3
Makyaj Süngeri kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

MUJGAN Armut Sünger Seti 4'lü

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
2 Adet ve Üzeri %10 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
56,18 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

MUJGAN Armut Sünger Seti 4'lü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ASELİN KOZMETİK Satıcı Ünvanı: TÜRKER ADBEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0070726457
    Bu ürün ASELİN KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • M4ASS

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Mujgan 4'lü Armut Sünger Seti

Makyaj yaparken tercih edebileceğiniz Mujgan 4'lü armut sünger seti farklı kullanımlar için size sunulur. 4 parça olarak satın alabileceğiniz modelin içerisinde bulunan süngerler, yüzün farklı kısımlarına dengeli bir şekilde ulaşmanıza olanak sağlar. Göz altındaki çukurlar, kaş yüksekliği, kanal ve çene bölgenize uygulayacağınız fondöten, kapatıcı ve kremleri uygulamak için tercih edebileceğiniz sünger, hassas bir yapıya sahiptir. Ürünün yumuşak dokusu cildinize zarar vermeyeceği gibi hafif dokunuşlarla mükemmel makyaja ulaşmanızı mümkün kılar. Set olarak sahip olabileceğiniz markanın ürünü 4 renkten oluşur. 3 adet pembe tonu, 1 adet kahverengi sünger yer alır. Modelleri, kolay bir şekilde kullanabileceğiniz gibi temizliğini de bu pratiklikte gerçekleştirebilirsiniz. Dilerseniz su ve sabun yardımıyla ürünün hijyenini sağlayabilir, kuruduktan sonra tekrar kullanabilirsiniz.

  • Her yönde kullanılır
  • Yumuşak yapılı
  • Kolay temizlenir

Kullanışlı Mujgan Sünger Seti Özellikleri

Kullanışlı Mujgan Sünger Seti Özellikleri

Mujgan sünger seti yumuşak bir yapıya sahip olsa da makyaj malzemesini içerisine emmez, cildinize dengeli bir şekilde uygulamanıza olanak verir. Markanın ideal boyutlarda üretilen ürünleri genel yüz yapısına uygundur. Bu sayede farklı yüz tiplerine sahip müşterilerin kullanımı mümkün hale gelir. Ürünlerin şekilleri 4 süngerde de farklı tasarlanır. Bu değişik şekiller sayesinde farklı makyaj malzemelerini uygularken uygun olan modeli seçmenize yardımcı olabilir. Yüzünüzün tamamına uygulayacağınız bir fondöten için armut şeklinde bulunan süngeri kullanabilir, hatlara uygun şekilde uygulama yaparak profesyonel bir makyaj yapabilirsiniz. Aynı zamanda armut şekli sayesinde uygulama sırasında süngerin tutuşunu kolaylaştırabilirsiniz. Göz altlarınız için uygulayacağınız kapatıcı veya aydınlatıcılar için sivri uçlu süngerleri kullanabilirsiniz. Bu dar açılar, küçük alanlara daha iyi ulaşmanızı sağlayabilir. Bununla beraber ürünlerin kontür makyaj için kullanımı da mümkündür.

Avantajlı Mujgan 4’lü Armut Sünger Seti Fiyatları

Avantajlı Mujgan 4’lü Armut Sünger Seti Fiyatları

Mujgan 4'lü armut sünger seti fiyatları oldukça makul düzeylerde tutularak size ulaştırılır. Avantajlı fiyatlarla 4 adet süngere sahip olabileceğiniz gibi kaliteli materyallerden üretilen ürünleri uzun dönemler kullanım imkanı bulabilirsiniz. Dengeli ve sorunsuz bir makyaj yapmanıza yardımcı olabilen armut sünger açıları ve boyutlarının yanı sıra renkleri de oldukça sevilen bir detaydır. Marka sunduğu ürünlerde müşteri memnuniyetine önem verir. Bu önem, modellerde çeşitliliği ve kaliteyi beraberinde getirir. Güvenerek tercih edebileceğiniz bu ürün yumuşaklığı ve kalitesiyle beğeni toplar. Birçok müşteri makyaj malzemelerinin cilde uygulanması sırasında yardımcı malzemelere ihtiyaç duyar. Bu malzemeler arasında yer alan ve ekonomik fiyatlarla size ulaştırılan 4’lü armut seti kusursuz bir makyaj süreci sunabilir. Yoğun veya hafif makyaj yaparken kullanabileceğiniz sete avantajlı fiyatlarla ulaşarak istediğiniz zaman satın alabilirsiniz.

Beğenilen Mujgan Sünger Seti Seçimi

Beğenilen Mujgan Sünger Seti Seçimi

Mujgan 4'lü armut sünger seti kullananlar modelin şekil, renk ve dokusundan etkilenebilir. Sünger, yumuşak bir yapıya sahip olması nedeniyle kullanımı sırasında cilde masaj yapar. Bu masaj kan dolaşımına olumlu etki ederek canlı bir yüze sahip olmanızı da destekler. 4’lü sünger seti kaliteli materyallerden üretilir. Doğru kullanımı ve hijyeninin sağlanması ile birlikte uzun dönemler ürünü kullanabilirsiniz. Bütçenizi yormadan satın alabileceğiniz Mujgan 4'lü armut sünger seti yorumları modellerle birlikte size sunulur. Buradan ürünü önceden kullanan müşterilerin deneyimlerini, önerilerini veya memnuniyetlerini öğrenme imkanı bulabilirsiniz. Bu sayede seçimlerinizi şekillendirebilir, alışverişlerinizi bilinçli bir hale getirebilirsiniz. Satın alacağınız ürüne dokunmadan dokusu, renk tonları ve işlevi hakkında müşteri yorumları sayesinde bilgi edinebilirsiniz. Size zaman kazandırırken bütçenizi de destekleyen yorumları Trendyol üzerinden okuyabilir, ardından pratik bir şekilde 4’lü sünger setini sipariş verebilirsiniz.