere sahip bir ürün olması ile kullanıcılarına birçok konuda fayda sağlar. Özellikle yumuşatma özelliği ile bilinen vazelin, içerisinde doğal mineral yağlara sahip olmasıyla güzellik ve kozmetik sektöründe sürekli olarak kullanılan bir üründür.

  • Doğal İçerikli Vazelin
  • Petrol Jelatini
  • Mineral Yapılı Katı Vazelin

Multiplus Katı Vazelin İçeriği

Multiplus Katı Vazelin İçeriği

Doğal içeriği ile cildi nemlendiren ve yumuşatan vazelin, cildin sahip olduğu nemin buharlaşmasını engelleyerek cildi nemli tutar. Multiplus katı vazelin kullanımı, cilde akşamları uyumadan önce sürüldüğünde gece boyu cildi nemlendirerek sabah kullanıcılarının daha yumuşak ve nemli bir cilde sahip olmasını sağlar. Vazelin ciltte kullanıldığında içeriğinde bolca bulunan A ve B vitaminleri ile yoğun bir onarım sağlar. Cilt yapılarının sağlıklı bir şekilde yenilenmesini sağlayan A vitamini, vazelin içerisinde bulunması sayesinde tahriş olan cildi iyileştirir, yaralanmalarda cildin toparlanmasına yardımcı olur. Vazelin içerisinde bulunan bir diğer önemli vitamin olan B vitamininin faydaları arasında ise cildin canlı ve parlak görünmesi bulunur. A ve B vitaminleri ile zengin olan vazelin, kullanıcılarına bu vitaminlerin faydalarını sunmaktadır. Multiplus katı vazelin yorumları arasında cildin iyileşmesine yardımcı olan ve muhafaza eden bir ürün olduğundan da söz eder.

Multiplus Katı Vazelin Kullanımı

Multiplus Katı Vazelin Kullanımı

Vazelin, düzenli olarak kullanıldığında ciltte bulunan kuruluğu oldukça azaltır. Vücutta bulunan kül renklerinin ve eşitsizliğin azalmasına da katkı sağlar. Tırnak çevresinde kullanımı ile tırnak etlerini yumuşatır, fazlalık olan derinin kolayca ciltten arınmasına yardımcıdır. Güzellik sektöründe manikür esnasında tırnak etlerini kolaylıkla çıkardığı için de tercih edilir. 1 kg katı vazelin kullanıldığında tırnaklara ve ellere yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm katacaktır. Güzellik sektörü dışında günlük hayatta da kullanılan vazelin, kuruyan ve sıkışan kapakları açmak için de ideal bir üründür. Oje ve konserve gibi ürünlerin sıkıştığında zor açılan kapaklarının açılmasını sağlamak için vazelin kullanılabilir. Kapağın etrafına sürüldükten sonra vazelin yardımı ile açılmayan ve sıkışan tüm kapakları rahatlıkla açmaya yardımcı olur. Makyaj temizleyici olarak da alternatif bir seçenek olan vazelin, pamuk yardımı ile kullanıldığında ciltte ve gözde bulunan makyajı kolaylıkla çıkarır.

Multiplus Katı Vazelin Faydaları

Multiplus Katı Vazelin Faydaları

Yoğun bir besleyici olan vazelin, vücutta bulunan her alanda düzenli kullanıldığında onarım sağlar. Multiplus katı vazelin avantajları arasında tahriş olan bölgeleri iyileştirmesi ve nemlendirmesi bulunur. Geceleri uyumadan önce kullanıldığında göz altına sürülüp masaj yapıldığında göz altında bulunan koyulukları ve şişlikleri azaltır. Yüze masaj yapıldığında ise renk eşitsizliklerini ve şişlikleri gözle görülür bir şekilde azaltmaya yardımcı olur. Deri yüzeyinde bulunan çatlakların gidermesini sağlayarak daha sağlıklı ve canlı bir cilt yapısının oluşmasını sağlar. Multiplus katı vazelin dirsek ve topuklara uygulandığında çatlakların giderilmesine de yardımcıdır. Bilek burkulmalarında yaşanan rahatsızlıkların giderilmesi için yapılan masajlarda vazelin kullanılması deriye rahatlatıcı bir etki verir. Güzellik ve sağlık sektörünün yanı sıra günlük hayatta da oldukça kullanışlı ve pratik bir ürün olan Multiplus katı vazelin fiyatları ve yorumları ile Trendyol’da yer almaktadır. Multiplus katı vazelin satın almak için hemen sipariş verebilirsiniz.