MSI Gg Clutch Gm08 Gamıng Mouse

579 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (22)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
589,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.8
merchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

MSI Gg Clutch Gm08 Gamıng Mouse

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kalite Teknoloji Satıcı Ünvanı: DOKU BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ KIRTASİYE SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0309065261200001 Vergi Kimlik Numarası: 3090652612
    Bu ürün Kalite Teknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bağlantı Tipi : Kablolu, Bağlantı / Arabirim : USB, Mouse Tuş Sayısı : 6 Tuş, Algılama : Optik, Renk : Siyah, Kablo Uzunluğu : 1.8 m, Garanti : 24 Ay Distribütör Garantili, Gaming : Evet, Çözünürlük : 3200 DPI (Yazılım ile 4200 DPI),

Ürün Özellikleri

  • Mouse Hassasiyeti (Dpi) 100 - 1000 Dpi
  • RGB Aydınlatma Var
  • Buton Sayısı 3
  • Mouse Tipi Optik
  • Renk Siyah
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Sensör Tipi Optik
  • Kablo Uzunluğu 1-2 m
  • Batarya Tipi Şarjlı
  • Bağlantı Türü Kablolu
Geri Bildirim Ver

MSI GG GM08 Clutch Optik Oyuncu Mouse Gaming Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Oyun tutkunları için özel olarak üretilen MSI Gg Clutch GM08 optik fare modeli işlevselliği ile dikkat çeker. Ayarlanabilir hassasiyet seviyesi ile bilgisayar oyuncuları için ideal bir üründür. MSI Gg Clutch GM08 gaming mouse 4200 azami DPI ile e-spor sevenlerin beğenisini kazanır. 5 adet ayarlanabilir hassasiyet seviyesi mevcuttur. Atanabilir mouse tuşları sayesinde bir butona birden fazla işlev yükleyebilirsiniz. Makro atama işlemi yaparak farenizi bilgisayar oyunlarında aktif bir şekilde kullanabilirsiniz. MSI Gg Clutch GM08 gaming mouse 210207388 modelinin 6 adet tuşu bulunur. Yüksek hassasiyet özelliği sayesinde her hareketi rahatlıkla algılayan ileri teknoloji bir üründür. Oyun bilgisayarınız ile oldukça uyumludur. MSI Gg Clutch GM08 özellikleri oyuncuların beklentileri dikkate alınarak geliştirilir. E-spor için bu ürünü güvenle tercih edebilirsiniz.

  • Kablolu
  • Optik
  • 6 adet tuş

İşlevsel MSI Gg Clutch GM08 Gaming Mouse

İşlevsel MSI Gg Clutch GM08 Gaming Mouse

Oyunseverler tarafından zevkle kullanılan kablolu mouse türü, kesintisiz bir performans sunar. MSI Clutch GM08 sorunsuz bir oyun keyfi sürmeyi sağlar. Kablolu fare modeli her hareketi hemen algılayıp anında karşılık vermek için idealdir. MSI Gg GM08 Clutch GM08 optik oyuncu mouse kablo uzunluğu 180 cm’dir. Bilgisayar masasında hareket kabiliyetinizi kısıtlamadan rahat bir oyun keyfi sürmenize yardımcı olur. USB arayüzü ile pratik bir kullanım sunar. Windows işletim sistemi tarafından desteklenen bir üründür. MSI Gg GM08 Clutch GM08 altın kaplama USB ucu ile hızlı tepki vermek için uygundur. Oyunlarda anlık sinyal iletimi oldukça önemlidir. Oyunseverlerin ekipmanlarında aradığı önemli özelliklerden olan hassasiyet bu mouse modelinde oldukça yüksektir. Avuç içi ile uyumlu tasarımı sayesinde uzun süre aynı pozisyonda kalsanız bile ağrıya neden olmadan rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.

Kesintisiz Oyun İçin MSI Gg Clutch GM08 Gaming Mouse

Kesintisiz Oyun İçin MSI Gg Clutch GM08 Gaming Mouse

Oyun deneyiminizi iyileştirmek ve donma gibi problemlere karşı önlem almak için kablolu mouse modellerinden MSI Gg Clutch GM08 inceleme yazılarını inceleyebilirsiniz. İsteklerinize ve ihtiyaçlarınıza karşılık gelen özellikleri ile bilgisayar ekipmanları arasında büyük önem taşır. Kablolu MSI Gg GM08 Clutch mouse işlevsel özellikleri ile dikkat çekerken bilgisayar oyuncuları tarafından talep görür. Bilgisayar oyunlarının çoğunda hız ve yüksek performans birbiriyle bağlantılıdır. Hızlı ve hassas tasarımıyla kolay bir şekilde oyunlarda başarıya ulaşabilirsiniz. Makro atama özelliğinden yararlanarak bir tuşa dilediğiniz gibi görev yükleyip hızlı bir kullanım sağlayabilirsiniz. MSI Gg GM08 Clutch USB arayüzü sayesinde bilgisayarınıza kolay bir şekilde uyum sağlar. Tak ve çalıştır özelliği ile kurulumu oldukça basittir. Pratik ve geniş özellikleri ile dikkat çeken Clutch GM08 ile yüksek performans elde edebilirsiniz.

Uygun Fiyatlarla MSI Gg Clutch GM08 Mouse

Uygun Fiyatlarla MSI Gg Clutch GM08 Mouse

Rakiplerinizi şaşırtan derecede hızlı ve verimli bir şekilde oyunlarda boy göstermek için avantajlı MSI Gg Clutch GM08 gaming mouse fiyatları ile kazançlı bir alışveriş yapabilirsiniz. Bütçenizi zorlamadan kaliteli bir mouse çeşidine sahip olabilir, e-spor alanında aktif rol alabilirsiniz. Uzun kablosu ve kullanışlı özellikleriyle öne çıkan MSI Gg GM08 ergonomik bir tasarıma sahiptir. Bu sayede kullanım esnasında rahatsızlık vermez ve dilediğiniz kadar oyuna devam edebilirsiniz. Yüksek hassasiyeti, özelleştirilebilir tuşları ile dikkat çeken MSI Gg Clutch GM08 yorum alanından isteklerinize ve ihtiyaçlarınıza uyum sağlayan bir ürün olup olmadığına göz atabilirsiniz. Ürün performansını fareyi daha önce satın alıp kullananların görüşlerinden fikir alarak test edebilirsiniz. Online alışverişin güvenli adresi Trendyol ayrıcalığıyla güvenli ve hızlı bir şekilde MSI GM08 fareye sahip olabilirsiniz.