Mühlen 45t Çelik Kasa Para Kasası Değerli Eşya Mücevher Kasası

12.000 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Mühlen 45t Çelik Kasa Para Kasası Değerli Eşya Mücevher Kasası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Azimut Satıcı Ünvanı: AZİMUT DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0127043862400001 Vergi Kimlik Numarası: 1270438624
    Bu ürün Azimut tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Boyut/Ebat 45 x 45
  • Kullanım Tipi Şifreli
Geri Bildirim Ver

Mühlen 45t Çelik Değerli Eşya ve Para Kasası ile Güvenle Sakla

Sahip olduğunuz kıymetli eşyaların, para ve mücevheratın gözetiminiz altında değilken de korunduğunu bilmek gündelik yaşantıda önemli bir unsurdur. Bu nedenle bu koruma görevini sağlam ve güvenilir bir dış etkene bırakmak hayatınızı kolaylaştırır. Çelik para kasaları donanımlı teknik özellikleriyle bu işlevi görür. Önem verdiğiniz, değerli bulduğunuz her şeyi tıpkı sizin gibi güvence altında tutacak bu denli gerekli bir ürüne sahip olmadan önce birtakım özelliklerine dikkat ederek satın almak önemlidir. Mühlen 45t Çelik Kasa Para Kasası Değerli Eşya Mücevher Kasası güncel teknolojiyle değer verdiğiniz eşyaları en iyi şekilde muhafaza etmeye yönelik olarak tasarlanmıştır. Dayanıklı malzeme yapısı, geniş eşya kapasitesi, fonksiyonel donanımı ve şık görünümüyle Mühlen Çelik Kasa Para Kasası Değerli Eşya Mücevher Kasası 45t kullanıcılara profesyonel dijital güvenliğin en ergonomik icadını sunmaktadır.

  • Darbe ve Sarsıntıya Dayanıklı Koruma Kapasitesi
  • Mühlen 45t ile Güvenilir Şifreleme ve Alarm Sistemi
  • Mühlen Çelik Para Kasası İşlevsel Özellikler

Darbeye ve Sarsıntıya Dayanıklı Koruma Kapasitesi

Darbeye ve Sarsıntıya Dayanıklı Koruma Kapasitesi

Mühlen 45t Çelik Kasa Para Kasası Değerli Eşya Mücevher Kasası özellikleri incelendiğinde üretim amacına uygun olarak sertleştirilmiş metalden yapılmış 5 mm ana gövdeye sahip olup darbe ve diğer dış etkilere karşı dirençli bir iç kasa ve yekpare metalden üretilmiş kalın kilit sürgüsü bulundurmaktadır. Üst haznesi dahil 230x340x440mm olan iç ölçüleri dizüstü bilgisayarınız dahil birçok değerli eşyayı yerleştirebileceğiniz genişliğe sahiptir. +/- 1 kg olmak üzere 20 kg ağırlığa sahip çelik kasa, kullanım kolaylığı sağlayan dijital şifreleme olanağının yanında isteyen kullanıcılar için mekanik kilitleme yöntemi de sunmaktadır. Gümüş renkli sürgü kilit sistemi ile Mühlen 45t Çelik Kasa Para Kasası Değerli Eşya Mücevher Kasası kullanımı oldukça kolaydır. İç gövdenin ortasında yer alan rafı demonte edilebilir yapıda olup tek bölme halinde kullanılabilme özelliğine sahiptir.

Mühlen 45t ile Güvenilir Şifreleme ve Alarm Sistemi

Mühlen 45t ile Güvenilir Şifreleme ve Alarm Sistemi

Hassas alarm sistemi sayesinde titreşim ve sarsıntılara karşı kontrol panelinin anında kendini kilitleme özelliği sayesinde karşılaşılabilecek hırsızlık vakalarına karşı üst düzey güvenlik sistemi devreye girmektedir. Kullanıcının kasa şifresini unutması gibi olası durumlar için üretilen acil durum anahtarı sayesinde yeniden kasaya erişebilmek mümkündür. Düşük karbon ve yoğun çelik alaşımlı kapısının üzerinde yer alan mavi LCD ekranı kullanarak tarih, saat ve şifre işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Ev ve ofis ortamında kullanıma oldukça uygun mhln-45-t şık ve portatif görünümünün yanı sıra arka kısmından duvara monte edilmeye elverişli şekilde tasarlanmıştır. 45t çelik kasa para kasası değerli eşya mücevher kasası desenli plastik kumaş ile donatılmış iç tasarımı sayesinde korunaklı bir taşınma imkanı sunar. Altın renkli detaylarla bezenmiş gövdesinin ön tarafında yer alan 10 mm kapı kalınlığına sahiptir.

Mühlen Çelik Para Kasası İşlevsel Özellikleri ve Fiyatları

Mühlen Çelik Para Kasası İşlevsel Özellikleri ve Fiyatları

Kıymetli eşyaların güvenliğini üst düzey koruma sağlayan dijital bir çelik kasaya emanet etmek içinde yaşadığımız modern dünyanın bir gerekliliği haline gelmiştir. Bu nedenle ürünün uzun ömürlü ve ekonomik olması kullanıcının en doğal beklentisidir. Mühlen 45t Çelik Kasa Para Kasası Değerli Eşya Mücevher Kasası fiyatı bakımından bütçe dostu bir üründür. İşlevsel özellikleri ve Q235 çelikten üretilen kaliteli donanımıyla müşteri memnuniyeti açısından en üst sıralarda yer almaktadır. Mühlen 45t Çelik Kasa Para Kasası Değerli Eşya Mücevher Kasası yorumları incelendiğinde kullanıcıların ürünün sağlamlığı ve kullanım kolaylığı üzerine olumlu görüşlerini ön plana çıkardığı görülmektedir. Toplu yaşama ve çalışma ortamlarında güvenliği sağlamaya yönelik olarak sıklıkla tercih edilen elektronik çelik kasalarda Mühlen imzalı bir ürünü kullanıyor olmak değerli eşyalarınızı yüksek koruma kapasitesi ile garanti altında tutacaktır.