MT 8 Xl Volum Express Mascara 3'lü Set

259 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

MT 8 Xl Volum Express Mascara 3'lü Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kozmetik Durağı Satıcı Ünvanı: DİLBER ÇAĞATAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mardin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2160919213
    Bu ürün Kozmetik Durağı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MT 8 XL Volum Express Mascara 3'lü Set 8 XL Volum Express serisi en uygun fiyatla sizlerle. Bu efsane set sayesinde gözleriniz artık büyüleyici görünecek. İçerik
  • MT 8 XL Volum Express Waterproof Volume Mascara Sarı MT 8 XL Volum Express Volume Mascara Kırmızı MT 8 XL Volum Express Crazy Volume Mascara Mor

Ürün Özellikleri

  • Boy Orijinal Boy
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

MT Makeuptime 8 Xl Volum Express Mascarayla Çarpıcı Bakışlar

Herkesin uzun süredir hayatlarında farklı formatlarda karşılarına çıkan maskaralar her tip makyajda kullanılan makyaj ürünlerinden biridir. Kirpiklerin daha hacimli ve uzun olmasını sağlayan maskaralar birçok kadının en sık kullandığı makyaj malzemeleri arasında bulunur. Birbirinden farklı birçok çeşide sahip olan maskara, bir diğer adıyla rimel, her bireyin üründen beklentisine göre değişmektedir. Kirpikleri hacimli, dolgun, uzun ve kıvrık hale getirebilen Volum Express mascara bakışları daha etkili hale getirerek yüksek bir performans sergiler. Her kullanıcının bir maskaradan beklentisinin farklı olması sebebiyle MT Makeuptime 8 Xl Volum Express mascara 3'lü set MT8XL3, birçok kullanıcı için farklı özelliği bir arada bulundurur ve bu sebeple oldukça avantajlı bir settir. Kullanıcılar sette bulunan 3 farklı maskara ve özelliği ile diledikleri şekilde kirpiklerinde beklentilerini karşılayabilirler. Her tür etkiye sahip olan bu 3 farklı özellikli maskara ile kirpiklerinize ve bakışlarınıza boyut katmak mümkündür.

  • 3’lü Set İçeriği
  • Yoğun ve Dolgun Kirpikler
  • Akmaya Karşı Waterproof Maskara

8 Xl Volum Express Mascara Seti İçeriği

8 Xl Volum Express Mascara Seti İçeriği

3’lü set içerisinde bulunan ürünler arasında MT 8 Xl Volum Express Waterproof mascara sarı, kırmızı ve mor renk seçenekleri bulunur. MT Makeuptime 8 Xl Volum Express mascara 3'lü set özellikleri arasında sarı maskara extra siyah ve güçlü formülü ile öne çıkar. 8 kata kadar topaklanma yapmadan uygulanabilen maskara, yoğun hacim veren bir etkiye sahiptir. Yoğun formülü, dolgunlaştırıcı etkisi ve ekstra siyah yapısı kullanıcılar için ideal bir maskaradır. Aynı zamanda waterproof özelliği ile suya karşı dayanıklı bir rimeldir. Mt 8 Xl Volum Express Mascara kırmızı ise popüler rimel fırçasına sahip ürünlerden biridir. Kum saati şekline sahip olan maskara fırçası, istediğiniz kadar kat kullansanız dahi eşit bir görünüm sağlarken bakışlarda da istenilen görünümü kazandırır. Mt 8 Xl Volum Express Crazy Volum Mascara mor, sık fırça yapısı ile kirpiklere yoğun bir görünüm katar.

8 Xl Volum Express Mascara Seti Kullanımı

8 Xl Volum Express Mascara Seti Kullanımı

Oldukça kolay bir kullanımı olduğu düşünülen maskaradan istenilen etki alınması için bir takım püf noktalar bulunur. Maskara sürülmeden önce kirpik ve göz çevresinin temiz olduğundan emin olunmalıdır. MT Makeuptime 8 Xl Volum Express mascara 3'lü set kullanımı esnasında cildin ve göz çevresinin makyaj yapmaya başlamadan temiz olması daha iyi bir etki bırakacaktır. Temiz ve uygun bir göz çevresine rimel sürmeden önce kullanıcıların beklentisine ve makyajına göre uyumlu bir rimel seçimi yapılması gerekir. Kirpiğe uygulanacak olan ürüne karar verdikten sonra kullanıcılar dilediği şekilde maskara uygulamasını gerçekleştirebilir. MT Makeuptime 8 Xl Volum Express mascara 3'lü set MT8XL3 arasında bulunan ürünler kullanıcıların beklentilerini karşılayacak ve farklı makyajlara uyum sağlayacak çeşitliliğe sahiptir.

8 Xl Volum Express Mascara Seti Fiyatları

8 Xl Volum Express Mascara Seti Fiyatları

Farklı makyaj tiplerine uyum sağlayabilmesi için tek bir maskaradan ziyade 3’lü sette bulunan farklı özelliklere sahip maskaralar kullanıcılara birçok avantaj sunmaktadır. Kullanılan maskaraya göre değişen kirpiklerin görünümü ürünü uyguladıktan sonra gözle görülür bir fark yaratmaktadır. Set içerisinde her mevsimde ve hava koşullarında akmadan kullanılabilen waterproof maskara, uzun ve eşit bir şekilde kirpiklere dağılır, yoğun ve etkileyici bakışlar ile dikkat çekici görünüm sunar. Kusursuz, yoğun, dolgun ve uzun kirpiklere sahip olmak isterseniz MT Makeuptime 8 Xl Volum Express mascara 3'lü set satın al seçeneğinden faydalanabilirsiniz. MT Makeuptime 8 Xl Volum Express mascara 3'lü set yorumları ve değerlendirmeleri ile Trendyol'da yer almaktadır. Dilerseniz ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.