MUJGAN Siyah 40'lı Mat Sedefli Far Paleti

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
89,88 TL
100 TL'ye 5 TL İndirim
4 Adet ve Üzeri %10 İndirim
Kurumsal Fatura
5 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
97,90 TL
Kurumsal Fatura
109,12 TL

Ürün Bilgileri

MUJGAN Siyah 40'lı Mat Sedefli Far Paleti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: A&H Accessories Satıcı Ünvanı: AHMET DOĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3020924253
    Bu ürün A&H Accessories tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bordo ve nude tonların hakim olduğu palet ile etkileyici göz makyajları yapabilirsiniz. Hem mat hem de parıltılı seçeneklerin bir arada sunulduğu palette isterseniz yumuşak bir makyaj isterseniz de gölgeli ve iddialı bir makyaj stilini tercih edebilirsiniz. Yüksek pigmentasyon özelliği sayesinde uzun süre kalıcılık sağlar ve sürekli makyaj yenileme ihtiyacı hissetmezsiniz. Kolay karıştırılabilir özelliği ile de hayalinizdeki makyaja kolayca sahip olabilirsiniz. Çarpıcı renkler sayesinde gözlerin tam vurgulanmasını sağlar. Dermatolojik olarak testlerden geçmiştir. En : 15 cm Boy : 10 cm

Ürün Özellikleri

  • Form Toz
  • Görünüm Mat
  • Renk Siyah
  • Boy Tekli
Geri Bildirim Ver

Mujgan Siyah 40'lı Mat Sedefli Far Paleti

Gözleri belirginleştirmek, makyajı renklendirmek ve yüzü aydınlatmak için bazı makyaj malzemelerinden faydalanılır. Özellikle far kullanımı makyajın olmazsa olmazları arasındadır. Cilt rengiyle uyumlu olmayan bir ton yüzünüzü solgun gösterebilir. Far seçimi makyajın bütünlüğü için büyük önem taşır. Renk tonunun cildinizle uyumu gözlerinizi ön plana çıkararak göz renginizi belirginleştirir. Doğru uygulama ile göz kapaklarınıza şekil verebilirsiniz. Gölgeli bir göz makyajı düşük göz kapaklarını kamufle etmek için idealdir. Mujgan siyah 40’lı mat sedefli far paleti müşterilere günlük ve özel makyajlarını yaparken kullanabileceği farklı renk seçenekleri sunar. Renk tonlarının sedefli ve mat olarak ikiye ayrılması makyaj tercihini genişletir. Uzun süre kalıcı yapısı ve canlı renkleri ile tercih sebebi olan bu ürünü sevdiklerinize de hediye edebilirsiniz.

  • Canlı renkler
  • Kalıcı tasarım
  • Mat ve parıltılı seçenekler

Mujgan Sedefli Far Paleti Özellikleri

Mujgan Sedefli Far Paleti Özellikleri

Far kullanmadan önce pudra veya fondöten sürmek ürünü kalıcı hale getirir. Bu uygulama aynı zamanda ürünün topaklanıp çizgi haline gelmesini de engeller. Mujgan sedefli far paleti göz rengini belirginleştirecek ton seçenekleri ile üretilir. Göz renginizin ön plana çıkması için kullanacağınız ton, göz renginden açık olmalıdır. Eğer gözleriniz açık tonlarda ise koyu far renklerinden faydalanabilirsiniz. Far paletinde bulunan renkleri karıştırarak farklı tonda ve göz renginize uygun birçok seçenek elde edebilirsiniz. Alt kirpik diplerine far uygulamak gözlerinizi çekici hale getirir. Bu ürün yardımıyla birçok farklı ve iddialı renk seçeneğine ulaşabilirsiniz. Gece makyajında kullanabileceğiniz sedefli renk tonları sayesinde tüm bakışları üzerinize toplayabilirsiniz. Mujgan siyah 40’lı mat sedefli far paleti yorumları ürün hakkında bilgi sahibi olmanızı sağlar. Yorumları değerlendirerek ürünü güvenli şekilde satın alabilirsiniz.

Sedefli Mujgan Göz Alıcı Far Paleti Renkleri

Sedefli Mujgan Göz Alıcı Far Paleti Renkleri

Göz farı sürerken ince fırçalardan yardım alabilirsiniz. Sedefli far paleti kullanırken burunla gözün başladığı bölgeye kullanabileceğiniz açık tonları bulabilirsiniz. Böylece gözleriniz iri görünür ve şekli ortaya çıkar. Göz kapağının ortasından başlayıp dışa doğru sürülen koyu far uygulaması ile derin bakışlara sahip olabilmeniz mümkündür. Mujgan siyah 40’lı mat sedefli far paleti kullananlar ürünün renk pigmentlerinden memnun kalır. Kullanımı kolay olan ürünü parmak uçlarınızla veya aplikatör yardımıyla göz kapaklarınıza yedirebilirsiniz. Rujunuzla uyumlu renkler kullanarak makyajınızı tamamlayabilirsiniz. Tek bir kutu ile 40 renk seçeneğini aynı anda çantanızda taşımanız size kolaylık sağlar. Bu kullanışlı ürün sayesinde girdiğiniz her ortamda dikkatleri üstünüze çekmeniz mümkündür. Göz kapaklarınıza uygulayacağınız hafif bir ton ile yüzünüzü aydınlık gösterebilirsiniz. Makyajın tamamlayıcısı olan ve çok yer kaplamayan paleti kolaylıkla yanınızda taşıyabilirsiniz.

Mujgan Siyah 40’lı Mat Sedefli Far Paleti Fiyatları

Mujgan Siyah 40’lı Mat Sedefli Far Paleti Fiyatları

Mujgan far paleti içeriğinde yer alan renkleri birçok farklı alanda da kullanabilirsiniz. Islak bir fırça yardımıyla kirpik diplerinden başlayıp uçlara doğru ince bir çizgi çizerek eyeliner görünümü elde edebilirsiniz. Bu uygulama kirpiklerinizi dolgun ve gözlerinizi dikkat çekici hale getirir. Palette yer alan koyu renkleri bronzer ve kontür olarak kullanabilirsiniz. Bu uygulama ile yüzün alın gibi geniş bölgelerini küçük göstermeniz mümkündür. Aynı zamanda paletteki açık renkleri aydınlatıcı olarak kullanabilirsiniz. Yine bu işlem de yüzünüzde yüksek göstermek istediğiniz bölgeleri ön plana çıkarır. Allık kullanmayı seviyorsanız far paleti üzerindeki farklı renk pigmentlerinden faydalanabilirsiniz. Eni 15 cm, boyu 10 cm olarak üretilen bu kullanışlı ürünle birden fazla makyaj malzemesine sahip olabilirsiniz. Mujgan siyah 40’lı mat sedefli far paleti fiyatları ve kampanyaları için Trendyol’dan faydalanabilirsiniz.