Muhtelif Kontrol Kalemi

39,89 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (20)
Kurumsal Fatura
29 TL26,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Muhtelif Kontrol Kalemi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Evs Shop Satıcı Ünvanı: MİHRİBAN SARITAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9990587422
    Bu ürün Evs Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KONTROL KALEMİ

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 1
Geri Bildirim Ver

Muhtelif Berlin Kontrol Kalemi - 1.kalite BRLNKK

Kontrol kalemi, bir devrenin içerisinden herhangi bir elektrik akımının geçip geçmediğini kontrol eden malzemeye denilmektedir. Tornavida görünümlü bir el aletidir. Çoğunlukla prizlerde, elektrik panolarında, duylarda veya çeşitli alanlarda elektrik olup olmadığını kontrol etmek amacıyla üretilmiştir. Oldukça kullanışlı ve pratik bir üründür. Her takım çantasında bulunması gereken olmazsa olmaz ürünlerin başında yer alır. Bu kalem şeffaf bir gövdeden ve bir tornavida ucundan oluşmaktadır. Klasik bir tornavidaya benzemesinden dolayı sıklıkla karıştırılmaktadır. Muhtelif Berlin kontrol kalemi şeffaf gövde içerisinde genellikle küçük kırmızı bir neon ampul, direnç ve yay bulundurur. Tornavida ucu elektrik akımının geçtiği alanlarda kullanıldığı takdirde içerisinde bulunan neon ampul yanar. Muhtelif Berlin Kontrol Kalemi - 1.kalite malzemelerden üretilerek hem kullanıcıların can güvenliğini sağlamak hem de yapılan işi doğru bir biçimde yapabilmek adına üretilmiştir.

  • Kaliteli Malzeme
  • Elektrik Akımını Anlayabilme
  • Güvenlik Önlemli

Muhtelif Berlin Kontrol Kalemi Özellikleri

Kontrol kaleminin kullanımı oldukça basittir. Kalemin kullanıldığı devrede şayet elektrik var ise ampul yanar. Fakat bu devre içerisinde herhangi bir elektrik akımı bulunmuyor ise bu ışık yanmamaktadır ve kalem herhangi bir tepki göstermemektedir. Yani kalemin dokunduğu alanda elektrik akımının olup olmadığı bu şekilde anlaşılmaktadır. Bu ürün çok yüksek voltajlı alanlarda kesinlikle kullanılmamalıdır. Daha küçük veya daha az voltajın geçtiği alanlarda kullanımı doğrudur. Berlin kontrol kalemi, doğru alanlarda ve doğru şekillerde kullanıldığı takdirde her daim doğru sonuçlar vermektedir. Kullanımı oldukça basit ve son derece faydalı küçük aletlerden biridir. Aleti kullanırken elektrik akımının geçtiği yere uç kısmı dokundurulurken bir parmak ile kalemin tepesinde bulunan ufak metal alana da dokunulmalıdır. Muhtelif Berlin Kontrol Kalemi - 1.kalite BRLNKK koduyla ürüne kolaylıkla ulaşabilmek mümkündür.

Muhtelif Berlin Kontrol Kalemi Kullanımı

Kontrol kalemi, hemen hemen her alanda kolaylıkla ve hızlı bir şekilde kullanılabilirlik. Belirli bir voltajın üzerindeki alanlarda kullanımı tehlikeli olacağı için genellikle evlerdeki veya ofislerde, işyerlerindeki elektrik prizlerinde veya duylarda kullanımı daha doğru olacaktır. Her takım aletinin içinde veya her evin içerisinde bulunabilmektedir. Ulaşım kolaylığı açısından da avantajlı bir üründür. Muhtelif Berlin kontrol kalemi indirim zamanlarında oldukça avantajlı fiyatlarla kullanıcı karşına çıkmaktadır.

Muhtelif Berlin Kontrol Kalemi Fiyatları

Kontrol kalemi kullanımı son derece yaygın bir kullanımdır. Elektrikçiler tarafından her daim kullanılan bu ürün profesyonellik gerektirmeden her insanın rahatça kullanabileceği bir malzemedir. Kullanım özellikleri bilindikten sonra pek çok kişi tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Hem kullanım kolaylığı hem de ürüne ulaşma açısından son derece avantajlı bir üründür. Evlerde veya küçük alanlarda yaşanan elektrik sorunlarına, priz sorunlarına profesyonel yardım gelene kadar ne olduğunu anlamak bu kalem sayesinde mümkündür. Muhtelif Berlin kontrol kalemi yorum bakımından incelendiğinde ise ürünü daha önce satın almış veya tecrübe etmiş kullanıcılar tarafından yazılmış olan çeşitli fikirler, öneriler ve kullanım şekilleri görülür. Bu alan yeni kullanıcılar için oldukça önemlidir. Ürünü daha önce kullanan kişiler ürünün kullanım şekli hakkında da çeşitli bilgiler verebilmektedirler. Kontrol kalemi fiyatına göz atarak ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Muhtelif Berlin kontrol kalemi satın al seçeneği ile ürünü Trendyol'dan satın alabilirsiniz.