Multiplus Kulak Buşon Damlası 20ml

34,25 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
38,90 TL
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
1.000 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Multiplus Kulak Buşon Damlası 20ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Markafarma Satıcı Ünvanı: MARKAFARMA SAĞLIK ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0612059726761439 Vergi Kimlik Numarası: 6120597267
    Bu ürün Markafarma tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gliserin , zeytin yağı , içerir. Ph 5,5 Paraben , alerjen , alkol içermez . Kulak mumu yerine tercih edilir.
Geri Bildirim Ver

Multiplus Buşon Yumuşatıcı Kulak Damlası 20 ml

Günlük hayat koşturmacası içinde kulak içine giren kir ve toz, kulak yolunda bulunan serumen adı verilen salgıya yapışır ve yapıştıktan sonra kurur. Salgı kuruyarak kir olarak adlandırılan buşon oluşur. Buşon adı verilen kir birikintisi iç kulaktan dışarı atılır. Dış ortamda ya da tozun yoğun olduğu yerlerde çalışan bireylerde daha fazla oluşan bu kir oldukça rahatsız edicidir. Satın alınan pamuk çöpleri, genellikle buşonu temizlemek yerine içeri doğru iterek duyma konusunda sıkıntı yaşanmasına sebep olabilir. Bu yüzden sık sık doktora gitmek zorunda kalabilirsiniz. Ancak çoğu kişinin temizletme işlemi için ayıracak zamanı yoktur ve bunu kolay yoldan halletmek ister. Multiplus buşon yumuşatıcı kulak damlası 20 ml yumuşayan buşonun dışarı atılmasında yardımcı olur ve sizi rahatlatır.

  • Kolay kullanım
  • Yumuşatma özelliği
  • Rahatlatıcı etki

Beğenilen Multiplus Damla 20 ml Özellikleri

Beğenilen Multiplus Damla 20 Ml Özellikleri

Kulak kiri kişiye son derece rahatsızlık veren bir durumdur. Çınlama, uğultu ve duyma hissinde azalmaya neden olabilir. Kulakla ilgili birçok hastalığın oluşmasına neden olabilir. Gün içinde hayat kalitesini düşürebilir ve odaklanma problemleri yaşatabilir. Kulağınızı sürekli temizletmeye ihtiyaç duyarsınız. Ancak kuruyan buşonun temizlenmesi oldukça zordur. Buşon yumuşatıcı kulak damlası kullanım kolaylığı sağlar ve rahat bir şekilde temizleme işleminin gerçekleşmesine yardımcı olur. Yumuşayan buşon dışarı kolayca çıkar ve hızlı bir şekilde temizlenir. Bu ürün sayesinde zamandan tasarruf edersiniz. Fazla vaktinizi almadan zaman kaybı yaşamayacağınız buşon yumuşatıcı, sizi büyük bir dertten kurtarıp günlük yaşantınızı kaliteli bir hale getirir. Tercih edeceğiniz bu ürünle birlikte istediğiniz, ihtiyaç duyduğunuz ve rahatsız hissettiğiniz her anda ürünü kolayca kutusundan çıkarıp kulak temizliğinizi yapabilirsiniz.

Multiplus Buşon Yumuşatıcı Damla 20 ml Avantajları

Multiplus Buşon Yumuşatıcı Damla 20 Ml Avantajları

Kulak kirini temizlemenin basit ve kolay yolu kulak yumuşatıcısı kullanmaktır. Yumuşayan buşon çok kolay dışarı çıkacağı için işinizi bir hayli kolaylaştırır. Vaktinizden tasarruf etmenizi sağlar. Kullanacağınız yumuşatıcının satın alırken göz önünde bulundurmanız gereken bazı önemli özellikleri vardır. Multiplus kulak damlası içeriğinde gliserin ve zeytinyağı içerir. Aynı zamanda paraben, alerjen ve alkol gibi maddeleri içeriğinde bulundurmaması ile birlikte son derece sağlıklı olması önemli avantajlarının başında gelir. Vücudunuzda herhangi bir yan etki yapmayan ve kuşku uyandıran zararlı bileşenleri içermeyen bu ürünü gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Kulak mumu yerine kullanılan buşon yumuşatıcı kolay bir kullanıma sahiptir. Bu sayede zamandan tasarruf da edersiniz. Müşteriler, Multiplus buşon yumuşatıcı kulak damlası 20 ml yorumlarında ürünün oldukça etkili olduğu dile getirir. Siz de yorumları okuyarak ürün hakkında bilgi alabilirsiniz.

Uygun Multiplus Buşon Yumuşatıcı Damlası 20 ml Fiyatı

Uygun Multiplus Buşon Yumuşatıcı Damlası 20 Ml Fiyatı

Multiplus buşon yumuşatıcı kulak damlası 20 ml fiyatı ürünün tüm bu özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Ürün, kulak temizleme işlemini kolay bir şekilde yapmanızı sağlayarak kulak yıkatma gibi ekstra pahalı bir işlemden kurtulmanıza yardımcı olur. 20 ml olan klasik kulak damlası kutusunda bulunan ürünün kullanımı oldukça basittir. Kulağınızın içine ürünü kolaylıkla damlatmanızı sağlayan ağız yapısıyla ergonomik bir üründür. Bu ürün sayesinde maliyetli olan kulak temizletme işlemini yaptırmak zorunda kalmazsınız ve zaman kaybı yaşamazsınız. İstediğiniz her an çıkarıp kulak damlasını kulağınıza uygulayarak buşonun yumuşamasını sağlayarak kulağınızdan kolay bir şekilde akmasını sağlayarak kulağınızın temizlenmesini yardımcı olur. Gün içinde hayat kalitenizin düşmesine ve rahatsızlık hissine sebebiyet veren buşonu kısa sürede yumuşatarak ortadan kaldırır. Bu ürünü Trendyol’dan uygun fiyat avantajları ile kolaylıkla satın alabilirsiniz.