MSI Gg Vigor Gk30 Tr Usb Q Trk Rgb Mekanik Hisli Siyah Gaming Klavye

1.274 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (36)
19 saat 46 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.344 TL1.284 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.299 TL
7 saat 46 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.500 TL
21 saat 46 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.450 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

MSI Gg Vigor Gk30 Tr Usb Q Trk Rgb Mekanik Hisli Siyah Gaming Klavye

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GoPc Satıcı Ünvanı: MEGALODON DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0614171618800001 Vergi Kimlik Numarası: 6141716188
    Bu ürün GoPc tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RGB klavyeler arasında yer alan model, oyun ve e-spor kullanımı için uygundur. Klavyede aynı anda basılabilen 20 adet tuş mevcuttur.
  • MSI Vigor GK30 klavye, 157 mm genişlik ve 438 mm uzunluk ölçülerine sahiptir. Klavye RGB aydınlatıcı ile aydınlatma desteği de sunar.
  • MSI Vigor GK30 TR oyuncu klavye 12 milyon klavye tuş basma ömrüne sahiptir. USB- A konnektör türündedir.
  • MSI Vigor GK30 klavye üzerinde multimedya tuşları mevcuttur.
  • Kablolu oyuncu klavyesi 180 cm klavye kablosuna sahiptir. Klavye kablosunun ucunda altın kaplama USB ucu bulunur.
  • Klavye tuş dizilimi Q klavye olarak kullanılır. Windows platformunda desteklenir.
  • Standart klavye tipli ürün Türkçe dil seçeneği ile kullanılır.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

MSI Vigor GK30 TR Oyuncu Klavye RGB Gaming USB Kablolu Aydınlatmalı Q Fiyatı - Trendyol

MSI GK30 mekanik benzetimli özelliğe sahip bir üründür. 3 parçadan meydana gelen pistonlu anahtarlar ile beraber 12 milyon ve üzerinde tuş basma ömrü sunar. Mükemmel bir eğim sunarak keyfinize eşlik eder. Kendini belli eden renk tonlarını tasarımında bulunduran bir modeldir. Ayrıca üretimde Dragon Center yazılımı kullanılır. Klavyenin üzerinde 6 farklı bölgede bağımsız olarak çalışan ve modeli eşsiz kılan milyonlarca renk bulunur. MSI Vigor GK30 10 adet ışıklandırmalı yapısı ile dilediğiniz gibi kişiselleştirerek kullanıma uygundur. Özel olarak geliştirilen bu ürün, LED ve medya kontrolleri sağlayan tuş takımlarına sahiptir. Bu sayede ışıklandırma hızı ve yönü ile modlar arasında yazılım kullanmaya ihtiyaç duymadan geçiş yapılabilir. Şık tasarımı ve pratik yapısı ile karşınıza çıkan ürünün sahip olduğu özellikler ise şu şekilde sıralanabilir:

  • Işıklandırma sistemi
  • Ergonomik tasarım
  • Klavyenin renkli dünyası

Renkli Tasarımı ile MSI Vigor GK30 TR

Renkli Tasarımı ile MSI Vigor GK30 TR

MSI Vigor GK30 TR modeli yükseltilen tuş takımları ve suya dayanıklı yapısı ile ön plana çıkan bir üründür. Ayrıca mükemmel bir görünüm sunarak her kullanımda oyunun keyfini çıkarabilme imkanı verir. Sahip olduğu tuş takımı sayesinde temizliği de oldukça kolaydır. Buna ek olarak kirlendiğinde ya da tozlandığında nemli bir bez ile temizlenebilir. MSI Vigor GK30 klavye modelinin boşluk tuşunun altında bulunan sabitleyici taban sayesinde kaymayan bir yapıya sahiptir. Bu sayede oyun performansını artırarak verimlilik sağlar. Dragon Center yazılımı ile detaylı ayarlar yapılabilir ve kendi tarzınıza uygun bir şekilde ürünü kişiselleştirebilirsiniz. Klavye modelinin göz alıcı olarak karşınıza çıkan RGB renk donanımı ile oyunlarınızı şenlendirebilir ve bu ürünün keyfini uzun yıllar kullanarak sürebilirsiniz. Bu şekilde bilgisayardaki işlerinizi de aydınlatabilirsiniz.

İndirimli Fiyatlarıyla MSI Vigor GK30 TR

İndirimli Fiyatlarıyla MSI Vigor GK30 TR

MSI Vigor GK30 fiyat aralığı, ürünün sahip olduğu özellikler göz önünde bulundurularak her kesime hitap eder şekilde ayarlanır. Ürünün yapısında kullanılan alüminyum bileşeni ve altın renkli kaplamaya sahip USB kablo girişi, üstün bir performans sunar. Dolayısıyla sahip olduğu üstün özellikler ile bu model, eğlenceyi ve pratik kullanımı bir arada yaşatır. Ayrıca bazı oyunlarda klavye kullanımında bilek desteği oldukça önemli bir yere sahiptir. Ürün ile yüksek efor gerektirmeden konfor sağlayarak oyunun keyfini çıkarabilirsiniz. MSI Vigor GK30 TR RGB Gaming klavye modeli programlanabilir 4 adet multimedya ve ışık ayar tuşları ile Anti Ghosting özelliği sunar. Bu sayede herhangi bir yazılım gerekmeden rahatlıkla kullanılabilir. Elinizde bulunan teknolojik cihaz ile rahat bir şekilde bağlantı kurulabilir. Buna ek olarak PC modelinin USB girişine kabloyu takarak işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Ergonomik MSI Vigor GK30 TR RGB Gaming Klavye

Ergonomik MSI Vigor GK30 TR RGB Gaming klavye

MSI Vigor GK30 incelemesi yapabilir ve ürünün sahip olduğu renkli dünyaya siz de ulaşabilirsiniz. Bilgisayarınız ile bağlantı kurduğunuz andan itibaren günlük ya da ofis işlerinizi hızlı ve pratik bir şekilde halledebilmenize imkan tanır. MSI Vigor GK30 TR RGB Gaming klavye kullananlar model ile ilgili bütün detaylardan yorum bölümünde bahseder. Ürünü ilk kez alan müşterilerin fikir sahibi olmalarına yardımcı olurlar. Bu sayede kararsız kalan birçok kişi de ürün hakkında kapsamlı bilgi edinir. Siz de MSI Vigor GK30 TR RGB Gaming klavye yorum bölümüne yazılan bu düşünceleri okuyabilir ve modelin tercih sebebi ile ilgili detaylara ulaşabilirsiniz. Sahip olduğu aydınlatma özelliği ile karanlıkta bile ürünün keyfini çıkarabilir, bu eşsiz deneyimi yaşayabilirsiniz. MSI Vigor GK30 TR oyuncu klavye modelinin teknik özelliklerine ve Trendyol aracılığıyla ulaşabilir ve ürüne sahip olabilirsiniz.