2
ErkekSpor Pantolon kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Mudwill Outdoor Kışlık Softshell Erkek Pantolon

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: M
S
M
L
XL
2XL
3XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Mudwill Outdoor Kışlık Softshell Erkek Pantolon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mudwill Satıcı Ünvanı: MUDWİLL TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0623123807400001 Vergi Kimlik Numarası: 6231238074
    Bu ürün Mudwill tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MUDWILL ERKEK SOFTSHELL KIŞLIK PANTOLON %100 Rüzgar Geçirmez Suya dayanımı yüksektir sadece çok yoğun yağışlarda dikiş yerinden az da olsa su geçirebilir Yüksek ısıdan oluşan nemi ve buharı dışarı atabilme Hareketli esnek yapı yüksek efor sırasında rahat bir konfor sağlar Polar iç kısım 2 adet el cepleri ve 2 adet arka cebi ve 1 adet yan kalem cep mevcuttur. Fermuarlar : YKK

Ürün Özellikleri

  • Kumaş Tipi Dokuma
  • Materyal Polar
  • Kapama Şekli Düğmeli
  • Kullanım Alanı Outdoor
  • Bel Normal Bel
  • Renk Siyah
  • Spor Türü Trekking
  • Cep Tipi Cepli
  • Kumaş Teknolojisi Nefes Alan
  • Boy Orijinal Boy
  • Ek Özellik Ek Özellik Mevcut Değil
  • Paket İçeriği Tekli
Geri Bildirim Ver

Mudwill Outdoor Kışlık Softshell Erkek Pantolon

Pantolonlar, günlük hayatta sıklıkla kullanılan parçalar arasında yer alır. Giyim ihtiyaçlarının başında gelen pantolon çeşitleri arasında şık görünümüyle dikkat çeken Mudwill erkek pantolon ilk giydiğiniz andan itibaren size konfor sunar. Bu ürün, rüzgar geçirmez yumuşak kumaş yapısıyla uzun süreler ayakta durduğunuzda ya da fazla yürüdüğünüzde rahat hissetmenize imkan tanır. Siyah rengi sayesinde her kıyafetinizle rahatça kombinleyebileceğiniz bu pantolon, kaliteli kumaşı ve estetik görünüşü ile müşterilerinden beğeni toplar. Soğuk havalarda tercih edebileceğiniz bu ürün sizi sıcak tutabilir. Model, hafif tasarımı ve polar kumaşı sayesinde uzun süreler giydiğinizde de rahat hissetmenize imkan tanır. Ürünün sahip olduğu cepleri istediğiniz gibi doldurabilirsiniz. Softshell sade tasarımı ve kaliteli kumaşı sayesinde rahatlığı şıklık ile birleştirir.

  • Yumuşak kumaş yapısı
  • Suya ve rüzgara dayanıklı materyal
  • Kolay kombin avantajı

Mudwill Outdoor Kışlık Softshell Erkek Pantolon Özellikleri

Mudwill Outdoor Kışlık Softshell Erkek Pantolon Özellikleri

Mudwill outdoor kışlık softshell erkek pantolon doğa sporlarıyla uğraşan ve soğuk havada dışarıda çalışan kişiler için ideal tasarımıyla öne çıkar. Bu modeli uzun ömürlü kullanım sağlayabileceğiniz kumaşı ve şık rengi ile rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Son derece avantajlı özelliklere sahip olan bu ürün, toz tutmaması ile fazladan avantaj sağlar. Rüzgar geçirmeyen suya dayanıklı kumaşı ile kış aylarında kullanımınız için uygundur. Konforlu bir tasarıma sahip model sayesinde üşümeden şık görünme imkanına sahip olabilirsiniz. Kumaşın yüksek ısı kaynaklı nemi ve buharı dışarı atabilme özelliği ile size maksimum konforu sağlar. Siyah renkte olan bu modeli kombinlerinize rahatlıkla uydurabilirsiniz. Hoş bir görüntüye sahip bu pantolonu spor olmayan kıyafetlerinizle de kombinleyebilirsiniz. Bu modeli uzun ömürlü kullanım sağlayabileceğiniz kumaşı ve şık rengi ile rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Mudwill Outdoor Kışlık Softshell Erkek Pantolon Yorumları

Mudwill Outdoor Kışlık Softshell Erkek Pantolon Yorumları

Mudwill outdoor kışlık softshell erkek pantolon yorumları ve değerlendirmeleri ürünü satın almak isteyen müşteriler için yol gösterici niteliktedir. Her yerde kullanabileceğiniz şık, dayanıklı ve rahat bir pantolon arıyorsanız bu ürün sizin için ideal bir tercih olabilir. Su, toz ya da rüzgara karşı koruma sağlayan dayanıklı malzemesi ve rahatlık sağlayan kumaşı ile Mudwill softshell erkek pantolon uzun ömürlü kullanım için uygundur. Kullanışlı özellikleriyle beğeni toplayan ürün size iç ve dış alanlarla birlikte her yerde maksimum konfor vadeder. Hareket kabiliyetinizi olumsuz etkilemeyen bu pantolon, her kilo ve boya uyabilecek geniş beden aralığına sahiptir. Ürünün sahip olduğu cepleri fonksiyonel olarak kullanabilirsiniz. Her gardırobun olmazsa olmazı arasında yer alan pantolonlar arasında bu ürünü de edinerek kolay bir şekilde istediğiniz gibi kombin yapabilirsiniz.

Mudwill Outdoor Kışlık Softshell Erkek Pantolon Fiyatı

Mudwill Outdoor Kışlık Softshell Erkek Pantolon Fiyatı

Erkek pantolon fiyatları ürünün sunduğu özelliklere ve markalara göre değişkenlik gösterir. Bu ürünler işlevsel özellikleriyle geniş bir müşteri kitlesine hitap eder. Malzeme, üretim koşulları, marka, dikim gibi birçok özellik ürünün fiyatını belirlemede etkili rol oynar. Mudwill outdoor kışlık softshell erkek pantolon fiyatı modelin kalitesi ve avantajlı özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Kullanışlı ve estetik tasarımı, sıcak tutan kumaşı ile tercih edilebilir olan ürün müşterilerine birçok avantaj sağlar. Dayanıklı ve konfor sağlayan yumuşak kumaşı sayesinde bu pantolonu dilediğiniz ortamda kullanabilirsiniz. Rahatlığının yanı sıra siyah renkte olan bu ürün size istediğiniz parçalarla kolaylıkla kombin yapabilme imkanı sunar. Soğuk havalarda giyerek üşümeden şık olmanıza imkan tanır. Kumaşı, dikimi, dayanıklı oluşu ile öne çıkan bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.