Mubu Ahşap Çocuk Odaları Kız Kulesi

18.890 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Mubu Ahşap Çocuk Odaları Kız Kulesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mubutr Satıcı Ünvanı: AYHAN KESEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4492936595600014 Vergi Kimlik Numarası: 5450018205
    Bu ürün Mubutr tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • GENEL BİLGİ - %100 Doğal ahşap olan ranzalarımız fonksiyonel olup ihtiyaçlarınıza göre uyarlanabilir. - Uzun yıllar sonra bile ürününüze ilave ayakları alarak tek kişilik bir yatağınızı ranzaya çevirebilirsiniz. - Ladin ağacı olan ranzamız canlı bir malzeme olup oda içindeki iklim dengesini sağlar ve ortamdaki nemi alıp dışarı vererek çocuklarımızın sağlığı açısından fayda sağlamaktadır. İÇ YATAK: 90 x 190 TEMİZLİK: Nemli, deterjan içermeyen bez ile. AĞAÇ: Ürünlerimizin tamamı Ladin olup nem oranı oda koşullarına uygun hale getirilmiştir. BOYA: EN 71/3 (safety of toys / migration of some elements) standartlarına uygundur EN European Norm (Avrupa Birliği Standartları) EN 71/3 özellikli boyalar kullanıldıkları alanlarda rahatsız edici koku yaymayarak daha rahat ve sağlıklı kullanım sağlarlar.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Tema / Stil Modern
  • Yavrulu Yatak Yok
  • Materyal Ahşap
Geri Bildirim Ver

Mubu Ahşap Çocuk Odaları Kız Kulesi

Mubu ahşap çocuk odaları kız kulesi çocuk odaları için tercih edilebilecek doğal ahşap bir üründür. Kurulumu kolay olan doğal ahşap kız kulesi, hem oyun hem de uyku sürecinde çocukların konforlu hissetmesini sağlar.

 
  • Kurulumu kolay
  • Doğal ahşap
  • Fonksiyonel

Mubu Ahşap Çocuk Odaları Kız Kulesi Özellikleri

Mubu Ahşap Çocuk Odaları Kız Kulesi Özellikleri

Mubu ahşap çocuk odaları pembe kız kulesi özellikleri ve tasarımı ile eşsiz bir ranzadır. İki kattan oluşan bir yatak olduğu için ranza şeklinde nitelendirilmesi mümkündür. Özellikle kız çocukları tarafından çok beğenilen bu ranza modeli fonksiyonel bir kullanıma sahiptir. Ranza şeklinde kullanıldıktan sonra ilerleyen yıllarda tekli bir yatağa dönüştürülerek kullanılabilir. Ahşap kız kulesi yapımında doğal malzemeler kullanıldığı için uzun ömürlü yatak modelleri arasında yer alır. Eşsiz ağaçlardan biri olan ladin ağacından elde edilen ahşaplar kullanılarak tasarlanmış bir ranzadır. Kız kulesi yapımında tamamen ahşap kullanılmıştır. Ladin ağacından elde edilen ahşap canlı bir malzemedir. Canlı olduğu için iç mekanlarda iklim dengesi üzerinde olumlu bir etki gösterebilmektedir. Çocuk odalarında kullanıldığı zaman ortamdaki nemi toplar ve dışarı verir. Bu özelliğiyle çocuk odaları arasında farklı bir konuma sahip olmuştur. Bunun dışında çocuklar için sağlıklı bir kullanım da sunar. Ahşap kız kulesinin tasarımında standartlara uygun olan boya malzemeleri tercih edilmiştir. Avrupa Birliği standartları esas alınmıştır. Kız kulesi içerisinde yer alan iç yatak 90x190 cm ebatlara sahiptir. Yani klasik bir çocuk yatağı boyutlarındadır.

 

Mubu Ahşap Çocuk Odaları Kız Kulesi Kullanımı

Mubu Ahşap Çocuk Odaları Kız Kulesi Kullanımı

Mubu ahşap çocuk odaları kaydıraklı kız kulesi şüphesiz ki çocuklar için eşsiz bir tasarıma sahiptir. Yatak olarak kullanılmasının yanı sıra çocuklar için çok keyifli bir oyun alanı oluşturur. İki katlı ranzanın ikinci katına kulede yer alan merdivenle çıkabilmek mümkündür. Ranzadan inmek için de yine bu merdiven kullanılabilmektedir. Ancak bu seçenekten çok daha keyifli ve eğlenceli bir seçenek daha vardır. Ahşap kız kulesi tasarımında beyaz bir kaydırağa yer verilmiştir. Çocuklar bu kaydıraktan kayarak ranzadan aşağıya inmeyi oyun haline getirebilir. Kız kulesinin direkt bir oyun alanı olarak görülmesi de mümkündür. Çocukların keyifle oyun kurabileceği ve sürdürebileceği çadır benzeri bir tasarım sunulmuştur. Hem kız hem de erkek çocukların eğlenceli vakit geçirmesini sağlayabilecek bir ranzadır. Ranza tasarımında yoğun olarak pembe rengi kullanılmıştır. Ancak kaydırak ve bazı detaylarda beyaz renklerinin kullanıldığı da görülmektedir. Bu tasarım özellikleri dikkate alındığı zaman çocuk odaları için tercih edilebilecek ahşap bir ranza olduğu düşünülmelidir. Ranza özellikleri dikkate alınarak yaş gruplarına göre seçim yapmak gerekir.

 

Mubu Ahşap Çocuk Odaları Kız Kulesi Fiyatı

Mubu Ahşap Çocuk Odaları Kız Kulesi Fiyatı

Mubu ahşap çocuk odaları tasarlanırken doğal ve yüksek standartlara sahip ahşap malzemeler tercih edilmiştir. Ortamlardaki nemi dengeleyen ve doğal bir kullanım sunan ahşaplar ürün fiyatı üzerinde etkili olmuştur. Mubu ahşap çocuk odaları kız kulesi fiyat konusu belirlenirken dikkate alınan konulardan biri bu konudur. Yani yapımında kullanılan malzemeler ve malzemelerin kalitesini önem kazanmıştır. Ancak eşsiz yani benzer tasarımlarının oldukça az olması, farklı detayları da yine değerinin belirlenmesinde etki göstermiştir. Fonksiyonel olarak kullanılabilen yani ihtiyaçlara yönelik uyarmalar yapılabilen bu ahşap ranza modeli ebeveynler için avantajlı olmaktadır. Ahşap çocuk odaları ve kız kulesi hakkında yer alan yorumları ve değerlendirmeleri inceleyerek de kararınızı verebilirsiniz. Trendyol ile merak ettiğiniz tüm bilgilere ulaştıktan sonra ürünü hemen sipariş edebilirsiniz.