Muggo Kadın Sandalet Mghasır01

219,90 TL
Beden:
36
37
38
39
40
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Muggo Kadın Sandalet Mghasır01

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MUGGO Satıcı Ünvanı: SVM TEKSTİL TEMİZLİK İNŞAAT KOZMETİK KIRTASİYE LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0781049269700014 Vergi Kimlik Numarası: 7810492697
    Bu ürün MUGGO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Marka : Muggo Dış Materyal : Doğal tekstil malzemelerinden oluşan organik yumuşak halat ipleri ile ayağınızı kavrayarak hem konfor hem kusursuz bir görünüm oluşturur. Kullanım Alanı : Günlük hayatın her alanında rahatlıkla kullanılabilir. Gün içerisinde uzun saatler kullandığınızda dahi rahat bir şekilde hareket edebilirsiniz.Çapraz şeritler halinde dizilen halatların birbiriyle eşsiz bir uyumda olması görsel açıdan kullanıcıların dikkatini çeker. Elbise, etek ya da şort gibi parçalarla kullanarak şıklığınızı girdiğiniz her ortamda hissettirebilirsiniz. Özellikle tatil beldelerinde ve sahil kıyılarında şık ve zarif görünümünün yanı sıra gün boyu konfor sağlar . Taban : Ortopedik taban üzerine hasır işlemeli. taban yüksekliği :2 cm Üretim Yeri : El yapımı olarak Türkiye üretilmiştir. Brand : Muggo Outer Material: It creates both comfort and a perfect appearance by grasping your feet with organic soft ropes made of natural textile materials. Usage Area: It can be used easily in every area of daily life. You can move comfortably even when you use it for long hours during the day. The unique harmony of the ropes arranged in diagonal stripes visually attracts the attention of the users. You can feel your elegance in every environment you enter by using it with pieces such as dresses, skirts or shorts. In addition to its stylish and elegant appearance, it provides comfort throughout the day, especially in holiday resorts and seaside coasts. Sole : Straw embroidered on orthopedic sole Production Place: It is produced in Turkey as handmade.

Ürün Özellikleri

  • Renk Bej
Geri Bildirim Ver